Daire kanalının izliyor musun? En büyük hobilerimdendir bu her köşesine özenilen , içinde yaşanmislik olan, sahibini yansıtan evleri izlemek
Böyle güzel, nakış nakış her detayı dusunulen, Pinterestten çıkmış gibi bir evde yaşamak tabii ki çok güzeldir.
Ama gözün de gördüğü bir şey var :) 'ille de kendi esyam' diye gereksiz masrafa giren çoğu kişinin evi birbirinin aynısı oluyor. Hem ülke şartları, hem evlerin artik küçük olması, hem insanımızın dekorasyondan - yaratıcı fikirlerden uzak yasayip gidip çeyiz paketi ile tüm eşyalarını aynı mobilya mağazasından almasi, hem de dekorasyonun bir görgü bilgi getiren bir iş olması gibi sebeplerle.
Ben 32 olacağım, neredeyse tüm arkadaşlarım evli. Hepsinin evi bu saydığım gibi , aslında özel olmayan, hatta oldukça sıradan evler.
Yani zaten herkesinkiyle birornek evde oturacaksam ha kendim masraf yapıp almışım ha eşyalı kiralık dairede oturmusum
benim için bir fark yok .
Ama özene bözene, güzel bir ev dizecek maddi imkanım ve görgüm, zevkim olsa tabii ki özene bezene dizilmiş evi tercih ederdim, gerekirse başka şeylerden kısıp. Ama sıradan bir evse zaten oturacağım, hiç önemi yok:)