Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuştuğumda nankörlük yapıyosun diyo tartışıyoruz konuşamıyoruz ki ..gidiyoruz başbaşa ama gidince de kalabalık gelsek daha güzel diyo
Aynen ben yapcam plan süpriz olur artıkBir haftasonunu seninle paylassin. Her zaman gurup halinda bir yerlere gidilmez ... Sen planlari yap ikiniz icin :))
inşallah eşin değişir cnm ,bizim durumu anlatmamın sebebi böyle şeyler insanın hem içinde olucak hemde biraz bekarkenki alışkanlıklardan kaynaklanıyo.adamın içinde yoksa söylemekle oldurmak biraz zor Allah yardımcın olsunArkadaşlarıyla görüşsün ama bizi de unutmasınçok güzel sizin ilişkiniz Allah bozmasın. O kadar hep benle vakit geçirsin demiyorum ama dengeyi de kursun beni ihmal ediyor gibi :/
Valla bilmiyorum öyle deyince kızıyor sıkılmıyorum saçmalama diye ..Seninle başbaşa birşey yapmak istemeyip arkadaşlarını işin içine katıyor ise kusura bakma ama sıkılıyordur demek.
Yani kim eşi ile baş başa bir tatil vs yapmak istemez
evet bekarken ki alışkanlıkları hala bazen bekar gibi olmak istediğini düşünüyorum.. evlilik nasıl olur bilmiyor.. sevgiliyken de bi kaç problemimiz olmuştu ilişki danışmanına gitmiştik doktor onun evliliği yanlış bildiğini araştırmasın gerektiğini söylemişti hatta.. belki gene gitsek iyi olur aşamıyoruz çünkü .." biz "olamamışız gibi.. onun hayatı hep.. onun hayatını yaşıyoruz..bencilik te ordan kaynaklanıyor... bu aşamada çocuk yapmakta doğru olmaz .. aileler anlamıyo bilmiyorlar binşallah eşin değişir cnm ,bizim durumu anlatmamın sebebi böyle şeyler insanın hem içinde olucak hemde biraz bekarkenki alışkanlıklardan kaynaklanıyo.adamın içinde yoksa söylemekle oldurmak biraz zor Allah yardımcın olsun
Merhaba arkadaşlar,
Ben Kasım'da 3 yıllık evli olucam.eşimle evlendiğinizden beri sürekli tartışıyoruz 3gün iyi 3gün kötü nerdeyse.sorunumuz sürekli kendini düşünüyor benimle ilgili ne özel Günler'de ne başka Günler'de özel bişey yapmıyor.ama arkadaşları söz konusu olunca çıkar gezer o kadar mutlu olur ki..ben çıkalım deyince hep yorgun ..tatile gidiyoruz orada bile kalabalık gelmek Lazım deyip duruyo ..kavga nedenlerimiz de bu aslında ..benimle bişey yapmak istemediğini düşünmeye başladım artık..normal mi bunlar her evlilikte oluyor mu size sormak istedim :/
ailem şehir dışında her zaman gidemiyorum yılda 2-3 kez.. arkadaşlarımla vakit geçiriyorum gündüz .. ama uzakta oturduğum için onlarla da çok sık görüşemiyorum.. hem görüşsem de o mutlu oluyo hemen plan yapıp arkadaşlarıyla vakit geçiriyor işine geliyor yani..Kaçan kovalanır taktiği mi uygulasan ?
Sen de onunla birşey yapmak isteme , kendi arkadaşların ve ailen ile vakit geçir sürekli o zaman seni farkedebilir .
bi çay içmeye de eriniyorlar hep bahane ..Bütün gün evde oluyorum bende eşimin bi pazar tatili var durdurmuyorum evde.. Hadi gezelim diyorum benim yasadigim yer çok küçük büyük şehirlere gidelim gezelim diyor yok istemiyor para az diyor sinir oluyorum![]()
normal davranıyor bir sorun olmuyo .. zaten biz kızlarla oturuyoruz muhabbet ediyoruz onlar erkek erkeğe.. o bekar arkadaşlarıyla görüşünce sorun oluyo sık görüşmek istiyo ben kızınca da beni boğuyosun sıkıyosun diyo... zaten onlarla birlikteyken arayınca sinir oluyo çoğu zaman mesaj at diyo bana .. ben geç gelme deyince onların yanında nasıl cevap verceğini bilemiyomuş .. bunun yüzünden daha yeni tartıştık..canım peki o toplu arkadaş görüşmelerinde size karşı tutum ve davranışları nasıl?
yani onların kalabalık olmasının sana samimiyetini arttırıyorsa ona göre sende bişeyler yaparsın.
değişik tabi.
her evliliği bilmem ama benim ki böyle değil.![]()
Cay içmek değil de disari cikmak bi nefes almak lazim..bi çay içmeye de eriniyorlar hep bahane ..![]()
bizde aynı durumdayız.. ama bu çevrede benim arkadaşım yok istediğim zaman arayıp çıkabileceğimKendi arkadaş Çevreniz yok mu samimi görüştüğünüz, onlarla plan yapsanız. Benim eşimde dışarı çıkalım desem bir sürü bahane uydururdu. Arkadaşları Arayıp çağırsa hemen giderdi. Birgün dışarı çıkalım dedim cevap yok birkaç defa sordum yine duymuyor o arada arkadaşım aradı dışarı çıkalım diye tamam dedim hazırlanmaya başladım. Eşim hani beraber çıkacaktık dedi kaç kere sordum cevap verseydin dedim çıktım. Sinirden o gece evde oturdu sürekli ne zaman geleceksin diye msj attı. Bazen umursamaz davranmak en iyisi.
bende özledim bizde öyleydikCay içmek değil de disari cikmak bi nefes almak lazim..
Ben en çok sevgililik nisanlilik halleri özlüyorum yaa. Çok gezerdik biz durmadan ben nereye gitmek istersem tamam derdi giderdik simdi evde olmak istiyor beyefendi...
normal davranıyor bir sorun olmuyo .. zaten biz kızlarla oturuyoruz muhabbet ediyoruz onlar erkek erkeğe.. o bekar arkadaşlarıyla görüşünce sorun oluyo sık görüşmek istiyo ben kızınca da beni boğuyosun sıkıyosun diyo... zaten onlarla birlikteyken arayınca sinir oluyo çoğu zaman mesaj at diyo bana .. ben geç gelme deyince onların yanında nasıl cevap verceğini bilemiyomuş .. bunun yüzünden daha yeni tartıştık..![]()
Peki bekarken de bu şekilde miydi?
yani onlarlayken seni bu şekilde dışlaması, bu şekilde davranması can sıkıcı
Buna yine sen çözüm bulabilirsin, yani oturup mantığını anlatsan, empati kurmasını sağlasan ve bu durumdan mutsuz olduğunu iletsen. Bilmiyorum ya aklıma bunlar geldi sadece![]()