- 31 Ekim 2013
- 21.608
- 72.688
- 798
- 41
- Konu Sahibi homesweethome3
bu ne demek ya, ne yazdığınıza biraz dikkat edin sınırı aşmayınTuhh rezilllikkk...calismayacakmissiniz nasil bir zihniyetteseniz calismadan olur mu, calismazsaniz nefes almaya bile hakkiniz yok sizin, bide okulu işgal etmissniz gidip...o diplomanizi satin ya da verin hayriniza, siz onu hak etmiyorsunuz...okumamaniz lazimdi, dünyaya dar bi bakis aciniz olmaliydi, her turlu insani kucaklamamaliydiniz...siğ bi şekilde kalmaniz lazimdi birileri gibi...lise yeterdi size hatta zorunlu egitim bitse tamamdi...yani sen diplomayi al evde otur, olacak is degil..diplomayi sadece calisacak insanlar hak eder, çocukları annesiz kreslerde olmali, yemekler geciştirme olmali, pazar günü ev takla attirilip temizlik yapilmali...annesiz buyur cocuklar sonra üniversiteye gelince malum genelde..ama onada zaten razidirlar calisiyorlar ya acik görüşlülük sonuna kadar...calismalilar mecburlar çocuklarına verecek imandan yyapacakları arkadaslikdsn daha önemlidir herkesin onlari calisiyor görmesi ee okudular ya...bide üretim yapıyorlar büyük onur, ev hanimi zaten hic birsey yapmaz öyle kös kös...tabi ekonomiyi canlandiriyorlar makyaj ggiyim eksik olmamali..biz npiyoruz yüzümüze salatalik koyup pijamayla oturuyoruz...
ben de çalışan bir annenin kızıyım
MALUM GENELDE...... tabirine girecek bişe yaşamadım şükürler olsun
burada laf ettiğiniz o annelerden biri benim ve asla laf ettirmem
onun kesip attığı tırnak olamaz çoğu insan benim gözümde
hem çalıştı hem bize baktı bizi hayata hazırladı verilebilecek en büyük sevgiyi verdi, ve o çalışmalarının neticesinde şu anda bi de torununa yetişiyor
kimse ev hanımlarına ev hanımlığına laf etmiyor etmez de siz de çalışan kadınlara edemezsiniz