Evlenince çalışmıycam sizce ?

Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum. Çok yakın bir arkadaşımın evliliği de bu şekilde. Eve misafir gelecekse bile eşi evi süpürür siler mutfağı toplar makineye çamaşır atar vs. İki çocukları var arkadaşım eşim olmasa ben ne yapardım der her yerde de över nankör değildir. Şu an 10 yıllık evliler yakınlarda çok büyük bir kavga yaşadılar eşinin yaptığı şey bu zamana kadar seni ben sırtımda taşıdım diyerek başına kakmak oldu. Erkeğin eğitimlisi eğitimsizini bilmem sadece yaşanmışlıkları gözlemleyerek yorum yapabilirim🤷🏻‍♀️
Büyük kavgalar iş yapmıyorsun ben hem işte hem evde ev işiyle hem de çocukla uğraşıyorum şeklinde de çıkıyor. O şekilde gelecek kişiye e yapmasaydın o zaman der çıkarım yapmayacağı durumda da zaten benimle evli kalması pek mümkün değil.

Ben de çalışmıyorum şu an fakat eşim çalışmadığım için tüm evin yükünü bana bırakmıyor. Yine birlikte yapıyoruz bir şeyleri. Sadece benim değil kendisinin de evi olduğunun bilincinde. Çalışsaydım da rahat ederdim çalışmadığım halde sürekli benimle birlikte iş yaptığı için zaten. Keza çalışacakken hamileliğimi öğrendim, yoksa ben yine çalışırdım. Önemli olan evin yükünü birlikte sırtlayabileceğiniz biri olması. Birlikte sırtlayamıyorsanız çalışsanız da çalışmasanız da aynı zorluğu yaşarsınız.

Nişanlıyım ve evlenince çalışmak istemiyorum nişanlım biliyor zaten ee zaten bütün evin işi kadına kalıyor bide çalışıp kendimi niye daha çok yorayım genelleme yapmayim ama hiçbir erkeğin işten geldikten sonra ne pisircem dediğini görmedim bı erkek kalkıpta toz almaz çevremde çok çalışan kadın var çoğu ev eşini kendileri yapıyor . Neyse ben calismiycam deyince cevremden çok değişik bakışlar alıyorum hayır yanı zorundamıyım ... Siz ne düşünüyorsunuz çalışıp çalışmama konusunda
Ev işi yapmak için çalışmamak çok garip geliyor bana.

Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum. Çok yakın bir arkadaşımın evliliği de bu şekilde. Eve misafir gelecekse bile eşi evi süpürür siler mutfağı toplar makineye çamaşır atar vs. İki çocukları var arkadaşım eşim olmasa ben ne yapardım der her yerde de över nankör değildir. Şu an 10 yıllık evliler yakınlarda çok büyük bir kavga yaşadılar eşinin yaptığı şey bu zamana kadar seni ben sırtımda taşıdım diyerek başına kakmak oldu. Erkeğin eğitimlisi eğitimsizini bilmem sadece yaşanmışlıkları gözlemleyerek yorum yapabilirim🤷🏻‍♀️
Kadın yapınca başına kakmayacak mıydı?

Eğer ekonominiz el veriyor ve karşılıklı eşinizle anlaştıysanız çalışmayın çalışmak zorunda değilsiniz tabi. Bizimde maddi imkanımız yeterli olsa çalışmayız hatta eşim bile çalışmaz keşke pasif gelirimiz olsa yiyip içip gezsek sadece 🤣

Geldi gene ne dersek diyelim "dikine cevap kişisi"... Hesap açılıp zortt diye gelmiş bı antika konu, ne dersek bı dik cevap alacağız, yormayın güzel kafanizi :KK51:

8 aylık evliyim, eşim pazarlamacı haftanın 3 günü dışarıda işi gereği ve bu biz evlenmeden öncede bu şekildeydi, özel sektörde bir firmada muhasebeciyim, akşam yemeklerimi genelde bir gün öncesinden yapıyorum. Temizlik konusundada eşim çok destek olur evde hergün olmamasında rağmen bir misafir gelecekse yerleri süpürür siler toz alır benimle bayram temizliği yaptı. Evde oturup körelmeyin lütfen çalışın kendi paranızı kazanın ve dünya hali ne olucağını bilemeyiz kendi bileziğiniz olsun kolunuzda.

Bilmem benim esim isten gelince ne pisirelim der benden once gelirse baslar yemegi yapmaya haftasinu temizligi de oyle hersey beraber yapariz. Simdi dogum iznimdeyim hala daha yapar yani bu karsinizdakiyle alakali

çalışmazsanız kocanızın vereceği 3 kuruşa talim edersiniz istemek zorunda kalırsınız birde üstüne tatava yersiniz hayat öyle toz pembe olsa keşke

bnce cakış neden kocanın eline bakasın.bnce cok onur kırıcı bişey olur eşinden para harclıkm almak.kazan gönül rahatlığıyla harca(tabi butun paranı kafana gre harca demk diil ama gönlün rahat olur.ilerde bunu emekliliği var tek emekli maasıyla gecinilmez

Back
X