- 4 Nisan 2008
- 2.025
- 556
- 123
- Konu Sahibi homesweethome3
ben de çalışmamak istiyorum sabah kalkmaya üşendiğimden tamamen. sevgilimin de işleri çok iyidir, ben çalışmasam kendi çalıştığıyla 4 eve lüks şekilde bakar, devlet memuruyum istifa ediym yanına geliym çalışıym diyorum. yok allah yok kadın dediğin çalışır hayat müşterek der hep ama pislik de yapmaz 20 dk maç izliyosak 20 dk benim istediğimi açar yemeği ben hazırladıysam bulaşığı o yıkar. kalkma ben yaparım dediğim halde olur mu öyle şey der
param bittiğinde asla kimseden isteyemem kocam olsa isteyemem. öyle naziklik kırgınlık falan kalmıyo iş hayatında 6 aydan sonra. ben elimi masaya vurup cazgırdadığımı bilirim. iş hayatı size iyi gelecektir insanları tanıyıp insan sarrafı olmaya başlarsınız. ben de işe daralarak gidiyodum da 10 gün tatil falan olsun daralırım kendimi işe yaramaz hissederim işimi masamı özlerim eveeet bugün de boş boş oturdum derim kendime hep.

param bittiğinde asla kimseden isteyemem kocam olsa isteyemem. öyle naziklik kırgınlık falan kalmıyo iş hayatında 6 aydan sonra. ben elimi masaya vurup cazgırdadığımı bilirim. iş hayatı size iyi gelecektir insanları tanıyıp insan sarrafı olmaya başlarsınız. ben de işe daralarak gidiyodum da 10 gün tatil falan olsun daralırım kendimi işe yaramaz hissederim işimi masamı özlerim eveeet bugün de boş boş oturdum derim kendime hep.