Evlenince askılı giyemezsin diyor?

xBeyazkugux

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
67
8
8
4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin

Karşıdaki mutlu da olmaz aksi gibi. Dönüştürdüğünü ilk kendi beğenmez.
Çünkü aslında kadını ilk tanıştığı haliyle beğeniyor ama evlenince kadını çevreye göre dizayn edemezse erkekliğine laf ederler, X’in karısı “açık saçık” giyiniyor bir karısına laf geçiremiyor derler, erkekliği yerle yeksan ama kahvede, kapıda bacada otururken başkasının “askılı” giyen karısına öffffff kadına bak diyerek iç geçirirler.

Bir kere daha yazmıştım, yine yazayım biz sanıyoruz ki askılı giymezsek uzun uzun eteklerle uzun kollu bluzlerle gezersek “namusumuza” zeval gelmez.

Yeni evliyim o vakitler, eşim işe gitti ben de laylaylom ev işlerimi yaptım ciciş gelin olarak, sonra da dışarı çıktım alışveriş yapacağım, altını çizeyim oturduğum yer doğup büyüdüğüm yerdi farklı bir yere gelin gitmedim, her neyse yine altını çizerek yazıyorum mevsim kışa dönmek üzere olduğundan ayak bileklerine kadar uzun bir etek giydim üstüne de uzun kollu bluz, eteğin arkada diz kapağına kadar bir yırtmacı vardı, detaylar tamam mı😂

Alışverişi yaptım eve döndüm akşam oldu eşim geldi, biraz hoş sohbet sonrası eşim dedi ki bugün alışverişe gitmişsin, şu şu dükkanlara uğramışsın şunları şunları almışsın 😱
Sonra da dedi ki üzerinde şu bluz şu etek varmış, eteğin içine ince çorap giymemişsin😱

Benim beynimdeki tüm çiviler tek tek oynadı, bunları sana kim söyledi dedim, söyleyen kişi benimle yaşıt oğulları olan, babamı anamı yedi sülalemi tanıyan biri çıktı.

Eşimi haşladım dedim ki sana karın nereye gitmiş, ne giymiş ne almış anlatan adamı bir daha durup da dinlersen, tek bir laf etmezsen beni unut zira eteğin arkasındaki yırtmaca gözünü dikip çorap var mı yok mu gören adam sapıktır, hele de ailemi bilen aile sofralarımıza oturan biri baktıysa duble sapıktır, senin böyle adamlarla işin olursa aynı zihniyeti taşıyorsun olarak kabul ederim.

O sapıkla selamı sabahı kestik, ben de kendisine birkaç çift laf ettim sonrasında.

Diyeceğim o ki, bir insanın zihniyeti kötü olmasın yeter ki, uzun etek arkasındaki yırtmaca bile göz diker, yırtmaçlı etek giydim diye suçlu çıkmam umarım 🤩

Sahsen tam tersine de sahit oldum. Adam tesettürlü kizla nisanlaniyor, ama ondan sonra "Benim yanimda daha cagdas görünmen lazim" (onun sözleri) diye baski kurmaya basliyor. Yani ona göre kiz basörtünü cikartacakti. Ama kiz onun yerine nisani atti.
Helal olsun kıza, hayat tarzına müdahale edilmesine izin vermemiş umarım hayırlı insan evladı biri çıkmıştır karşısına🤗

Çünkü aslında kadını ilk tanıştığı haliyle beğeniyor ama evlenince kadını çevreye göre dizayn edemezse erkekliğine laf ederler, X’in karısı “açık saçık” giyiniyor bir karısına laf geçiremiyor derler, erkekliği yerle yeksan ama kahvede, kapıda bacada otururken başkasının “askılı” giyen karısına öffffff kadına bak diyerek iç geçirirler.

Bir kere daha yazmıştım, yine yazayım biz sanıyoruz ki askılı giymezsek uzun uzun eteklerle uzun kollu bluzlerle gezersek “namusumuza” zeval gelmez.

Yeni evliyim o vakitler, eşim işe gitti ben de laylaylom ev işlerimi yaptım ciciş gelin olarak, sonra da dışarı çıktım alışveriş yapacağım, altını çizeyim oturduğum yer doğup büyüdüğüm yerdi farklı bir yere gelin gitmedim, her neyse yine altını çizerek yazıyorum mevsim kışa dönmek üzere olduğundan ayak bileklerine kadar uzun bir etek giydim üstüne de uzun kollu bluz, eteğin arkada diz kapağına kadar bir yırtmacı vardı, detaylar tamam mı😂

Alışverişi yaptım eve döndüm akşam oldu eşim geldi, biraz hoş sohbet sonrası eşim dedi ki bugün alışverişe gitmişsin, şu şu dükkanlara uğramışsın şunları şunları almışsın 😱
Sonra da dedi ki üzerinde şu bluz şu etek varmış, eteğin içine ince çorap giymemişsin😱

Benim beynimdeki tüm çiviler tek tek oynadı, bunları sana kim söyledi dedim, söyleyen kişi benimle yaşıt oğulları olan, babamı anamı yedi sülalemi tanıyan biri çıktı.

