Evlenince askılı giyemezsin diyor?

xBeyazkugux

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
67
8
8
4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin

Bu erkek milletinin köyde eşeğe, köpeğe, kediye hatta tavuğa ve hatta damacanaya kadar ne gözle baktığı, nasıl yürüdüğü belli. Bence damacanaya fırfırlı don, eşeğe, köpege kalça hizasında pardesü şart. Erkekler tabii ki bu konuda sorumlu tutulamaz. Damacana kendi namusuna giyim kusamiyla sahip çıksın kardeşim. Ar namus yok hicbirinde.

3 yıllık sevgilim, ilk kez kıyafetime karıştı, haddi olmadığını söyledim, "hmm demek sen de bakılmasından hoşlanıyorsun" dedi. sinir krizi geçirerek evden kovdum, ayrıldık. aklınız başınız yerinizde, bu yaşınıza onlarsız geldiniz. var oluşunuza, keyfinize kimse karışamaz nokta. tutturmuşlar 1. seven kıskanır, 2. ama sen bana karışsan ben senin istediğin gibi giyinirim diye. yallah.

Kimse için hayat tarzınizdan, alışkanlıklarınızdan, arkadaşlarınızdan, giyim kusaminizdan,inançlarınizdan taviz vermeyin. Taviz tavizi doğurur, gün gelir bı bakmissiniz sizden geriye hiç bişey kalmamış, karşıdakini mutlu edicem diye mutsuz bunalımlı bı tip olup cikmissiniz. Yapmayın evladım.

Neyin inadi giyinmesen olmezsin dimi hem giyinmemen daha dogru senden kapanmani istemiyor degil mi

Ben sana bosuna iliskiler icin hazir degilsin demiyorum. Süper örnek mesela. Sirf erkek istiyor diye sekilden sekile girersin böyle.

Kimse için hayat tarzınizdan, alışkanlıklarınızdan, arkadaşlarınızdan, giyim kusaminizdan,inançlarınizdan taviz vermeyin. Taviz tavizi doğurur, gün gelir bı bakmissiniz sizden geriye hiç bişey kalmamış, karşıdakini mutlu edicem diye mutsuz bunalımlı bı tip olup cikmissiniz. Yapmayın evladım.
Karşıdaki mutlu da olmaz aksi gibi. Dönüştürdüğünü ilk kendi beğenmez.

"Açık giyinerek kendilerine baktırıyorlar" fikrini(!) zannedersem bir senedir filan okumuyordum şu forumda ve seviniyordum da "Demek değişiyor bir şeyler, eskiden ne çok derlerdi, demez oldular... Hele genç kadınlarımız daha farkında bu zehirli fikrin tecavüzcü aklamaya kadar götürebileceğinin. Şükür" diyordum ki bu konuda yine yazıldığına şahit oldum. Üzücü, çok üzücü.

"Açık giyinerek kendilerine baktırıyorlar" fikrini(!) zannedersem bir senedir filan okumuyordum şu forumda ve seviniyordum da "Demek değişiyor bir şeyler, eskiden ne çok derlerdi, demez oldular... Hele genç kadınlarımız daha farkında bu zehirli fikrin tecavüzcü aklamaya kadar götürebileceğini. Şükür" diyordum ki bu konuda yine yazıldığına şahit oldum. Üzücü, çok üzücü.
Sizde mi askılı giyip erkeklere baktırıyorsunuz kendinizi strobe hanım :KK57: rainyy gibi yapsana sevdiceğin ne derse o ölmezsin ya askılı giymezsen 🤣🤣

4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Seviyorsanız olabilir neden olmasın.Adam tesettüre gir dememiş.Nasıl dediği de önemli tabii.Ama bunu aşamayacaksanız da ayrılın iki taraf da üzülmesin.

Sonuna kadar katılıyorum, kıyafet hemen ahlaka, teşhirciliğe bağlanıyor ve bir askılı bir şort bir bikini için mi diretiyorsunuz deniyor ama konu giydiğimiz kıyafet değil.

Birgaripinsan Birgaripinsan çok güzel yazmış, askılı diye hemen giymeyin kolunuz budunuz görünecek de ne olacak deniyor ama bizler örtülü kadınlar da olabiliriz, erkekler ha üzerimizden askılımızı çekip almış ha başımızdaki örtüyü çekip almış hiç farkı yok, erkeklerin karışmasını giyim tarzımıza göre haklı bulamayız, hepsi bizim giyim tercihimiz.

Sonuna kadar katılıyorum, kıyafet hemen ahlaka, teşhirciliğe bağlanıyor ve bir askılı bir şort bir bikini için mi diretiyorsunuz deniyor ama konu giydiğimiz kıyafet değil.

Birgaripinsan Birgaripinsan çok güzel yazmış, askılı diye hemen giymeyin kolunuz budunuz görünecek de ne olacak deniyor ama bizler örtülü kadınlar da olabiliriz, erkekler ha üzerimizden askılımızı çekip almış ha başımızdaki örtüyü çekip almış hiç farkı yok, erkeklerin karışmasını giyim tarzımıza göre haklı bulamayız, hepsi bizim giyim tercihimiz.

Sahsen tam tersine de sahit oldum. Adam tesettürlü kizla nisanlaniyor, ama ondan sonra "Benim yanimda daha cagdas görünmen lazim" (onun sözleri) diye baski kurmaya basliyor. Yani ona göre kiz basörtünü cikartacakti. Ama kiz onun yerine nisani atti.

Bibibella Bibibella hele sen pembe kafa, ağzında da sakız mi var ne var belli değil. Utanmiyo musun kafanı pembe yaptırıp milleti kendine baktirmaya? Ağzında ne var harbiden ? Hdhdhd
Bebetonun yumuşak şekerlerinden var çok ekşi olanlardan 🤣

Ya gene müge anlıdan örnek vericem kiyafetle olsaydı bu işler her gün boy boy tesettürlü kadınları ve onların kocalarını izlemezdik 🤦🏼‍♀️

Sizde mi askılı giyip erkeklere baktırıyorsunuz kendinizi strobe hanım :KK57: rainyy gibi yapsana sevdiceğin ne derse o ölmezsin ya askılı giymezsen 🤣🤣
Anlıqq
IMG_20220617_232147_397.webp

Back
X