- 23 Haziran 2014
- 1.304
- 2.307
- 88
- Konu Sahibi homesweethome3
Ne sartta yasayacak okuldan eve,evden okula.Ama hayati yalayip yutmus.O yasta hepimiz oyleydik normal...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Para için mi çalışıyorsunuz sosyalleşmek için mi evde oturmamak için mi,önce buna bir karar vermeli, ben daha sosyal olmak için çalışıyorum mesela, çünkü maddi sıkıntım yok, aldığım maaş komik bile denebilir
Kendi alın terimle kazandığım para için çalışıyorum.Yorumun seninle alakası ne sen daha öğrenci adamsın
Ayrıca madem cevap yazdın bu mesaj çelişkili olmadı mı dünden beri yazdıklarınla, yani esin sana al sana 4 bin dese çalışmıcaksın yani
O değilde benim annem çalışan bir bayan di
Öğretmendi ve hala utanmadan çalışıyor
Şimdi biz genel eve mi düştük yani
Evet 4bin tl karşılıksız maaş veriyorlar da biz "yok ben zevk alıyorum illa çalışıcam" diyoruz.
Nasıl da küçümsüyorsunuz.Ev hanımlığını küçümsemeyin derken siz de aynısını yapmasanız keşke.Her şey de yaşla olsa keşke.Ne sartta yasayacak okuldan eve,evden okula.Ama hayati yalayip yutmus.O yasta hepimiz oyleydik normal...
Ne sartta yasayacak okuldan eve,evden okula.Ama hayati yalayip yutmus.O yasta hepimiz oyleydik normal...
Şu demek;Bu ne demek o zaman
kendi zevkim için çalıştığım dönemlerde oldu..
sosyalleşmek için çalıştığım dönemlerde..
mecbur olduğum (para için) dönemlerde..
şimdi sorarsan çalışmak ne için diye hayata karışmak için ..hayatı bir ucundan yakalamak için..
ama herkesin hayata bakış açısı beklentisi farklı tabi.. ev çocuk koca üçgeniyle mutlu olan hayatını o şekilde doldurmayı başarabilen insanlarda var.. ben beceremedim mesela...
Ev hanimi da aksama kadar evinde işçi.Krese,dadiya,yardimci bayana para odeniyor da niye ev hanimi hazir yiyen oluyor?Esimden kendi adima aldigim hertürlü para,hediye vs.benim de alin terim...Kendi alın terimle kazandığım para için çalışıyorum.
Şu demek;
Eşim elime 10bin koysa almam.Ev işi çocuk bakımı karşılığı ücret gibi.Yaşadık bunu."Tecrübe ettim yani"
KENDİ hakkımla kazandığım parayı isterim ben.
Ama aa maddiyat için mi çalışıyorsunuz siz sadece demeniz saçma çünkü bedava işte de kimse çalışmaz doğal olarak.
Öğrencileri niye çöpe atayim ben de ögrenci oldum.O yüzden diyorum ögrenci adam ne anlar is hayatindan,evlilik hayatindan...O ısler ders kitaplarinda yazmiyor yasayip ögrenecek...Zor şartlarda okuyan binlerce öğrenciyi çöpe attınız ya diyecek sözüm yok.Neyse ne güzel sizin imkanınız var herhalde evladınıza öyle bir ortam verebileceksiniz de herkes o kadar şanslı olmuyor.
Yaşımla küçük görüyorsunuz ama şu tavrınız daha çocukça.Kendimi ifade etmek için istersem saatlerce konuşurum.Böyle olmayın.Önceki yorumun hala çelişik bu da çok konuşmandan oluyo
@homeostas nasılsın ?
Bunca yorumdan sonra kafan bi milyon olmuştur
Konu dışı çok var ama ilerde başına gelmesi muhtemel şeyler
Kadınsan zaten eleştirilmeyi hak edersin. İstersen ev hanımı, istersen çalışan kadın ol.
İşyerinde biri sana bi laf etti diye işi bırakacam derken 'Aaa hala çocuk yok mu ?' diyen teyzeleri görünce ne yapacaksın mesela ya da en önemlisi eşinle bi tartışma yaşadığında ne yapacaksın ?
Hayat öyle küstüm gidiyorumla çözülemeyecek kadar zor, kocana trip mrip atarsın ama iş hayatı sana daha çok şey katar gibi. Herkes çalışsa iyi olur ama sen mutlaka çalış en azından kendini savunmayı öğrenene kadar
Öğrencileri niye çöpe atayim ben de ögrenci oldum.O yüzden diyorum ögrenci adam ne anlar is hayatindan,evlilik hayatindan...O ısler ders kitaplarinda yazmiyor yasayip ögrenecek...
Yaşımla küçük görüyorsunuz ama şu tavrınız daha çocukça.Kendimi ifade etmek için istersem saatlerce konuşurum.Böyle olmayın.