Evlenince askılı giyemezsin diyor?

xBeyazkugux

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
67
8
8
4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin

Neresini biliyormuş erkeklerin. Herkesler giyiyor kimsenin de kafasını bile kaldırıp baktığı yok. Şu bazı erkeklerin ben erkekleri biliyorum muhabbeti de çok gıcık. Birşeycik de yok diğer erkeklerde. Normal bizim gibi işinde gücünde normal insanlar. Hatta ben kadın hâlimle daha çok bakıyorum erkeklerin umrunda değil. Arkadaş kendi hayal dünyasında yaşamayı seviyor.burada kaç kadın konu açtı bizi küçükken fena keklemişler erkekler hiç de kadın düşkünü değilmiş, kocam bana kaç aydır yaklaşmıyor, hiç o işlerle arası yok diyen.önünde çıplak gezsem tınlamıyor diyen.

Hangimiz Turkiyede yaşadık diye dusundum şu yorumunu okurken Ferhans.😂😂😂
Herkesler erkeklere iftira mi atiyor burada toplanip.

Ha erkeklerin kadinlari rahatsiz etmesinin nedeni de kiyafetler değil bu arada o ayri. Kendilerini oyle bir hak goruyorlar ve bunun için kimse onlari suçlamiyor yapabildikleri için yapiyorlar yani.

Ben neden açık giyinip dışarıda herkese kendimi gösteriyim ki, her erkeği tanıyorum dedim mi manyak sapık çok dedim, ben kendim istemem hiç giymedim giymem de çünkü kendime yakıştırmam askılı kıyafetleri evde sadece eşimin yanında giyecem
işte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte kadın gibi kadınlık 🤣🤣

Hangimiz Turkiyede yaşadık diye dusundum şu yorumunu okurken Ferhans.😂😂😂
Herkesler erkeklere iftira mi atiyor burada toplanip.

Ha erkeklerin kadinlari rahatsiz etmesinin nedeni de kiyafetler değil bu arada o ayri. Kendilerini oyle bir hak goruyorlar ve bunun için kimse onlari suçlamiyor yapabildikleri için yapiyorlar yani.
Ne yapıyorlar allah aşkına. Bir şey yaptıkları yok.tamam tamam tek çirkin kadın benim aranızda.herkes süper star gibi geziyor sokaklarda.en son ne zaman dağa kaçırdıklar seni ?, ne zaman sokak arasına sokup tecavüz ettiler ?

4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Birde soruyor ben mi abartıyorum diye valla erkeklerden çok size sinir oluyorum ben ya. Hayır zaten bu yüzden ayrılmışsın demek ki yapamıyorsun sende yapamayacaksında evlenince. Canına mı susadın? Kör kütük aşıkta değilsindir bu neyin kararsızlığı Allah aşkına. Bi tasma eksik ortada. Sen sorun etmiyorsan sorun yok diyeceğim sorun ediyorsunda.

Ay yine gelmis sitemizin en yobazi 🤦🏼‍♀️ Hanimefendi kiyafet secimlerinizi hep baskalari ne der ya da ne gozle bakar diye mi yapiyorsunuz? Kendi zevkleriniz ve en onemlisi fikirleriniz yok mu? Hep mi birileri yonetiyor sizi?
Sana ne ya sana mı yorum yaptım ben. Benim yorumuma karışma

Ne yapıyorlar allah aşkına. Bir şey yaptıkları yok.tamam tamam tek çirkin kadın benim aranızda.herkes süper star gibi geziyor sokaklarda.en son ne zaman dağa kaçırdıklar seni ?, ne zaman sokak arasına sokup tecavüz ettiler ?

İyi misin sen ya? Yok bi de yapsalardi bunlar yoksa geri kalan gözle, sözle, elle tacizler sayilmiyor yani, buradaki çogu kadin hayatinda en azindan bir defa bunlardan birini yaşamiştir.
Sen ortalama halkın arasina hayatinda hiç karişmadan şatonda yaşadin herhalde.
Erkekler bakmiyor diye dertlene dertlene bir hal oldun sacmaliyorsun iyice.

