- 11 Ekim 2015
- 1.076
- 8.106
- 158
- Konu Sahibi homesweethome3
okul bitince evlenmeyi düşünüyorum buda işe başlamam gereken zamanlara denk geliyor o yüzden evlilik olayına girdim,o kadar haksızlığa uğradımki söylemezsem içim içimi yerdi adam güldüğüyle kalırdı,devlettede zorluk yaşayacağımı biliyorum en azından özelde alcağım üç beş kuruştansa ordan alacağım maaş daha tatmin edici olabilir düşüncelerim bu yönde istediğinizi söyleyin
Sevgili arkadaşım, "o kadar" dediğin haksızlık tam olarak ne kadar bilmiyorum ama bana abartıyorsun gibi geliyor. Kendin de diyorsun zaten hassasım diye, pireyi deve yaptın ve bence ofiste sadece yanında değil, arkandan da güldüler bugün, "bebeye bak" diye. Yarından itibaren bireylerin davranışlarında farklılık görürsen temel sebebi senin neye nasıl tepki vereceğini kestiremediklerinden olacak.
Ayrıca bence de devlette alacağın maaş seni daha çok tatmin edecek zira kusura bakma ama senin gibi birisi özel sektörde tatminkar maaş alacak kadar yükselemez. Bence home office-freelance çalışabileceğin bir şeyler bak kendine. Herkes rahat etsin