- 23 Ağustos 2012
- 51.453
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.575
- 898
- Konu Sahibi homesweethome3
Yapılan yorumlardan şunu farkettim ki kadınlar erkeklerle eşit olmayı zaten istemiyor.Tüm söylenenler lafta bence...Bunu kadınların hepsi çalışmak zorunda olduğu için söylemiyorum.Evet tercihe bağlı.Kadınlar,sadece isteğe bağlı olarak bile evde kalıp evle ilgili şeyler yaparken erkeklerin böyle bir hakkı yok.Neden ? Çünkü kadınlara göre erkekler yüzde yüz çalışıp para getirmek zorunda ama kendileri değil...Özellikle son günlerde çok gözüme batıyor bu durum.Çocuk,ev işi vs. falan bunlar erkeklerin de yapabileceği işler ama beynimize öyle kodlanmış ki sanki çocuk sadece annenin,evin bütün pisliği kadının...Çalışmayıp,ev işi yapacağım dese adam ona da hayır diyoruz.Bence burada yanlış olan bir şey var.![]()
Ben de buna karşıyım tam olarak.
Kadınlar kendilerini erkeğe denk görmüyor, denk olma gayreti de yok zaten.
Toplumda yer bulma, eşit saygı görme , birey olma, bağımsız olma, beriki beyin karısı olarak değil kendi yaptığı işle anılma, bir şeyler başarma gayesi yok. Kadınlar hırssız, amaçsız , odaksız yaşıyor.
Erkek ille de çalışsın eyyyh kadına da zaten bakan bir erkek bulunuyor kafası kadını birey değil süs biblosu yapıyor. Kadınlar kendilerini ille de birey olmak zorunda olmayan canlılar olarak görüyorlar, toplumun 2. cinsi olarak.
Sonra da
allah allah işverenler neden kadınları beceriksiz,aptal sanıyor
Neden kadın amir yok, hep erkekler seçiliyor
Neden devlette kadınları düşünen yasayapıcılar yok
Neden kadınlar trafikte beceriksiz, aptal olarak damgalı, erkekler kadınların arkasından araba kullanmayı beceremiyor olarak atıp tutuyor
Hoca kahvesini neden hep benden istiyor
.
.
.
Biz kendimizi adam yerine koymazsak toplum niye koysun?
Son düzenleme: