Evlenince aile ile yasamak ?

Esinin sapasaglam anne babasina hizmet edecegine kendi annene hizmet et diyorum ben. Koca bekleyebilir, acelesi neymis?

Dublex deilde aynı apartmanda altlı üstlü yada yan yana yaşayabilirsiniz.Yeni evli olcaksınız çünkü.

Evliliği ertelemeyin ve aynı binada iki dairede oturun bakıcınız da yatılı olsun diyorum ben.

Ayrıca helal olsun. Sadece merak ettiğim şey, erkeğin annesi ve anneannesi olsaydı yorumlar ne olurdu?

Ne olursa olsun aynı eve asla derim. Siz yukarda eşnizle özel bir an yaşarken aşağıdan gelen normal bir öksürük bile aklınzın onlara takılmasına sebep olur. Onların sesi size hemen ulaşabileceği gibi sizin de sesiniz onlara ulaşır. Bence aynı binada olun ama asla aynı evde olmayın.

Allah hepimize senin gibi evlatlar nasip etsin
Sen dünyalı değilsin cennetten düştün galiba.

Allah gönlüne göre versin. Anneciğinle dublex iyi bir fikir bence. Siz odaniza tv filan da koyarsaniz rahat edersiniz.

Yakın bir yerde evinizi tutun,sık sık dolaşırsınız onları aklınız kalmaz

Bu konuya cevap vermek en çok bana düşer. Yeni evli değildim ama uzun yıllar annemle dubleks evde beraber yaşadık. Eşim çok sever annemi annem de damadını rahatsız etmemeye çok özen gösterir. Valla benim de içim rahat. Babam vefat etti, bütün hastalıklarıyla ilgileniyoruz eşim arabayla bizi kapının önünde bırakır, annem yürüyemez ben götürürüm. Tek kalsa içim rahat etmez. Şu üç günlük dünyada birbirimize misafiriz, kaç günlük ömrümüz kalmış Allah bilir.
kız anneleri genel olarak daha alttan alıcı daha fedakar oluyorlar. Sizin yatak odası da üstte olacak bizde sorun çıkmadı inşallah sizde de olmaz.

Dublex evi kiralayacaksanız olur. Anneniz toparlanana kadar idare edersiniz. İyileştikten sonra da ayırırsınız evleri. Günlük gelen kişi arada yatılı kalır sizde eşinizle tatil vs yaparsınız. Yada evlenince ilgilenmek zor olur diyorsanız dublex yerde ona da bir oda ayırın kalıcı olsun

Bence de birlikte oturabilirsiniz hem aklınız da aileniz de kalmaz

Ben evlendim. 1.5 sene sonra annemle babamla yasiyorum.
Ben dublex istedim ama ailem duzenimi bozmami istemedi. Evleri var sehir disinda.
Sadece su konuda alinganlik oluyor . Esinin yaninda bana kizdin. Burasi senin evin bana laf ediyosun. Bilmem ne.
Bunun disinda problem yok ama dublex de bunun da sorun olacagini sanmiyorum.

O zaman evlilik niye? Annen ile kalacaksan, o zaman ertele. Tek fark aksam esin ile cinsellik yasamanmi? Annen diger odadayken? Banyo isini düsündünmü? Esin ile romantik aksam yemegi yapmak istediginde? Film izlediginde sarilabilecekmisin? Arada öpüsebilecekmisin? Istedigin sekilde tartisabilecekmisin?

Evlilik sadece aksam beraber uyuyup sevismek degil. Tüm bu üstte yazdiklarim ve daha fazlasidir. Ilk aylari kötü gecirerseniz, ondan sonra dikis tutmak zor oluyor.

En iyisi ya erteleyin, yada ayri ama yakinda oturun. Bence ertelemek en mantiklisi. 1.5 sene fazla degil, hemen gecer.

aynı ev olmaz. yakın evlerde oturun. altlı üstlü mesela. bakıcınız da kalsın onlarla. hem hergün görürsün hem de eviniz ayrı olur. evliliğin ilk dönemleri eşlerin yalnız kalması çok önemli.

Öncelikle sevgilinizden ve ailesinden Allah razı olsun böyle ince düşündükleri için. Aynı evde olmaktansa karşılıklı veya altlı üstlü daireler sizin için mahremiyet açısından çok daha iyi olur. Annanenize ve annenize akıllı saat alırsınız eğer sıkıntı olursa size kolayca ulaşırlar. Zaten yakın oturcağınız içinde sık sık gidersiniz. Bence evliliği daha fazla geciktirmeyin

Neden olmasın 15 yıldır annem,babam,ablam,eniştem,ablamın 3 çocuğu ve ben aynı evi paylaşıyoruz hiçte sıkıntı çekmedik. Yeri geldi eniştem 3 kadınla evliymiş gibi oldu. Çay,kahve,ütüsünü filan yapıyordum. Annem zaten tüm iş üstünde çocuklarada o baktı. Ablam çalışıyordu akşama kadınlık görevide ondaydı. Yani süper bir sistem oldu bizde.
Ki sizde fazla kimsede yok. Bence kayınvaliyle yaşamaktan daha rahat anne ve eşle yaşamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…