- 17 Haziran 2022
- 67
- 8
- 8
- Konu Sahibi xBeyazkugux
-
Neresini biliyormuş erkeklerin. Herkesler giyiyor kimsenin de kafasını bile kaldırıp baktığı yok. Şu bazı erkeklerin ben erkekleri biliyorum muhabbeti de çok gıcık. Birşeycik de yok diğer erkeklerde. Normal bizim gibi işinde gücünde normal insanlar. Hatta ben kadın hâlimle daha çok bakıyorum erkeklerin umrunda değil. Arkadaş kendi hayal dünyasında yaşamayı seviyor.burada kaç kadın konu açtı bizi küçükken fena keklemişler erkekler hiç de kadın düşkünü değilmiş, kocam bana kaç aydır yaklaşmıyor, hiç o işlerle arası yok diyen.önünde çıplak gezsem tınlamıyor diyen.
işte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte kadın gibi kadınlıkBen neden açık giyinip dışarıda herkese kendimi gösteriyim ki, her erkeği tanıyorum dedim mi manyak sapık çok dedim, ben kendim istemem hiç giymedim giymem de çünkü kendime yakıştırmam askılı kıyafetleri evde sadece eşimin yanında giyecem
Ne yapıyorlar allah aşkına. Bir şey yaptıkları yok.tamam tamam tek çirkin kadın benim aranızda.herkes süper star gibi geziyor sokaklarda.en son ne zaman dağa kaçırdıklar seni ?, ne zaman sokak arasına sokup tecavüz ettiler ?Hangimiz Turkiyede yaşadık diye dusundum şu yorumunu okurken Ferhans.
Herkesler erkeklere iftira mi atiyor burada toplanip.
Ha erkeklerin kadinlari rahatsiz etmesinin nedeni de kiyafetler değil bu arada o ayri. Kendilerini oyle bir hak goruyorlar ve bunun için kimse onlari suçlamiyor yapabildikleri için yapiyorlar yani.
Birde soruyor ben mi abartıyorum diye valla erkeklerden çok size sinir oluyorum ben ya. Hayır zaten bu yüzden ayrılmışsın demek ki yapamıyorsun sende yapamayacaksında evlenince. Canına mı susadın? Kör kütük aşıkta değilsindir bu neyin kararsızlığı Allah aşkına. Bi tasma eksik ortada. Sen sorun etmiyorsan sorun yok diyeceğim sorun ediyorsunda.4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Sana ne ya sana mı yorum yaptım ben. Benim yorumuma karışmaAy yine gelmis sitemizin en yobaziHanimefendi kiyafet secimlerinizi hep baskalari ne der ya da ne gozle bakar diye mi yapiyorsunuz? Kendi zevkleriniz ve en onemlisi fikirleriniz yok mu? Hep mi birileri yonetiyor sizi?
Ne yapıyorlar allah aşkına. Bir şey yaptıkları yok.tamam tamam tek çirkin kadın benim aranızda.herkes süper star gibi geziyor sokaklarda.en son ne zaman dağa kaçırdıklar seni ?, ne zaman sokak arasına sokup tecavüz ettiler ?
Rainyy'nin evrim geçirmiş hali adeta, pokemon gibi.Sana ne ya sana mı yorum yaptım ben. Benim yorumuma karışma
İyi misin sen ya? Yok bi de yapsalardi bunlar yoksa geri kalan gözle, sözle, elle tacizler sayilmiyor yani buradaki çogu kadin hayatinda en azindan bir defa bunlardan birini yaşamiştir.
Sen ortalama halkın arasina hayatinda hiç karişmadan şatonda yaşadin herhalde.
Erkekler bakmiyor diye dertlene dertlene bir hal oldun sacmaliyorsun iyice.
Koskoca hayatta arada sırada olur böyle şeyler. Onu mu aklımda tutacağım. Ufak tefek şeylerden senaryo yazmayınİyi misin sen ya? Yok bi de yapsalardi bunlar yoksa geri kalan gözle, sözle, elle tacizler sayilmiyor yani, buradaki çogu kadin hayatinda en azindan bir defa bunlardan birini yaşamiştir.
Sen ortalama halkın arasina hayatinda hiç karişmadan şatonda yaşadin herhalde.
