- 5 Şubat 2022
- 926
- 511
- 53
- Konu Sahibi Berceste23
-
belki bekardır bekarken bende önemsemezdimNiye kıyafete taktin ki sen annem bxbdhxh
Kız ben evliykende almıyodum eşya sevmiyom zaten bi yemek takımı bi tencere bide çatal kasık bitti gittibelki bekardır bekarken bende önemsemezdim
Evimide cok begenirlerdi pinterest evi gbi falan derlerdi halbukimse sadece az esya ve dikkat cekmeyen seylerden olusuyorduKız ben evliykende almıyodum eşya sevmiyom zaten bi yemek takımı bi tencere bide çatal kasık bitti gitti
Bacım bende gereksiz harcamalara karşıyım her gördüğünü beğensen de insan almaz makul olan o ama kendim kadar evimi de ben cok seviyorum biraz kişilik meselesi he hala çeyizlerimi kullanyyorum o ayrı sade ve şık ama elimde değil be evde biraz değişiklik olunca adama daha da güleryüzle geliyorumKız ben evliykende almıyodum eşya sevmiyom zaten bi yemek takımı bi tencere bide çatal kasık bitti gitti
fazla eşya pislik geliyor bana yenisini alınca kaldırmak ya da ihtiyaç sahibine ulaştırmak en doğrusuEvimide cok begenirlerdi pinterest evi gbi falan derlerdi halbukimse sadece az esya ve dikkat cekmeyen seylerden olusuyordu
Dovru didin
Orası hiç belli olmaz. Görgüsüz olan 1+0 bile olsa yatıya gelir. Eve gelen kalan kv, kp, kayın da olmaz ohh miss
Haklısın, geldiler de zatenOrası hiç belli olmaz. Görgüsüz olan 1+0 bile olsa yatıya gelir
Kızın kendi ailesi de çalışmasını istemiyormuş ki atama haricinde. Muhtemelen şu anda da kendi masraflarını karşılasın diye çalışmasını istiyorlar. Ben üzüldüm valla kızabelki pinti bile değil. kendi hayat tarzlarını elin kızı da çeksin istiyorlar..
ay kızı tanımadan irrite oldum.
az maz bir işi varmış. çocuk için bırakıp seçtiği hayata bakın. Yeni jenerasyon kzılarda da değişmemiş bu evlilik hevesi... bir an önce atalım şu imzayı sonra bir çözüm buluruz..
Aynen öyle , kısa süreli bir durum olsa neyse de bir ömür boyu oturulacak ev . Adamın ailesi ,kapatması kolay olsun ,bizimle gelsin yaşasınlar diye yapıyor büyük ihtimalValla ben her girdigim evi koltugundan halisina kadar yikatip girdim, gene de carsaf marsaf sermeden oturamiyodum, yatamiyodum koltuklara. Ne gerek var yeni evli kiza insan özenir ya biraz.
1+1 eve gelin gidince, kimsenin incileri dokulmez. Yeni gelin hevesi, hersey tam olsun, catal kasigim altin , yemek takimim en Lux porselen vs vs vs olsun. Bu yeni gelin seysi galiba Türk ve Arap kulturlerine ozgu. Gereksiz gosteris. Duzgun ve kullanisli olsa yetmez mi? Ikinci el kotu birsey mi? Avrupa'da 2. el dongusu cok iyi ve asla da hor karsilanmiyor.Merhaba bi arkadaşım var nişanlı. Bi kaç aya evlenecek. Bu konuda nişanlısı ile arası açılıyor fikirlerinizi merak ediyo. Malum bu şartlarda evlilik zor ama kullanılmış eşyalı ve küçük bi evde yaşamak istemiyo. Hayalleri gerçekleşmediği için üzülüyo malum yeni gelin hevesleri. Nişanlısının ailesinin duruma da normal çok kötü değil yan gelirleri vs var yani diyo ki en azından uygun bi yer olsun küçük olsun ama kendi eşyalrımız olsun tabi karşı taraf da çok umursamıyor elimizden gelen bu vs gibisinden . Çalışmasını da istemiyorlar. Kendini çok kötü hissediyor aklı çok karışık bu değer vermezlik olmuyo mu diyo.sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?