İyi misin sen ya? Yok bi de yapsalardi bunlar yoksa geri kalan gözle, sözle, elle tacizler sayilmiyor yani buradaki çogu kadin hayatinda en azindan bir defa bunlardan birini yaşamiştir.
İyi misin sen ya? Yok bi de yapsalardi bunlar yoksa geri kalan gözle, sözle, elle tacizler sayilmiyor yani, buradaki çogu kadin hayatinda en azindan bir defa bunlardan birini yaşamiştir.
Koskoca hayatta arada sırada olur böyle şeyler. Onu mu aklımda tutacağım. Ufak tefek şeylerden senaryo yazmayın
Dağa mı kaçırıldın? Sokak ortasında yatırıp üstüne mi çıktılar ne yani ? Hayatında ne değişiyor bu uafacık olaylardan ? Ego şişirmekten başka ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne diyorsun cidden? Burda birçok kadın yaşamıştır, illa anlatmamız mı lazım?

Kime ne anlatiyorsam.
Bana bakmiyorlar diye dertlenen biri gözle taciz gibi şeyleri iltifat kabul edip "ego şişirmek" olarak görmesi normal. Bir şey demiyorum sana gore normal seyler.@Ferhans
Bana bakmıyorlarsa size de bakmıyorlar buradakiler sanki victoria secret mankeni ?

Ne anlatacaksın, yok yanımdan geçerken sürtündü yok bilmem nereden numaramı aldı yazdı. Fasa fiso şeyler.
Ne??? Amacın ne anlamadım cidden. Tacizi bu kadar hafife mi alıyorsun gerçekten? Nerdeyse tecavüzcüleri savunacaksın.

Bana bakmıyorlarsa size de bakmıyorlar buradakiler sanki victoria secret mankeni ?
Vay arkadaş. Tacize uğramadığı için kıskananı da ilk defa görüyorum.

19 yaşındayken toplu tecavüzden zor kurtuldum, her yerim yara bere içindeydi, karakollara düştüm, hiç güzel bir şey değil, emin olabilirsin.

Önce siz saygılı konuşmayı öğrenin insanların yorumlarına dalga geçiyorsunuz bide bana tavsiye veriyor
Yobaz fikirleriniz var, ne yapayim. Disardaki erkekler bakmasin diye askili giymiyorum demek ne demek? Onlar elleri cuklerinde gezmesin madem, boylece ben de giymek istedigimi onlarin sapik olma ihtimallerine gore degerlendirip secmeyeyim kiii oyle yapiyorum. O yuzden size “secimlerinizi hep baskasi mi yonetir?” Diye bir soru sordum, mesajimin hicbir yerinde dalga yoktu.

Kime ne anlatiyorsam.
Bana bakmiyorlar diye dertlenen biri gözle taciz gibi şeyleri iltifat kabul edip "ego şişirmek" olarak görmesi normal. Bir şey demiyorum sana gore normal seyler.@Ferhans
Ne??? Amacın ne anlamadım cidden. Tacizi bu kadar hafife mi alıyorsun gerçekten? Nerdeyse tecavüzcüleri savunacaksın.
Savunmam tabi ama bu tarz şeyler bana çok ufak şeer gibi geliyor.millet yıllarca aklında tutuyor travma falan geçiriyor.gerçekten anlam veremiyorum.ben aradan 10 dakika geçse unutup gidiyorum.kadınların zihniyetini anlayamıyorum.yıllarca aklında tutup en ince ayrıntısına kadar anlatan falan var.ben aman deli mi ne deyip geçiyoruz.5 dakika sonra unutuyorum.

Yobaz fikirleriniz var, ne yapayim. Disardaki erkekler bakmasin diye askili giymiyorum demek ne demek? Onlar elleri cuklerinde gezmesin madem, boylece ben de giymek istedigimi onlarin sapik olma ihtimallerine gore degerlendirip secmeyeyim kiii oyle yapiyorum. O yuzden size “secimlerinizi hep baskasi mi yonetir?” Diye bir soru sordum, mesajimin hicbir yerinde dalga yoktu.
Benim seçimlerimi kimse yönetmiyor Allaha şükür kendim gayet iyi biliyorum

Back
X