Evlenince aile ile yasamak ?

Güzel ama dubleks ev değil yakın iki daire altı üstlü veya dubleks alır bölersiniz kapatırsınız üst tarafla bağlahtı olmamaso daha rahat olur gibi

Canım,annenler de yeni evlisiniz diye çekinirlerse,sıkıntı.

"3 kadınla evliymiş gibi ".. Benzetmeniz hiç hoş olmamış, Biri kayınvalidesi biri baldızı ..

Yuh insanların içinin gerçekten ne kadar çürümüş olduğunu gördüm. Artık mübalağada yapılamaz oldu. He Aşk- Memnu çekiyorduk evde. Töbe estafurullah.

Kendi ailen bile olsa ev ev üstüne olmuyor ben denedim olan bana oldu ayrildim.
Aynı apartman evet ama aynı ev asla

Normalde ayni ev olmaz derdim,ama ortada bir sağlık sorunu var ve ayni evde yasanir elbette bu durumda ben de yasarim fakat dubleks zor olmaz mi anne ve anneanne icin anneanne sanırım yürüyor ama merdiven in cik zor olur, ayni şekilde anneniz icin de zor olur doktor kontrolune vs götürürken dubleks te yatak odaları ust katta olur bildiğim kadarıyla.

Dubleks yerine normal daire tutun genis bir ev daha iyi olur .

Karşılıklı daire ya da
altlı üstlü oturmanızı tavsiye ederim.
Aynı ev zor olur hele ki yeni evli bir çift için çok daha zor..

Yuh insanların içinin gerçekten ne kadar çürümüş olduğunu gördüm. Artık mübalağada yapılamaz oldu. He Aşk- Memnu çekiyorduk evde. Töbe estafurullah.
'3 kadınla evliymiş gibi' demek yerine eniştem kendi ailesinin evinde gibi. Annem kendi annesi gibi çamaşırlarını yıkıyor bende kendi kardeşi gibi ona çay, kahve yapıyorum diyebilirdiniz. 3 kadınla evli gibi demek ve diğer kadınların kayınvalide ve baldız olması çok çirkin bir yakıştırma ve çirkin bir örnek. Ablanıza deyin bakalım eniştemin '3 karısı var gibi' diye, size ne karşılık verecek merak ettim.

Hasta ailenizi tabiki yüz üstü bırakmanız doğru olmaz evliliği ertelemek de mantıklı evlenip aynı evde yaşamak da mantıklı ama evleninde dubleks yerine karşılıklı ya da altlı üstlü daireler tutmanız daha mantıklı olur dubleks olsa bile ayrı katlarda olmanız gerekecek çünkü kendi özel anlarınız olsun isticeksiniz evlenince ona göre hareket etmelisiniz açıkçası eş adayinizda makul ve mantıklı biri belli ki inşallah bu süreci doğru yonetirsiniz mutluluklar

Dubleks evde ikisini de yanına al canım. Bakıcı da yatılı kalıp ikisiyle de ilgilensin. Keşke ben de hasta anneciğimi yanıma alsaydım bu kadar erken kaybedeceğimi hiç düşünemedim. Hergün gittim baktım ilgilendim ama keşke yanıma alsaydım. Nişanlın da kabul ediyorsa al yanına gönlün rahat olsun kardeşim. Allah yardımcı olsun, şifa versin

Bide akşamları kadınlık görevi ablamda yazılmış. Başka kimde olacaktı

Çirkin fantazilerinizden kurtaracaksa öyle diyelim. Ama belirtmek isterim ki biz bu konuda şaka yapıp gülüşebiliyoruz. İnsanlar kadar fesat değil içimiz Sizede tavsiyem gönlünüzü biraz güzelleştirmeniz. Ve hayatı biraz daha tiye almanız. Çünkü yarının garantisi yok. Başarılar.

Dublex değil ama aynı binada altlı üstlü otursanız daha mantıklı olur bence. Kapınız ayrı olur, hem anneniz ve anneanneniz gözünüzün önünde olur, istediğiniz zaman gidersiniz, hem eşiniz rahat eder. Zaten günlüzlü yardımcınız da varmış, yatılı olarak anlaşırsanız daha da rahat edersiniz. Biraz maddi olarak size fazla gelebilir belki ama evliliğiniz için bence en sağlıklısı bu yol. Eşiniz ne kadar iyi olsa da evlendikten sonra aynı evde yaşamaktan bunalabilir diye düşünüyorum.

Dubleks evde yasiyorum. Yeni evli degilim ama annem bebegime baktigi icin zaman zaman babamla birlikte bizde kaliyorlar. Ust katta misafir yatak odasi banyo ve kucuk bir oturma odasi var.

Nadiren kalmalarina ragmen esim isten geldikten kisa bir sure sonra bizimkiler yukari cikar, biz asagida gunluk yasantimiza devam ederiz en normalinden. Evin durumu onemli bence ne zaman yattilar ne zaman kalktilar duymam bile.

Bu kadar dusunceli bir sevgili ve ailesini bulmusken, beklemeye gerek yok bence. Dubleks ev mantikli. Ancak ev bakarken dikkat etmeniz gerekenler,

Katin birinde salon yatak odasi, mutfak ve banyo olmali. Bu katta sizin kendi hayatiniz olmali, kendi esyalarinjz kendi duzeniniz... mumkunse ebeveyn banyosu.

Diger katta ise anne ve ananenizin uyuyabilecegi bir yatak odasi, yatili birini dusunuyorsaniz mutlaka onun icin bir oda, ayrica bir oturma odasi, mutlaka banyo, hatta kucuk bir mutfak.

Yemekleri birlikte yiyebilirsiniz ama, aksamlari cay, kahve yapmak icin alan olmali ki herkes kendi katindayken diger alana mudehale etmeden yasayabilsin.

Sinirlarinizi bilip dikkatli davrandiginiz surece cok mantikli. Hem akliniz annenizde kalmayacak hem de sevdiginiz adamla beraber olacaksiniz. Ne mutlu ki size bu teklifi sunabilecek “ siz onermeden kendi dusunup akil edip ustelik” bir sevgiliniz var...

Başta itiraz edenler sanırım senin kv ile kalacağını düşündü. Canım nişanlın böyle bir teklif sunduktan sonra sanırım yok ben annemle aynı evde kalmam demen zor. Önce git ona güzelce bir sarıl. Bu teklifi çoğu erkek yapmaz. Ancak bunun sonuçları olduğunu bunu kabullenip kabullenemeyeceğini ve ilerde pişmanlık yaşayacaksa hiç yapmaması gerektiğini konuş. Sonra bir daha sarıl bir de öp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…