- 28 Mayıs 2020
- 934
- 1.375
- 63
Kalp adamdan yana olunca beyni ikna ediyor bi sekilde ama evlenince hooooop welcome the real lifeTeşekkür ederim haklısınız gerek yok denemeye sanırım![]()




Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalp adamdan yana olunca beyni ikna ediyor bi sekilde ama evlenince hooooop welcome the real lifeTeşekkür ederim haklısınız gerek yok denemeye sanırım![]()
AminKalp adamdan yana olunca beyni ikna ediyor bi sekilde ama evlenince hooooop welcome the real lifekendini ve erkek arkdsni en iyi sen bilirsin biz sadece anlattgn kdryla yorum yapiyoruz
kendini kandirmadan yolunu bulursun sen
hakknda hayrlisi olsun
Sakladığına göre tutkulu bir şekilde oynayanlardan sanırım. İyice emin olmadan sakın gelecek düşünmeyin bu adamla. Ömrünüz onun salakça borçlarını ödemekle geçmesin.Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımın bi kaç ay önce iddaa oynadığını öğrendim ve kendisi bana yalan söyledi geçen yıl oynadım bi iki kez dedi. Ama öğrendim ki daha fazla oynamış ve bana söylediği tarihte değil çok daha yakın tarihlerde. Nasıl yalan söylersin bana diye sorduğumda seni üzmemek için sakladım diyor yaşlarımız 27 böyle birine güvenilir evlenilir mi![]()
HaklısınızSevgiliniz böyle aptal yalanlar söylüyorsa çok büyük ihtimalle bağımlı.
Çok yakınim olan biri yıllardır iddia oynuyor tedaviler de kar etmedi.
Oynadığı ortaya çıkmasın diye akil almaz yalanlar söyler. Kendi bile inanır buna. .
Seviyorsunuz diye sizi aptal yerine koymasına izin vermeyin.
Evlilik diyorsunuz, akılda gerekiyor evlilik için.
Bırakabilmenize sevindimay ben hayatımda iddia bahis bilmemne bilmezdim. erkek arkadşaım 2-3 liralık oynuyormuş arada, bana da gösterdi 1-2 k ere kupon yaptık. sonra ondan bağımsız ben cahil cesaretiyle kendi başıma bir girdim, kaybettikçe kaybettiğim parayı çıkarmak için daha da oynadım, 1 hafta içinde öyle uç bir noktaya geldim ki burdan dönüş yok artık kesin diyerek bıraktım. şimdi bana gerizekalı demesin diye de erkek arkadaşıma hiç bahsetmedim, bana da ders oldu sdaklfj. tepkinizden korkmuş olabilir bence, bi sakin sakin konuşun. yüksek bir miktar değilse, miktar artarak ilerlemiyorsa ben maruz görülebileceğini düşünüyorum, herhangi bir hobi ya da eğlence kaynağı gibi. bu aralar benim erkek arkadaşımın emailine girip arada bakmam gerekiyor, kendisi askerde, görüyorum orada 2-3 liralık oynuyo hala. bazen 10 lira kazandım diye söylüyo telefonda falan skaldfj. tamamen iradeyle alakalı. bende yok mesela. neye elimi atsam bğaımlı olurum, o yüzden atmıyorum.
Kesinlikle hayirMerhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımın bi kaç ay önce iddaa oynadığını öğrendim ve kendisi bana yalan söyledi geçen yıl oynadım bi iki kez dedi. Ama öğrendim ki daha fazla oynamış ve bana söylediği tarihte değil çok daha yakın tarihlerde. Nasıl yalan söylersin bana diye sorduğumda seni üzmemek için sakladım diyor yaşlarımız 27 böyle birine güvenilir evlenilir mi![]()
Çok üzgünüm ama bu bağımlılık tedavi olması gerekebilir belki.. benim arkadaşım bu yüzden 4 senelik ilişkisini bitirdi. Silip atmak istemeyecek kadar seviyosan mutlaka destek almalı bence.Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımın bi kaç ay önce iddaa oynadığını öğrendim ve kendisi bana yalan söyledi geçen yıl oynadım bi iki kez dedi. Ama öğrendim ki daha fazla oynamış ve bana söylediği tarihte değil çok daha yakın tarihlerde. Nasıl yalan söylersin bana diye sorduğumda seni üzmemek için sakladım diyor yaşlarımız 27 böyle birine güvenilir evlenilir mi![]()
Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımın bi kaç ay önce iddaa oynadığını öğrendim ve kendisi bana yalan söyledi geçen yıl oynadım bi iki kez dedi. Ama öğrendim ki daha fazla oynamış ve bana söylediği tarihte değil çok daha yakın tarihlerde. Nasıl yalan söylersin bana diye sorduğumda seni üzmemek için sakladım diyor yaşlarımız 27 böyle birine güvenilir evlenilir mi![]()
Aklında tek acaba varsa EVLENMEMerhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımın bi kaç ay önce iddaa oynadığını öğrendim ve kendisi bana yalan söyledi geçen yıl oynadım bi iki kez dedi. Ama öğrendim ki daha fazla oynamış ve bana söylediği tarihte değil çok daha yakın tarihlerde. Nasıl yalan söylersin bana diye sorduğumda seni üzmemek için sakladım diyor yaşlarımız 27 böyle birine güvenilir evlenilir mi![]()
Yalancılık bir doz dahaBunun için ufak bi miktar da kredi çekmiş kendim için oynamıyorum haram yemem diyo arkadaşımın borcu için bu işe girdim tuvası yıkılacaktı ben yardım etmesem diyor yeminler ediyor bir daha yapmayacağına dair![]()
valla büyük derbi zamanlarında benim bile arkadaşlarla 3-5 liralık kupon yapmışlığım vardır açık söylemek gerekirse ama cidden 5 lira falan o da senede bir dev derbide falan.ama adam yalancının önde gideni gizli kapaklı kumar oynuyor bir de yalan söylüyo.yuva yıkar cinsten.evlendikten sonra düzeldi diye düşünürken borç kağıtlarıyla boğuşursun bununla.Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımın bi kaç ay önce iddaa oynadığını öğrendim ve kendisi bana yalan söyledi geçen yıl oynadım bi iki kez dedi. Ama öğrendim ki daha fazla oynamış ve bana söylediği tarihte değil çok daha yakın tarihlerde. Nasıl yalan söylersin bana diye sorduğumda seni üzmemek için sakladım diyor yaşlarımız 27 böyle birine güvenilir evlenilir mi![]()
Görünen köy kılavuz istemez. Siz bu yalanları ve bağımlılığı görmezden gelip bal gibi de evleneceksiniz. Adam da zaten bunu adı gibi biliyordur. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Umarım iyi niyetiniz başınızı yakmaz.Sanırım sevince inanmak istiyo insan![]()
Bunun için ufak bi miktar da kredi çekmiş kendim için oynamıyorum haram yemem diyo arkadaşımın borcu için bu işe girdim tuvası yıkılacaktı ben yardım etmesem diyor yeminler ediyor bir daha yapmayacağına dair![]()
yalana bak şekilsizinBunun için ufak bi miktar da kredi çekmiş kendim için oynamıyorum haram yemem diyo arkadaşımın borcu için bu işe girdim tuvası yıkılacaktı ben yardım etmesem diyor yeminler ediyor bir daha yapmayacağına dair![]()