Bense şunu görüyorum ki bazı kızlarımız,evliliği düğüne kadar düşünüyor.
Masallardaki gibi,evlenene kadar...Onlar ermiş muradına,biz çıkalım kerevetine.Sonrası yok.Düşünülmüyor.
Bakıyorsunuz erkek arkadaşı-nişanlısı ile ilgili bir sürü konu açmış.Yazdığı kadarıyla hepsi ciddi sorunlar.
Ama öte yandan,düğün,gelinlik modelleri,mobilya,alyansla ilgili konuları var.Ve diğer konularla eş zamanlı ilerliyor.
Düğün ve gelinlik hevesi,nişanlısı ve onun ailesiyle yaşadığı sorunların bile önüne geçiyor.
Evlilik bir final,beklenen son gibi.3 yıllık ilişkim-5 yıllık ilişkim deyip ayrılmıyorlar,ite kaka finale ulaşıyorlar.
Oysa evlilik (mutlu) son değil,başlangıç.Asıl evlendikten sonra mutlu olmak önemli.
Konudan uzaklaştım biliyorum ama yazmak istedim :)
Bence konudan uzaklaşmadın asıl değinilmesi gereken yere değinmişsin arkadaşım sabah ki yorumum da bunu anlatmaya çalışmıştım sadece için de bulunduğumuz durumları düşünüyoruz bunun sonrası var.Ayrıca ben şu espirisi olan murphy kanunun sıkı savunucusuyum hiç bir şey iyiye gitmez olabilecek her şey kötüye gidecektir evlendikten sonra düzeltirim hikayee...Ayrıca eminim sayfalarca yazılmış illa ki söylenmiştir,insan başına gelmeden aynı şeyi tecrübe etmeden cilt cilt anlatsan anlayamıyor,gözün gördüğünü dil yüz sene anlatamazmış.