- Konu Sahibi izmirandizmir
-
Yakında 2 aylık evli olacağım ve hiç kıskanç olmayan eşim kıskanmaya başladı
İlişkimizin başında kıskançlık yapmayacağına sözler vermişti ama şimdi korkmaya başladım ben kıskançlığı sevgi göstergesi olarak kabul edenlerden değilim
Arkadaşlar merhaba ,
Eşleriniz evlenince değiştimi merak ettim :) yoksa bir tek benim ki mi değişti ?
Mesela özellikle şu olaydan sonra değişti diyebilir misiniz ?
Ne kadar süre sonra degisti iyi mi oldu kötü mü ?
Benimki mesela 1 sene sonra değişmeye başladı. sürekli tv izleyen biri oldu. hıı lafımı ara sıra dinler severim kendilerini ama eskisi kadar kibar nazik bir beyfendi yok artik :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biz nisanliyken daha bi mesafeliydik. Cok baglanmak istemiyorum derdi ve ben cok uzulurdum. Hep boyle mi olacak. Bana baglan sahip cik derdim. Surpriz de yapmazdi. Ondan da cok dem vururdum. Alirdi her seyi ama surpriz falan yapmazdi.
Sonra evlendik cok şükür ve eşim bana oyle bagliymis ki. Sirf 5 dakika komsuya gitmisim bi sey sormaya teli evde unutmusum gelip baktigimda 20 kere aramisti, mesajlar falan. Hatta ben aradigimda cikip geliyorducok şükür daha bir bagli oldu. Ama gün geçtikçe boyle oldu. Benim onu ne kadar sevip değer verdigimi gorunce daha da baglandi. Surprizler, falan filan.
Ve su an diyor ki bu dunyada insanın karisindan baska her sey yalankimseye bir laf bile ettirmez. O benim gozumun icine baktigi icin kayinpederimden tutun sulalesi öyle saygı duyuyorlar ki. Ben onlara gidince resmen el üstünde tutuyorlar. Çünkü kocam beni el ustunde tutuyor. Siz siz olun arkadaşlar asla ama asla ailenizin sirrini kimseye anlatmayin. Her zaman kocaniza tatli dille bir seyler söyleyin. O yapmadan siz yapin bazi seyleri ki o da zamanla yapacak.
Iyiki degismis benim kocam. Allah bozmasın. Allah kimseyi esiyle evladiyla imtihan etmesin. Herkesin evindeki huzur göklere tassin insallah...
Vallah canim belki gormussundur ben konu bile actim esimi taniyamiyorum artik diye. Bir yillik evliyiz ve ben sanki 3yil ciktigim adamla degilde baska biriyle evliyim sanki. Resmen baska biri oldu cikti.Taniyamiyorum artik... Erkeklerin cogu degisiyor galiba...
Allah bozmasin canim massallah diyelimde :) kac yillik evlisiniz ben daha 2 senelik evliyim.
Ben evli değilim ama çok yakın olduğum bir kuzenim 2 yılı aşkın bir süredir evli.
Kocasında hiçbir değişim olmadı. Günden güne aşkları artmış hatta.
Kuzenim maşallah çoookkk mutlu ve evlilik harika bir şey diyor hep. Ben de şahidim onun devasa mutluluğuna.
1 - 1.5 yıl kadar da sevgililik dönemleri olmuştu. Hala çok ilgilidirler birbirlerine.
Kuzenime bir ilgisizlik, kötülük yapsa bırakıp gideceğini adı gibi biliyor kocası.
Belki bu da etkilidir. Aşkından geberse de yanlışı affetmez benim kuzen.
Sevgiliyken bunu tecrübe etmesini sağlamıştı zaten. Adam o yüzden de gül gibi bakıyor ona.
Bir başka kuzenim daha var 5 yıllık evli. Hala çooookk mutlular, çook aşıklar. Hamile hatta şu anda.
İlk çocukları olacak her şey yolunda.
Bunların haricinde bir tanıdığımın komşusu evlendi, evlendiği günün gecesine kocası değişmiş.
Bambaşka bir pisliğe dönmüş. 1 hafta bile olmadan ayrılmıştı kadın bu yüzden.
Şans, kısmet falan mıdır, tercihlerle mi ilgilidir nedir bilemedim. Çok farklı örnekler var.
Sizde genetik mi ne :) kuzenlerin napmislar bu kadarda baglanmislar super valla . Tanidiginada uzuldum 1 hafta bile zor dayandigina gore cok cektirdi demekki.
Ayni bizde 2 yildirda sevgiliydik o kadar kibar biriydiki tam asik olmalik :) ama simdi elinden kumandasini alma :) isten gelir hemen televizyon bide yatarak izler sinir eder beni ben isterim muhabbet edelim ama yok . Benim kumam oldu televizyon :)
Hahaha cok haklisin. Bende muhabbet etmek istiyorum ama benimkide oyle tv izlerken sen konus dinlerim diyo amaa nerdee bi daldi mi tv'ye beni dinleyen kim.
Benim eşim cok degisti önceden sürprizleri seven biriydi neredeyse flört ederken her bulusmamizda beni mutlu edecek birsey bulurdu ona sarildigimda kucagina yatip gozlerinin icine baktigimda falan kalbimde o heyecani hissederdim şuan 1
Senelik evliyiz dogum gunumde bile bi pasta alip gonlumu almaya yeltenmedi maksat maddi birsey de degildi hediye de beklemedim ama gonlum alinabilirdi.Evlendigimden beri neredeyse 1 hafta mutluysam 1 hafta mutsuzum surekli sorunlar maddi manevi huzursuzluklar yasayip birbirimizi cok yiprattik suan birbirimize hic tahammulumuz yok bana yerli yersiz onun iyiligini istedigim konularda bile yuksek sesli konusuyo ben zaten kirilgan bi yapiya sahiptim hemen gozlerim doluyo icerliyorum artik o kadar doldum ki dun esim beni anneme biraktiginda annemin gozlerinin icine bakinca aglamaya basladim yine bi kac gun once sorun yasamistik mevzuyu kendi aramizda kapatmistik ama o kadar dolmusum ki orada herseyi soyleme cesareti vardi icimde annem esimi korudu sonucta ortada bi yuva var kadin aliskanlik haline getirip boyle yapmayalim diye konuyu guzellikle kapatmaya calisti.Esim boyle yaparak artik beni kendinden sogutmaya basladi evimde huzur istiyorum eskisi gibi olmayi istiyorum sevilmek sayilmak istiyorum evlilikten pisman olmak istemiyorum eger anneme su 1 sene de yasadiklarimi anlatsaydim maddi manevi yorumlari ne olurdu bilmiyorum hele ki babam duysa beni yanina alirdi biliyorum cunku artik hic biseyden tat almiyorum acaba durumu duzeltebilir miyiz yoksa boyle gelmis boyle gider mi bilmiyorum
Anlatttıklarında kendimi buldum.annem hep eşimi destekliyor.erkek yapar eder,sen sus diyor.2 gün önce gene kavga ettik boşanıcam dedim.annem dövdü.mmecbur barışmak zorunda kaldım.bende artık hiç bişeyden tat almıyorum biliyorum 1 kaç gün sonra gene aynı şeyler olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?