Evlenince askılı giyemezsin diyor?

xBeyazkugux

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
67
8
8
4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin

Hem aşk hem mantık. Yapım gereği mantığıma uymayan aşkı devam ettirmem. Önce beynim sonra kalbim.
böyle düşünebilmeyi çok isterdim ancak mantıklı olanı yapıncada mutlu olamıyorum. kalbimle mantığım çelişince evet biliyorum kalbimin dediği mantıksız ama duygusal olarak çöküşte oluyorum

Feraceliyim tesettürlü biriyim ama böyle şeylerede karşıyım be. O ne öyle evlilik sözleşmesi gibi seni nasıl gördüysr beğendiyse öyle kabul etmeli insanın içinde olucak herşey. Şimdiden bunu diyen ilerde ailenede yollamaz. Karşıyım böyle şeylere kendinizi ezdirmeyin beğeniyosan bu beğenmiyorsan kapı orda demesini bilin daha şimdiden böyleyse sonrasını düşünemiyorum……

siz mi boşandınız neden peki aşk evliliğinde aşk için aldatma yoksa hereşeye katlanılır gibi düşünüyorum. bide kaç sene görüşüp evlendiniz
1 sene sevgiliydik sonra evlendik. Neden katlanayim her seyine, dunyaya kac kere geliyoruz? Aldatma falan yok, huyu suyu degisti o da beni rahatsiz etti

1 sene sevgiliydik sonra evlendik. Neden katlanayim her seyine, dunyaya kac kere geliyoruz? Aldatma falan yok, huyu suyu degisti o da beni rahatsiz etti
huyu suyu değişsin hiç birimiz aynı kalmıyoruz ki yani aşkınız söndü mü bir anda onunda size aşkı hemen bitti mi de boşanmayı kabul etti hiç mi aşkınız için uğraşmadı tekrar düzeltme yoluna gitmedi

4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Kesinlikle evlenme aynisi benim başımda var daha neler neler söyler is açar başına eminim adım gibi. Zehir etme ettirme hayatını kendine

Ben kapalıyım ancak insanların giyimine takılmam. 6 senedir berabersiniz muhakkak defalarca yanında ip askılı kıyafet giyinmişsinizdir. Sizi böyle görüp beğenmiş şimdi ne değişti de giyiminiz rahatsız etmeye başladı. Belki ailesi kapalı insanlardır onlara kabul ettirmek için giyiminizi değiştirmenizi istiyordur o zaman da aklıma madem bu durum rahatsız ediyor ve ailesinin sorun çıkaracağını düşünüyor kafasında ki imaja göre biriyle beraber olsaydı

ya yukarıda benim gibi düşünen insanlarda var anayimbenanaa nın yorumu mesela. tek anlamayan ben miyim.
Tatlım o üyenin kafası senin kadar karışık değildir, ortalama her insan zekasına sahip biri olarak az buçuk kar zarar hesabı yapıp hayatına devam edebiliyordur. Kimsenin beynini mik mik yemiyordur öyle yapsam ne olur böyle yapsam ne olur diye. Huzurlu yaşayıp gidiyordur.

sizinde aynı kıyafet mevzusu mu başka baskılarıda var mı
Kıyafetle başladı, simdi oraya gidemezsin buraya gidemezsin hem devamlı beraber vakit geçirmekten şikayetçi hem de ayrı çıkınca da Okay oluyor. Kısacası bir şeye sardiysa eminim ki devamı gelecek suan kendisini baskiliyor bir şekilde idare ediyor evlenince daha psikolojik baskılar başlayacaktır çok eminim

Kıyafetle başladı, simdi oraya gidemezsin buraya gidemezsin hem devamlı beraber vakit geçirmekten şikayetçi hem de ayrı çıkınca da Okay oluyor. Kısacası bir şeye sardiysa eminim ki devamı gelecek suan kendisini baskiliyor bir şekilde idare ediyor evlenince daha psikolojik baskılar başlayacaktır çok eminim
İşte aslında o basit(!) bir askılı, etek, bikini değil. Diyor ya bir askılı için mi o kadar seneyi sildiniz diye üye. Bir askılıyla başlıyor, dışarıya adım atmana kadar her şeyini kısıtlamayı kendine hak görüyor ve psikolojik şiddet uyguluyor. Özgür doğmuşum, benim de bir aklım var, el oğlunun boyunduruğuna, kalıplarına neden gireyim? Beni olduğum gibi görmüş beğenmişse neden değiştirmeye kalkıyor?

Bugun giysi ile baslayan olay, yarin baska bir sekle evrilecek....

Iyi dusun, bu sadece ince askili giydin meselesi degil. Bu hayata bakis acisi meselesi.

İşte aslında o basit(!) bir askılı, etek, bikini değil. Diyor ya bir askılı için mi o kadar seneyi sildiniz diye üye. Bir askılıyla başlıyor, dışarıya adım atmana kadar her şeyini kısıtlamayı kendine hak görüyor ve psikolojik şiddet uyguluyor. Özgür doğmuşum, benim de bir aklım var, el oğlunun boyunduruğuna, kalıplarına neden gireyim? Beni olduğum gibi görmüş beğenmişse neden değiştirmeye kalkıyor?
Aynen çok haklısınız

Back
X