• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince düzelir mi? Ya da ne yapmalıyım?

Düzelmez genç arkadaşım ne düzelmesi?
Adamın zihniyeti belli.
Evliliği yürütmek için sevgi tek başına yeterli olmuyor hayata bakış açınızın uyuşması o kadar önemli ki.
Bu iş olmaz,olursa sizi çok çok yıpratır.
Haklısınız, şimdiden o kadar emeğime, yaşanmışlığa üzülürken ilerde daha çok üzüleceğime şimdiden vazgeçmek en hayırlısı gibi. Mantığımızı hiçbir zaman devre dışı bırakmamalıyız duygular yanıltır ama mantık yanıltmaz. Teşekkürler. Genelde yorumlar olumsuz demek ki sorun gerçekten büyük. Yapıcı pek bi yorum yok

Nasıl ki bir çamaşır makinesi alırken bozuk olanı almıyorsak,
insanın bozuğunu da düzelir diye almayacağız kardeş can.

Merhaba, benimle evlenmeyi düşünen erkek arkadaşımla sürekli geçmiş konusunda kavga yaşıyoruz. Beni çok seviyor değer veriyor ama çok kıskanç biri. Eski sevgililerimi de çok kıskanıyor araştırıp durmuş. Uzun ilişkimde bazı şeyler yaşadım ilişkiye girmedim. Üni yıllarında çocuğun ara sıra evinde kaldım. Bunlar sürekli aklına geliyomuş ama ayrılmak da istemiyor ben de çok seviyorum. Bu sorunların dışında evlenmeyi çok istediğim biri. Yakın zamanda da nişanlanmak istiyorum daha sonra hemen evlilik. Ben korkuyorum mutsuz olursak diye. Bu tarz sorun yaşayan insanlardan yardım almak istiyorum.
Bu sorunu çözmeden evlenmeyin. Sanmayınki evlenince geçer. İmza atınca ne değişecek sanıyorsunuz? Zihniyet aynı kalacak.

Merhaba, benimle evlenmeyi düşünen erkek arkadaşımla sürekli geçmiş konusunda kavga yaşıyoruz. Beni çok seviyor değer veriyor ama çok kıskanç biri. Eski sevgililerimi de çok kıskanıyor araştırıp durmuş. Uzun ilişkimde bazı şeyler yaşadım ilişkiye girmedim. Üni yıllarında çocuğun ara sıra evinde kaldım. Bunlar sürekli aklına geliyomuş ama ayrılmak da istemiyor ben de çok seviyorum. Bu sorunların dışında evlenmeyi çok istediğim biri. Yakın zamanda da nişanlanmak istiyorum daha sonra hemen evlilik. Ben korkuyorum mutsuz olursak diye. Bu tarz sorun yaşayan insanlardan yardım almak istiyorum.

Bu sorunları aştığına emin olmadan evlenmeyi düşünme. Ayrıca, hiç kimse evlenince düzelmez. Artık şu gereksiz düşünceyi bir çıkarın aklınızdan. Evlenince ne oluyor yani kafamıza sihirli değnekle vuruyorlar ve hepimiz sevgi pıtırcığı mı oluyoruz?
Amacın evlilik olmasın. Asıl amaç mutlu ve huzurlu bir ilişkiye sahip olmak. Zaten mutlu oldun mu evlilik geliyor sonra. Ama mutlu ve huzurlu bir ortam yakalamadan illa evlenelim diyenler sonrasında daha büyük problemler yaşıyorlar ve çoğunlukla mutsuz oluyorlar.
Sürekli geçmişini araştıran bu kadar kıskanan bir adam emin ol evlenince daha kıskanç olacak. O kadar araştırmış ve ''birisiyle bazı şeyler yaşadığınızı vb'' bile biliyor. Bunlar yarın tartışmalarınızda ısıtılıp ısıtılıp önünüze koyulacak merak etmeyin. Sanki kendisi melekmiş gibi.
Sonuç olarak sorunlarınızı çözmeden, aşamadan evliliğe hevesli olmayın.

Back
X