- 4 Ocak 2013
- 1.224
- 656
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yerine göre olması lazım işte herşeyin fazlası zarar..Benim esimde ole
Kalabalik ailede buyumus
Hic evine gelmek istemiyor sanki
Kalabaliktaymis cayin keyfi
Tatile kayinvalidemlerle gitcez
Bayramda dugunde misafir gelince baska sehirden kaynanamlarda yatariz
Bende tam tersi sevmiyorum surekli kalabaligi kafami dinlemek istiyorum
![]()
![]()
![]()
kendini benim yerime koy diyorum her seferinde .. anladığını sanmıyorumbi keresinde bi bekar arkadaşına gittik evli tek bizdik onlarda sevgilileriyle geldiler. birinin sevgilisi yabancıydı Türkçe bilmiyordu kız ..benim İngilizcemde çok iyi değil. onlar İngilizce muhabbet etmeye başladılar bu beni unuttu Fransız kaldım öyle sıkıcıydı ki gelince sinir oldum.. şakalaşıyorlar geyik yapıyolar bişeyler anlatılar ben sıkıldım sonra fena oldum eve gidelim dedim geldik.. ertesi gün anlattım rahatsız olduğumu beni unuttuklarını ayıp ettiklerini sonuçta hepsi Türkçe konuşuyo en azında bi kaçı Türkçe konuşup beni de dahil edebilirlerdi.. öğren sende diyo var alt yapın diyo.. ama yardımcı olurum demiyo .. bayramda da bi çiftle yurt dışına gidicez gene aynı muhabbet olacak diye pek gitmek istemiyorum yalnız kalmaktan korkuyorum orda
![]()
Kesinlikle katiliyorum cok sıkıldım bu aileci tavrindan birde simdi bekar gorumcem bvar o dadandi eveyerine göre olması lazım işte herşeyin fazlası zarar..
söyledim biletleri almadan .. çiftlede yeni tanıştık onun okuldan ark.ları .. ne biliiim ya uyumsuzmuş gibi hissediyorum sonra iyi dedim bi daha ne zaman gidicez ..canım ne yap ne et eşine biraz duygusal anlamda anlat bu durumu
yanlızlık yaşayacaksan gitme daha iyi.
![]()
allah kolaylık ve sabır versin canım zor ..kadınlar için evlilik daha zor yaa hep erkekler korkuyo evlilikten ama kadınların hayatı tamamen değişiyoKesinlikle katiliyorum cok sıkıldım bu aileci tavrindan birde simdi bekar gorumcem bvar o dadandi eve
Evimde bile rahat yok yoruldugumu hissediyorum![]()
Evlilik guzel ama sorumsuz insanlar olunca zor napalim basa gelen cekiliyoallah kolaylık ve sabır versin canım zor ..kadınlar için evlilik daha zor yaa hep erkekler korkuyo evlilikten ama kadınların hayatı tamamen değişiyo
normaldi şimdi öyle değil .. çok konuşamıyoruz artık..Biz eşimle ocakta 13.yılımıza giricez 3 senelikte evliyiz, her zaman çok konuşan bir çift olduk hala da öyleyiz gerekli gereksiz saçma mantıklı herseyi konuşuruz, sevgili iken de böyleydi evlenme kararını vermemdeki en büyük etken buydu zaten, hersey bitebilir ama konusabildiğin insanla en azından arkadaşlığın kalır
Sevgili iken nasıldı bu adam
demek ki eşin kalabalıktan hoşlanıyor . kimiside başbaşa kalmak ister . oda evde yeteri kadar yalnız kalıyoruz bare tatilde vs arkadaşlarımız olsun diyordur belkide . bu seni sevmediğini göstermez ki . adamı biraz rahat bırakmalısın . sürekli dibdibe olman bir süre sonra sıkar .
orasını bilemem . her erkek dediğin gibi değildir ama heralde . soğuk bir tip olabilir senin ki değişti mi eskiden nasıldı bunları bilmek lazım. ben olsam beni sallamayanı bende sallamam .evinde yabancı gibi olursa sende benimle vakit geçirsin diye düşünürsün
Eskiden parti yapıyomuşsunuz esin kalabalık seviyo madem gene yapın kop kop
ne güzel anlamışsınız ..
eleştirmek için yazmadım ama beni anlamışsınız.eşim benimle zaten eğlenmek istese arkadaşlarımı eve toplar partide yaparım ..Eleştiri değil heralde bu ben ciddi söyledim,kalabalık seven arkadaş ortamı seven insan için parti bir seçenek olabilir
eleştirmek için yazmadım ama beni anlamışsınız.eşim benimle zaten eğlenmek istese arkadaşlarımı eve toplar partide yaparım ..
Arkadaşımla olan konuşmamı bana yollamış amacı neyse bilmiyorum çok sıkıldım asıl o beni sıkıyor evde her istediğini yapıyorum Mutlu olsun diye çabalıyorum sıkıntısı varsa çare bulmaya çalışıyorum ne yapacağımı bilmiyorum artıkE sen onun eşisin hayatının bir yerinde mutlaka olacaksın insan bunun için evlenir ne yapacaksın evi yemekleri hazırlayıp arkadaşları çağırıpsen evden mi gideceksin şımarık adam