evlenilecek erkek

merve89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
234
1
96
Aydın
kızlarr evlenilecek erkek nasıl olmalı sizce ? tamam aşk sevgi vs olmalı ama sizce olmazsa olmaz özelligi ne olmalı ? ikişer üçer cümleyle açıklayacak olursanız....

Evlilik gibi bir sorumluluğu kaldırabilecek, hem eş hem en iyi arkadaş olabilecek,en kötü günlerde bile bırakmayan birisi olmalı.
Ve bir de tabi ki saygısı olmalı..

güven güven güven... ben eşimle aşk evliligi yapmadım güzel bir kadında degilim ama şuan eşim bana ben eşime aşıgım nasıl mı biz birbirimizsiz vakit geçirmeyiz aramızda kimseyi sokmayız birbirimizden müsade almadan uyumaya bile gitmeyiz haliyle hayet mutluyuz yalan yok kötü alışkanlıklarımız yok özel günlerimizi asla atlamayız ailelerimiz çok iyi anlaşır çocugumuz mutlu kaynanam annem gibi eşim hayatında sesini yüksektmez tartısırız ama asla tonlama degişmez eşime beni neden seçtin diyorum sen huzursun diyor bence evlenilecek erkek bu yani notgerçekten fiziksel olarak çok sorunluyum kocam maşallah çok yakışıklı dışardan baksan hiç yakışmıyoruz fizik olarak ama bizi takıyanlar hayran:)

Bana göre olgun, dürüst, sevdiğini sahiplenecek, saygılı, koruyup kollayacak, yakışıklı, karizmatik, kişisel temizliğine dikkat edecek, maddi durumu orta gelir ve üstü olacak biri olmalı bayağı kriter var yani :) Aşkı falan da yazmıyorum artık

:) inşallah bulursun kriter çok durmak yok :) :)

ya aslında çıktııgım biri var 3 buçuk senedir.ne zaman böyle bişeyler yoluna girmeye başlasa en ufak bi tartışmada eski tartışmaları gün yüzüne çıkartıyor ne dedini bilmiyor ya kendini aşagılıyor ya da beni incitiyor.öfkesini kontrol edemiyor.bazen msjlarına cevap vermeyince de başlıyo sevgi dolu sözcüklere seni seviyorumlara.yetti canıma napıcam bilmiyorum

En başta söylediğinin arkasında durabilen,güvenilir biri olmalı.Seviyorum diyeceğine davranışlarıyla sevgisini belli etmeli.Ve eğer babalığı kaldırabilecek birisiyse o kişiyle evlenmeli.

Şiddet yanlısı bir insan olmamalı.Aynı zamanda da sevdiği kadına karşı da güveni tam olmalı.Karakterli birisi olmalı.

ilk ve en önemlisi güven vermeli iyi bir ananın evladı olmalı bir de gözüne sevimsiz gelebilir ama ekonomik olarak iyi durumda olmalı kavga sebeplerinden en büyüklerinden ve en yıpratıcılarından biridir ekonomi :))

İlk etapta bir yakınlık hissi uyanmalı sonra onla olmaktan mutlu olmalısın sonra güven uyum anlaşma olmalı içeriği çokça alt maddelere ayrılır tabi bunların.

Güven çok önemli
sana o güveni vermeli
huzur vermeli
saygı sevgide olduktan sonra daha ne olsun

evlenilmiycek bi erkek tanidigim önce konusdugum, o yüzden kimin evlenilmez oldugunu bilyiorum...huysuz dengesiz gözü disarda, saygisiz biriyle asla olmaz...adam dedigin karizmatik ve efendi olucak, yeri geldimi beni güldürecekkk sonra disarda olmyucak gözüü

Son düzenleme:
Tam da izlediğim videodaki adam için işte evlenilcek adam dediğim anda bu başlığı görmem ?? :) Millet eşi için yatak odalarını baştan dekore ediyor, hem de kendi başına, sürpriz olarak, ben daha ne diyeyim ! Bize de düşünceli, aşk, güven dolu ve bol süprizli bir eş denk gelir inş

Mükemmel Kocadan Dekorasyon Sürprizi - Dekorasyon | woisio

videonun sonunda kadının süpriz karşısındaki tepkisini de görebilirsiniz, çok şekeer :)

güven duyulacak,kültürlü,ağır,en azından orta düzeyde yakışıklı...

Universitede toplumsal yapi desinde hocamiz eger kafanizda en ufak bir soru isareti, veya aklinza yatmayan bir sey varsa sakin evlenmeyin o evlilik ya biter ya da mutsuz olursunuz demisti.

Nazik, merhametli, eli acik sorumluk sahibi ve saygili olmali insanin esi

Her şeyden önce aşk evliliği olmalı diyenlerdenim.
Arada kesinlikle saygı olmalı. Kişi kültürlü olmalı aynı zamanda.
Yalanda olmamalı. Bu özellikleri say say bitiremem tabii ki ama herkesin hatası oluyor dağ gibi.

iyi bir aile çocuğu olmalı, ailesinden banane diyorlar genelde ama bu çok önemli. çünkü evlenince bile kimse annesini,babasını,kardeşlerini terk etmiyor. e haliyle eşinin ailesiyle olan münasebetin eşinle arandaki ilişkiye yansıyacaktır... o yüzden düzgün bir ailede yetişen erkeklerin evlilikleri daha sağlam oluyor. Birde sorumluluklarını da bilmeli, sevgi, saygı ve dürüstlük. Kötü gününde üff sıktı bunun sorunları, sıktı bunun hastalığı demiyecekse, her daim yanında olduğunu hissettirecekse kesin evlenilecek erkektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…