Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim birikimim var tabiki.Bu kişiden kişiye değişebilir. Sizden yola çıkalım. Sizin 30 yaşında az da olsa birikiminiz var mı ve çalışıyor musunuz?
Benim birikimim var.sen de 30 yasindasin, senin birikimin ne?
ayrica para yönetimi olmayan, kazandığını anasina vere oglanla evlenmek büyük risk. para gidince o kök aileye bir haller geliyor, üzülüyorlar. oglun diger yeni evine harcadıgi her kurus gozlerine batiyor. tonla ornegi var.
ben kenarda 5 kurusu olmayan, keyifle yemis içmiş gezmis biriyle seve seve evlenirim ama para yönetimi olmayan, annesi "ver" dedi diye tüm parasini annesine veren ibiş oglanla asla evlenmem
e tamam iste hayat musterek:)Benim birikimim var.
Annesine destek olmuş olabilir ancak evlilik sürecine gireceğiniz kesinleştiğinde hem sevgilinizin hem de annesinin tutumu önemli.Benim birikimim var tabiki.
Siz bu adamla bir ilişki içinde misiniz ; yeni mi tanıştınız ?Merhaba kizlar 30 yasindayim evlenmek istedigim kiside 30 yasinda bu zamana kadar birikimi yok malesef. Hep anneme verdim dedi. Annesi yalan Dolan var dengesiz hareketleri var. Istanbul da yasiyor 30 bin maas aliyor. Bu zamana kadar AZ da olsa birikim yapmasi gerekmezmiydi?
Yapsa da evlenilmez bu adamla.Merhaba kizlar 30 yasindayim evlenmek istedigim kiside 30 yasinda bu zamana kadar birikimi yok malesef. Hep anneme verdim dedi. Annesi yalan Dolan var dengesiz hareketleri var. Istanbul da yasiyor 30 bin maas aliyor. Bu zamana kadar AZ da olsa birikim yapmasi gerekmezmiydi?