Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin sağolunAllah yardımcınız olsun.. en başında yola yalanla çıkanlar maalesef ki gerisini getirmeyi kendilerine görev biliyorlar sanki evlilik aşamasına geldiyseniz seviyorsunuzdur kolay kolay unutamazsınız ama inanın yol yakınken dönmek daha doğru olur sizin için Allah Size doğru yolu göstersin İnşAllah
Sıkıntıdan değil arkadaşının borcunu ödemek için onun evliliğine zarar gelmesin dşyeymiş en yüksek miktar 50 lira civarı daha fazlasına oynamamışSıkıntıdan 20-30 liralık mı oynamış yoksa büyük paralar mı?
Bunun için ufak bi miktar da kredi çekmiş kendim için oynamıyorum haram yemem diyo arkadaşımın borcu için bu işe girdim tuvası yıkılacaktı ben yardım etmesem diyor yeminler ediyor bir daha yapmayacağına dair![]()
Nasıl deneyebilirim dürüstlüğün nasıl anlayabilirim ki
Bunun için ufak bi miktar da kredi çekmiş kendim için oynamıyorum haram yemem diyo arkadaşımın borcu için bu işe girdim tuvası yıkılacaktı ben yardım etmesem diyor yeminler ediyor bir daha yapmayacağına dair![]()
Suna inanıyor musunuz gerçektenSıkıntıdan değil arkadaşının borcunu ödemek için onun evliliğine zarar gelmesin dşyeymiş en yüksek miktar 50 lira civarı daha fazlasına oynamamış
Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımın bi kaç ay önce iddaa oynadığını öğrendim ve kendisi bana yalan söyledi geçen yıl oynadım bi iki kez dedi. Ama öğrendim ki daha fazla oynamış ve bana söylediği tarihte değil çok daha yakın tarihlerde. Nasıl yalan söylersin bana diye sorduğumda seni üzmemek için sakladım diyor yaşlarımız 27 böyle birine güvenilir evlenilir mi![]()
Sanırım sevince inanmak istiyo insanSuna inanıyor musunuz gerçekten![]()
O nasil laf reyiz yargı dağıttınYalanlara giden yollar iyi niyet taslariyla örülüdür![]()
HaydaaaBunun için ufak bi miktar da kredi çekmiş kendim için oynamıyorum haram yemem diyo arkadaşımın borcu için bu işe girdim tuvası yıkılacaktı ben yardım etmesem diyor yeminler ediyor bir daha yapmayacağına dair![]()
O nasil laf reyiz yargı dağıttın![]()
Sevgiliniz böyle aptal yalanlar söylüyorsa çok büyük ihtimalle bağımlı.Sanırım sevince inanmak istiyo insan![]()
Teşekkür ederim haklısınız gerek yok denemeye sanırımİnsan yalanini unutuyor oncelikle bi konuda konustugunda suphelendiginde onun cevaplarini unutma gerekirse yaz bi yere. Birkac gun sonra aniden tekrar sor bakalm aynsi anlatack mi
Ya da arkadaslarindan yardim alarak dene. Onlarla iletisim halnde ol senden saklayip yalan konustgu seyler var mi bak bakalm![]()
Aslina bakarsan pek de hos degil bunlar biliyor musun cnku insan evlenecegi kisiye gozu kapali guvenebilmek isterbu konuda senin erkek arkadasn hata yapmis guven sarsildi mi gerisi kolay kolay oturmaz yerine. Umarim hakknda hayirlisi olur arkadsm ama iyi dusun
cunku erkeklerin sinir oldgnz ne huyu varsa evlendikten sonra azalmak yerine on kat dha da artiyor genellikle
![]()
AA bunu kendisi de söylemişti beceremiyorum bilr yalan söylemiyorum ben sadce sakladım üzülme diye demiştiYa kusura bakma da erkek arkadaşın çok kötü yalancı. Bence evlen, yalan söylemeyi beceremeyen insan iyidir![]()