- 17 Haziran 2022
- 67
- 8
- 8
- Konu Sahibi xBeyazkugux
-
Cinsel tacize karşı kadınların #MeToo kampanyasını başlattığı ABD de listede.Bi kere Müge Anlı tesettürlü bir kadına şey demişti: Sizin kapınızda tüm mahalle sıra oluyor. Benim hiç olmuyor. Nereden buluyorsunuz bu kadar erkeği wkwh2uwı
Yani iş açık kapalı değil. Zihniyet.
O erkekleri biz yetiştiriyoruz accessdenied, aslında dolaylı yoldan bizim zihniyetimiz.olay erkeklerin zihniyeti
Rainyy bu yoruma beğenmedim atmış. Bize o kadar gıcık oluyor ki ne yapacağını şaşırmış galiba. Ya da gerçekten ferhans gibi düşünüyor ki o daha kötü.Mune böyle bir mesajın cezası sadece banlanmak değil değil mi? Lütfen olmasın çünkü. Kadın/adam tecavüze uğramayı popülerlik olarak görüp güzelliyor. Bundan daha iğrenç çok az şey okudum. Böyle biriyle aynı platformda yer almak kötü hissettirdi. Her görüşten insanla olmak iyidir, renk katar. Ama bu bir görüş değil, bu çok çok kötü bir şey.
Sevgili rainyy, benim kendimi sana karşı savunmaya ihtiyacım yok. Öyle bir karşıtlık yok ortada.Beni tanimiyorsun ben kimseye yaranmam. Fulya kendini savunamiyor mu o yuzden mi avukatligini yapiyorsun
Sadece erkek de değil, tacizci erkek gibi konuşuyor. Sanki heyecanlanmış o an filan gibi. Zaten erkekse ve burada takılıyorsa potansiyel tacizcidir muhtemelen. Gerçekten kadınsa da yazık.Evet okumuştum o yorumunu da malesef.
Ben kadın olmadığını düşünüyorum artık. Bir kadının tecavüz girişimiyle ilgili yoruma, vay çok mu seksisin, kıskandim, hala popüler misin, gibi sorular soruyor olması korkunç. Erkekse de kötü bu düşüncelerle.
Hiç var olmaması en güzeli olurdu.
Size ne? İstediğimi yaparım.Beni tanimiyorsun ben kimseye yaranmam. Fulya kendini savunamiyor mu o yuzden mi avukatligini yapiyorsun
Bence kendisi kadın.Sadece erkek de değil, tacizci erkek gibi konuşuyor. Sanki heyecanlanmış o an filan gibi. Zaten erkekse ve burada takılıyorsa potansiyel tacizcidir muhtemelen. Gerçekten kadınsa da yazık.
Doğruyu söyleyeni sevmesem bile takdir ederim ben Fulya Hanım. O mesajımda zerre yanlış bir şey yok. Sırf hırsından beğenmedim atmış. Oraya evrensel bir doğruyu da yazsam, herkesçe birleşilen bir görüşü de yazsam yine kendince katılmayacaktı. Çocuk çocuk hareketler işte, ciddiye alamıyorum, yeterince derin düşünebilen kişiler değiller. Bir müddet sonra sıkılıyorum valla ben.Rainyy bu yoruma beğenmedim atmış. Bize o kadar gıcık oluyor ki ne yapacağını şaşırmış galiba. Ya da gerçekten ferhans gibi düşünüyor ki o daha kötü.
Ben de dalgaya vuruyordum hep ama bu konudaki yorumu sinirlendirdi.Doğruyu söyleyeni sevmesem bile takdir ederim ben Fulya Hanım. O mesajımda zerre yanlış bir şey yok. Sırf hırsından beğenmedim atmış. Oraya evrensel bir doğruyu da yazsam, herkesçe birleşilen bir görüşü de yazsam yine kendince katılmayacaktı. Çocuk çocuk hareketler işte, ciddiye alamıyorum, yeterince derin düşünebilen kişiler değiller. Bir müddet sonra sıkılıyorum valla ben.
Sen muhattap olma benle yaRainyy bu yoruma beğenmedim atmış. Bize o kadar gıcık oluyor ki ne yapacağını şaşırmış galiba. Ya da gerçekten ferhans gibi düşünüyor ki o daha kötü.
Sevgili rainyy, benim kendimi sana karşı savunmaya ihtiyacım yok. Öyle bir karşıtlık yok ortada.
Son birkaç seferdir konularına yorum yazdığımda "sen yazma benim konularıma, moralimi bozuyorsun" deyip normal yorumlarıma bile beğenmedim atıyorsun, sanki hayatındaki en büyük sorun benmişim gibi.Sen muhattap olma benle ya
Oyle bir ozellik yok baktim benSon birkaç seferdir konularına yorum yazdığımda "sen yazma benim konularıma, moralimi bozuyorsun" deyip normal yorumlarıma bile beğenmedim atıyorsun, sanki hayatındaki en büyük sorun benmişim gibi.
Çaktırmamıştım ama istersen kişileri engelleyip konularına cevap yazmamasını sağlayabiliyorsun. Gerçi onu da bulamazsın sen şimdi. Katlanacaksın bana mecbur
Valla o kadın bile tecavüzün beğenilme alameti olduğunu düşünmüyordur. 20 kişinin kendisine tecavüz etmeye çalıştığını , ellerinden zor kurtulduğunu söyleyen bir kadını kıskanmıyordur. Utanmasa meydana çıkıp yırtınacak yok mu bana bi tecavüz eden diye. Bu çok değişik bişey ya , böylesini ömrümde görmedim ben.Bence kendisi kadın.
Üniversitede geceleri yurda dönen kızları taciz eden sapığı polise yakalatınca, sapığın ablası kampüs kapısında olay çıkarmıştı.
Nolmuş yani baktıysa laf attıysa sizde giyinmeyin öyle şort etek vs diye bağırmıştı.
Var böyle kadın görünümlü aşağılık pislikler
Muhattap değil muhatapSen muhattap olma benle ya
Daha karpuz kesecegdik
Ay valla ben de sıkıldım. Yazmam olur biter.Daha karpuz kesecegdik
Erkekler öyle tanıyıp beğeniyorlar, sonra iş ciddiye binince ee ben bu kıza bakıyosam başkası da bakar diyip tribe giriyorlar. Kendilerine yediremiyorlar. Kadınlar da hiç böyle değildi evlenince değişti diyor haliyle. Bu konudan çok kavga edersiniz. Sonuçta sen kabullenmek zorunda kalırsın.4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Başkasınkini beğenmicektim sizinkini beğenmemişim kim vurduya gittinizAaaa Ben yorumumun nesini beğenmedin acaba?
Siz herşeyi kendiniz için zorlaştırmışsınız. Sizin tarzınıza uymayan birisiyle devam etmeye gerek yok. Bu gayet açıkYok aramızda bunların hiçbir problemi olmuyor aramızda ki tek problem kıyafet konusu bunu yıllardır bi aşamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?