Eşimi haşladım dedim ki sana karın nereye gitmiş, ne giymiş ne almış anlatan adamı bir daha durup da dinlersen, tek bir laf etmezsen beni unut zira eteğin arkasındaki yırtmaca gözünü dikip çorap var mı yok mu gören adam sapıktır, hele de ailemi bilen aile sofralarımıza oturan biri baktıysa duble sapıktır, senin böyle adamlarla işin olursa aynı zihniyeti taşıyorsun olarak kabul ederim.

O sapıkla selamı sabahı kestik, ben de kendisine birkaç çift laf ettim sonrasında.

Diyeceğim o ki, bir insanın zihniyeti kötü olmasın yeter ki, uzun etek arkasındaki yırtmaca bile göz diker, yırtmaçlı etek giydim diye suçlu çıkmam umarım 🤩
Bu akşamda hayran bıraktın Mune abla. Dolaptan yırtmaçlı etek bulmaya gidiyorum şimdi. 😍

Bu akşamda hayran bıraktın Mune abla. Dolaptan yırtmaçlı etek bulmaya gidiyorum şimdi. 😍
Valla sinir oluyorum bazı erkeklere, eteğin yırtmacına bile göz dikiyorlar, asla kimseye taviz vermem, 50 yaşına gelmişim çocukluğumdan beri askılı da giyerim şort da giyerim bikini de giyerim, ben elin adamlarına bakmıyorum onlar da bana bakmasın, gözünü devirip bakıyorsa da bu benim ahlaksızlığım değil onların rezilliğidir.

Çok korkunç geldi bana , burda neler okuduk , karısı ile seks yaparken konu komşuyu akrabayı hayal edenler falan var. Nerden bilecem beni böyle tasvir eden herifin namüsait zamanlar aklına gelmediğimi? Pis pis herifler , biz selamı kesip kurtuluyoruz , karısına yazık.

Sorun sizi değiştirmeye çalışması. Tabii ki evlenince bekarken yaptığımız pek çok şeyi yapamıyoruz, özgür olamıyoruz. Karşımızda sorumlu olduğumuz bir insan var ama size neyi nerde yapacağınızı kestiremeyen aciz bir kadın muamelesi yapması hiç hoş değil. Konu askılı değil, kurallar koyması. Taviz tavizi doğurur. Birini kabul ederseniz sürekli ödün vermek zorunda kalırsınız.

Yani akıl vermese sen ne giyecegini bilecek biri değilsin alt metni.
Dışarı çıktığımda çarşaflı da görüyorum, transparan giyinen de.
Herkesin kendi tercihi, bana ne, kime ne.
Mesele bir bez parçası değil, mesele çok çok çok daha fazlası.
İnşallah fazla incinmeden, iş işten gecmeden anlarsın...

20220617_233148_882.webp

Kıskandım. Pijama gerçi bu ama olsun.

4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Neresini biliyormuş erkeklerin. Herkesler giyiyor kimsenin de kafasını bile kaldırıp baktığı yok. Şu bazı erkeklerin ben erkekleri biliyorum muhabbeti de çok gıcık. Birşeycik de yok diğer erkeklerde. Normal bizim gibi işinde gücünde normal insanlar. Hatta ben kadın hâlimle daha çok bakıyorum erkeklerin umrunda değil. Arkadaş kendi hayal dünyasında yaşamayı seviyor.burada kaç kadın konu açtı bizi küçükken fena keklemişler erkekler hiç de kadın düşkünü değilmiş, kocam bana kaç aydır yaklaşmıyor, hiç o işlerle arası yok diyen.önünde çıplak gezsem tınlamıyor diyen.

Yerine ve zamanina gore nasil giyinmen gerektigini biliyorsundur diye dusunuyorum. Bende mesela sehir icinde sort kisa giymiyorum am yazlik yerde cok rahat kaldırıyor cnku herkes oyle. Cok kapli binsemtte zaten uyumsuz olcaksa ip askili giymezsin ama giydigin yerde normal kaçiyosa giymek istemekte normal ben kimse icin degisme degistirilmeyi sevmem kocamda olsa

Ben neden açık giyinip dışarıda herkese kendimi gösteriyim ki, her erkeği tanıyorum dedim mi manyak sapık çok dedim, ben kendim istemem hiç giymedim giymem de çünkü kendime yakıştırmam askılı kıyafetleri evde sadece eşimin yanında giyecem
Ay yine gelmis sitemizin en yobazi 🤦🏼‍♀️ Hanimefendi kiyafet secimlerinizi hep baskalari ne der ya da ne gozle bakar diye mi yapiyorsunuz? Kendi zevkleriniz ve en onemlisi fikirleriniz yok mu? Hep mi birileri yonetiyor sizi?

He bu arada ben bir de staraplez giyiyorum, askısı bilem yok.
Evli.iki çocuklu halimlee.
Tüüü, yazıklar olsun bana 😂😂

Ben de evli çocuklu halimle mini elbiselerim, bikinilerim hepsini giyiyorum valla. Sefamız olsun 🧚‍♀️

Back
X