- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
Verimli olup olamamayi da niyeyse sadece kadinlarimiz düşünüyor. Calisan kadinlar mi yoksa calismayanlar mi daha verimli. Evet bu da tartisilabilir :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verimli olup olamamayi da niyeyse sadece kadinlarimiz düşünüyor. Calisan kadinlar mi yoksa calismayanlar mi daha verimli. Evet bu da tartisilabilir :)
Hanımlar bişey daha merak ediyorum mesela çalışınca akşam yorgun argın gelmiyomusunuz eşinize karşı güzel cıvıl cıvıl olabiliyomusunuz ben daha evlenmediğim için sanırım bu konuda biraz heyecanlıyım şimdiden :) çalışınca akşama verimli olamıcakmışım gibi geliyor
İşte kadin kadına böyle derse. Erkeklerin evlenince evde ne iş yapıyorsun ki deyip yan gelip yatmalari da çok normal.Verimli olup olamamayi da niyeyse sadece kadinlarimiz düşünüyor. Calisan kadinlar mi yoksa calismayanlar mi daha verimli. Evet bu da tartisilabilir :)
şöyle bi durumda var ben çocuk istemiyorum gibi bişey yani eşim çocuk düşünmüyorum dese kabul ederim gibi geliyor içimde öyle bir istek yok belki evlenince olur bilmiyorum evdede çok sıkılırım bi zamandan sonra kesinBir kaç gündür izindeyim ee malum bebemde var,dedim ki calismak büyük nimet ben aslinda iş yerinde dinleniyormusum da haberim yokmus :) tam zamanli annelik zor ama,cocuktan onceki hayatimida düsünüyorum hiç yorgun olmadim aksine hep dinçtim,yani senin tabirinle civil civil
konu öyle bi dağıldıki şimdide aman dışarı kaçmasına geldiyok öyle demiyorum evliliğin ilk zamanları daha farklı olur ya heyecan olarak o yüzden danışmıştım yoksa kaçmasın diye değil :)
adam koltuga oturacak bizde dansoz elbiseleriyle kivirtacaz heralde. anmaladim ki![]()
şöyle bi durumda var ben çocuk istemiyorum gibi bişey yani eşim çocuk düşünmüyorum dese kabul ederim gibi geliyor içimde öyle bir istek yok belki evlenince olur bilmiyorum evdede çok sıkılırım bi zamandan sonra kesin
evlenmeye yakın gitmeyi düşünüyorum teşekkür ederim tavsiyeniz için@homeostas sizin durumunuz cok farkli yalniz. Calisip calismamak degil hayatinizin her anlamini fazlasiyla etkileyecek olan bir durum. Konu cok sapti ama bence konuyu asil acma sebebinizi unutmayin ve hala israrla terapistle gorusmenizi tavsiye ediyorum.
bunun cevabını hemen veremem zamanla netleşir sanırımHerseyin bir zamani var tabi ki bu sizin tercihiniz ama bu düsünce degisebilir de ileride :) )
O degil de bak sayfalarca yorum yazildi tercihin ne merak ettim caliscakmisin pes mi ediyorsun
evlenmeye yakın gitmeyi düşünüyorum teşekkür ederim tavsiyeniz için
İyi pazarlar herkese öncelikle,ben şuan 4.sınıftayım bu yıl mezun oluyorum inşallah,nişanlıyım yaza da düğün düşünüyoruz,şuanda okulla pek bağlantımız yok değişik yerlerde staj yapıyoruz cuma günü staj yaptığım yerde bağlantım olmayan bi kişi bana bi laf etti çalışma sırasında benimde acayip zoruma gitti müdüre gidip şikayet ettim müdürde uyardı özür diletti sağolsun müdürüm çok iyi ama bu olay beni o kadar sarstıki iki gündür ağlamaktan helak oldum..İş hayatıyla tanışmamla soğumam bir oldu nişanlımda çalışmamı isteyen birisi boşunamı okuyosun der hep, sağolsun iki gündür destek oluyo ogün hemen işyerime geldi çiçek getirmiş çalışmak istemediğimi söyledim kabul etti ama beni rahatlatmak içinmi yoksa gerçektenmi bilmiyorum bunu ancak evlenince anlayabilirim sanırım..Şimdi benim derdim kızlar gerçekten iş hayatından ben çok korktum herkes bana başına gelenleri anlatıyo ama ben çok kırılgan bi insanım dayanamam bu tip olaylara işi bırakır o an istifa ederim yoksa mutsuzluktan ölürüm yarın nasıl oraya tekrar gidicem diye uyuyamadım düşünmekten mahvoldum belkide çalışma hayatı bana göre değil ama herkes dalga geçer boşunamı okudun diye ve nişanlım kabul etti tamam evde durursun istiyosan dedi ama çalışmamı o kadar isteyen insan bi ağladım diye vazgeçermi
Tercihiniz olmasına kimse bir şey demiyor zaten, orasını anladık.
Çalışan kadın çalışmayan kadının yaptıklarını bırakıp sadece çalışıyor değil.
Çalışmayan kadın bir yapıyorsa çalışan kadın iki yapıyor.Kendi emeğiyle kazandığı parayı yardımcıya verir işi görülür, ev hanımının yaptığı işi de halletmiş olur.O işi de halleden kendisi aslında, kendi parasıyla o hizmeti satın aldı.O kadın gelip hayrına yapmadı.
Gündelikçiler sönürülüyor onlar da insan laflarına neden girdiniz ki?Her meslek grubunda vardır, kimse o hizmetten yararlanmasın mı? yok efendim 100 değil de 150 liraymış.herkes istediği serbestlikte sözleşme yapma hakkına sahip.o değil de ne alaka?
Bütün kadinlar verimli diyelim gitsin :) ne sis yansin ne kebap :)
rahat oluyor diye kocasinin donlarini giyen ben kendimi hayal edince ben de kahkaha attim.Kahkaha attım ya![]()
adam koltuga oturacak bizde dansoz elbiseleriyle kivirtacaz heralde. anmaladim ki![]()
O kadar haklısınız ki...Çalışan annelerin eğer eşi iş bölümü yapmıyorsa evet ev hanimlarina göre yükü ağır olur. Ama calisanlarin çoğuna eşleri yardim ediyor ama ev hanımları evde olduğu için tüm yuk onda. Bir de çalışmak bir marifet değil ki. Her çalışan ne üretiyor , sen ne uretiyorsun diye sorarlar adama.
Kariyer sahibi kadına daha saygı duyarim demissin ya. Ben öğretmenim ve karşıma kariyer sahibi ama çocuğunu tam egitememis bir kadın gelse asla saygı duymam ama ev hanımı olup edepli cocuk yetistirenin önünde egilirim. Her çalışan cocuk doguruyor evet zaten marifet bu değil ki. Marifet onu ilgiden sevgiden yoksun bırakmadan insan gibi yetistirmekte. Ve çalışan kadınlar bu noktada mecburen eksik kaliyorlar. O yüzden ev hanimligi neymis demen çok saygisizca.