Evlenince 1+1 eşyalı eve oturur musunuz?

valla otururum ama çocuk olunca biraz zor. aslında minnak kutu gibi evler benim çok hoşuma gidiyo

Çalışmasını da istemiyorları duydum ve yetti. Arkadaşınız aklını başına toplasın, atsın nişanı. Bu devirde hala ailem çalışmanı istemiyor diyen adamla değil evlilik, aynı arkadaş ortamında bile durulmaz

Evet 55 metre kare civarı
ya ev konusuna takılmadım. 55 metre kare ev var, ev var. Çok büyük, çok canlı bir şehirde,her türlü imkanın olduğu modern bir 1+1 de minimal bir hayat tarzı benimsediysen yaşanır. Dersin ben evde cok durmam şehir hayatım dışarıda yaşıyorum. Ama öteki tarzda zor.

Dediğiniz gibi bir evde yaşıyorum.
Sevdiğim adamın bir sözü ile İstanbul'daki saygın kariyerimi, dayalı döşeli evimi öylece bırakıp Mersin'e geldim ardından. Eşimin eski hayatından kalan eşyaları ile benim bekar evimden getirdiğim birkaç parça eşya ile ev kurduk. Ha hepsini sıfır yapamaz mıydık, yapardık ama gereksiz bulduk.
Sadece yatağımızı yeni aldık. Kalan her şey eski eşyalarımız.
Yeni gelin hevesi bir bende yok galiba. Ama sizin anlattığınız durum bundan galiba farklı.
O hikayede sevgi yok.

ayy bu topicteki yorumlarınızı bayılarak likelıyorum. Yeni ev yeni ev diye diretenlerin evi hepsi aynı tipte oluyor. insanlar neden 2. eli aşağılıyorlar anlamadım. Ben geçen bir uygulamadan 2. el deri tarz bir koltuk buldum mesela 200 tlye hem de aşırı hos durdu, değişik bir hava kattı eve. Bence de yeni olup olmaması değil, ruhu, yaşanmışlık hissi tarzı cok daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…