Erkekler bakmiyor diye dertlene dertlene bir hal oldun sacmaliyorsun iyice.
Ne diyorsun cidden? Burda birçok kadın yaşamıştır, illa anlatmamız mı lazım?Ne yapıyorlar allah aşkına. Bir şey yaptıkları yok.tamam tamam tek çirkin kadın benim aranızda.herkes süper star gibi geziyor sokaklarda.en son ne zaman dağa kaçırdıklar seni ?, ne zaman sokak arasına sokup tecavüz ettiler ?
Herkes fikrini soyluyor iste saygi cercevesinde. Tavsiyem, siz de oyle yapinSana ne ya sana mı yorum yaptım ben. Benim yorumuma karışma
Ne anlatacaksın, yok yanımdan geçerken sürtündü yok bilmem nereden numaramı aldı yazdı. Fasa fiso şeyler.Ne diyorsun cidden? Burda birçok kadın yaşamıştır, illa anlatmamız mı lazım?
Önce siz saygılı konuşmayı öğrenin insanların yorumlarına dalga geçiyorsunuz bide bana tavsiye veriyorHerkes fikrini soyluyor iste saygi cercevesinde. Tavsiyem, siz de oyle yapin
Bana bakmıyorlarsa size de bakmıyorlar buradakiler sanki victoria secret mankeni ?Kime ne anlatiyorsam.
Bana bakmiyorlar diye dertlenen biri gözle taciz gibi şeyleri iltifat kabul edip "ego şişirmek" olarak görmesi normal. Bir şey demiyorum sana gore normal seyler.@Ferhans
Ne??? Amacın ne anlamadım cidden. Tacizi bu kadar hafife mi alıyorsun gerçekten? Nerdeyse tecavüzcüleri savunacaksın.Ne anlatacaksın, yok yanımdan geçerken sürtündü yok bilmem nereden numaramı aldı yazdı. Fasa fiso şeyler.
Vay arkadaş. Tacize uğramadığı için kıskananı da ilk defa görüyorum.Bana bakmıyorlarsa size de bakmıyorlar buradakiler sanki victoria secret mankeni ?
Yobaz fikirleriniz var, ne yapayim. Disardaki erkekler bakmasin diye askili giymiyorum demek ne demek? Onlar elleri cuklerinde gezmesin madem, boylece ben de giymek istedigimi onlarin sapik olma ihtimallerine gore degerlendirip secmeyeyim kiii oyle yapiyorum. O yuzden size “secimlerinizi hep baskasi mi yonetir?” Diye bir soru sordum, mesajimin hicbir yerinde dalga yoktu.Önce siz saygılı konuşmayı öğrenin insanların yorumlarına dalga geçiyorsunuz bide bana tavsiye veriyor
Kime ne anlatiyorsam.
Bana bakmiyorlar diye dertlenen biri gözle taciz gibi şeyleri iltifat kabul edip "ego şişirmek" olarak görmesi normal. Bir şey demiyorum sana gore normal seyler.@Ferhans
Savunmam tabi ama bu tarz şeyler bana çok ufak şeer gibi geliyor.millet yıllarca aklında tutuyor travma falan geçiriyor.gerçekten anlam veremiyorum.ben aradan 10 dakika geçse unutup gidiyorum.kadınların zihniyetini anlayamıyorum.yıllarca aklında tutup en ince ayrıntısına kadar anlatan falan var.ben aman deli mi ne deyip geçiyoruz.5 dakika sonra unutuyorum.Ne??? Amacın ne anlamadım cidden. Tacizi bu kadar hafife mi alıyorsun gerçekten? Nerdeyse tecavüzcüleri savunacaksın.
Benim seçimlerimi kimse yönetmiyor Allaha şükür kendim gayet iyi biliyorumYobaz fikirleriniz var, ne yapayim. Disardaki erkekler bakmasin diye askili giymiyorum demek ne demek? Onlar elleri cuklerinde gezmesin madem, boylece ben de giymek istedigimi onlarin sapik olma ihtimallerine gore degerlendirip secmeyeyim kiii oyle yapiyorum. O yuzden size “secimlerinizi hep baskasi mi yonetir?” Diye bir soru sordum, mesajimin hicbir yerinde dalga yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?