- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle bir yorumlara baktım da çoğu evlenilmez demiş. Neden evlenilmesin sabahlara kadar içki içen adamlarla evleniliyor da . İddaa dediğiniz cok büyük rakamlarsa tabi sorun ama seni ihmal etmiyorsa adam gözüne soka soka da yapmıyor ne zararı var sanki yasaklı madde alıyor satıyor gibi hemen kestirip atmak neden.?Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımın bi kaç ay önce iddaa oynadığını öğrendim ve kendisi bana yalan söyledi geçen yıl oynadım bi iki kez dedi. Ama öğrendim ki daha fazla oynamış ve bana söylediği tarihte değil çok daha yakın tarihlerde. Nasıl yalan söylersin bana diye sorduğumda seni üzmemek için sakladım diyor yaşlarımız 27 böyle birine güvenilir evlenilir mi![]()
Güvenilmez asla başını yakma. Burda bir arkadaş vardı konusunu bukursan oku yıllarca sözüne her yemininde inanmış ama her seferinde daha büyük paralar batırmış adam sonunda boşandı diye hatrlıyorum. Bir insan üzmemek için yalan söylemez sevdiğinin üzüleceği şeyi yapmaz bu kadar basit. Şimdi o size yeminler edecektir ama inanmayın.Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımın bi kaç ay önce iddaa oynadığını öğrendim ve kendisi bana yalan söyledi geçen yıl oynadım bi iki kez dedi. Ama öğrendim ki daha fazla oynamış ve bana söylediği tarihte değil çok daha yakın tarihlerde. Nasıl yalan söylersin bana diye sorduğumda seni üzmemek için sakladım diyor yaşlarımız 27 böyle birine güvenilir evlenilir mi![]()
Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımın bi kaç ay önce iddaa oynadığını öğrendim ve kendisi bana yalan söyledi geçen yıl oynadım bi iki kez dedi. Ama öğrendim ki daha fazla oynamış ve bana söylediği tarihte değil çok daha yakın tarihlerde. Nasıl yalan söylersin bana diye sorduğumda seni üzmemek için sakladım diyor yaşlarımız 27 böyle birine güvenilir evlenilir mi![]()
Hayır evlenir evlenmez altınlarını satar sonra kredikartına el koyar bştde faturaları sen öde derMerhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımın bi kaç ay önce iddaa oynadığını öğrendim ve kendisi bana yalan söyledi geçen yıl oynadım bi iki kez dedi. Ama öğrendim ki daha fazla oynamış ve bana söylediği tarihte değil çok daha yakın tarihlerde. Nasıl yalan söylersin bana diye sorduğumda seni üzmemek için sakladım diyor yaşlarımız 27 böyle birine güvenilir evlenilir mi![]()
arkadaşının oyungaçları mı bozulmuşSıkıntıdan değil arkadaşının borcunu ödemek için onun evliliğine zarar gelmesin dşyeymiş en yüksek miktar 50 lira civarı daha fazlasına oynamamış
Çok güldüm ama, oyungaç cuk oldu.
tabisiÇok güldüm ama, oyungaç cuk oldu.
Oynangaç sanki daha seksvari, cilveli bir kelime, gerçek oyun teması anlamını vermiyor, yüzergezer bir anlamda kaldı.
Kullanabilir miyim hayatımda, aşırı sevimli bir kelimecik türedi![]()
Çocuklar pepe izliyor, scooter a ittirgit diyorlar.tabisi
bizim oturgaçlı götürgeçten neyimiz eksik
Bu soru biri hakkında söyleniyorsa "evlenilir mi" diye o kişi hakkında evlenilmemesi gerektiği biliniyodurMerhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımın bi kaç ay önce iddaa oynadığını öğrendim ve kendisi bana yalan söyledi geçen yıl oynadım bi iki kez dedi. Ama öğrendim ki daha fazla oynamış ve bana söylediği tarihte değil çok daha yakın tarihlerde. Nasıl yalan söylersin bana diye sorduğumda seni üzmemek için sakladım diyor yaşlarımız 27 böyle birine güvenilir evlenilir mi![]()