Evlenince Erkekler gerekten deiiyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayır değişmiyor özüne dönüyor :roflol: tavlamak için inceliyorlar, flört dönemindede bu devam ediyor ama evlenince eski haline geri dönüyor

onlarda değişiyor bizde hiç bişeyin aynı kalmadığı gibi ilişkiler ve duygularda şekil ve boyut değiştiriyorlar malesef:çok üzgünüm:

doğru söze ne denirvereliniortakalkisalkisalkis

keşke herşey ilk baştaki gibi saf,temiz , masum, güzel kalabilsesenağlama
tüm suç ZAMANınkafamçokkarıştı

İnsanın özü değişmez ama evlilik yükü binince alacağı tavırlar, taşıma gücü farklı farklı tepkilerine yol açıyor.
Flört dönemindeki rahatlık olmuyor tabii ki.

değişmek için evlenmelerine gerek yok ki zaten flört döneminden sonra ilişki uzadıkca yeterince değişiyolar ya da zaten numara yapıyorlardı özlerine dönüyolar arkadaşın dediği gibi oysa bayanlar her zaman sevgi dolu ve duygusal isteseler onlar da aynı şekilde kalabilirler klava:

ben henüz evli değilim ama çevremde gördüğüm kadarıyla evlilik arefesinde ve evlilikte yani olaya aileler karışınca erkekler bazen aile ve eş arasında kalıyorlar ister istemez ailelerinin söylediği bazı seyleri yapıyorlar ve bişeyler değişiyor yani erkek artık basbasa oldugunuz kişi olmaktan biraz uzaklaşıyor bir de bu boyutu var bence

Valla artık evlenmeden değişiyorlar bence ben henüz nişanlıyım şimdiden değişti evlenince kimbilir nasıl olur...

Değişmiyorlar ev hallerini alıyorlar ona bakarsanız kadınlarda değişiyor.Zaten evlenince hayat kökten değişiyor.

Evlenmeden önce görüştüğünde çiçekten böcekten bahsederken evlenince ne yapayım sana,kira zamanı geldi bilmem neyin son taksiti var,elektrik su telefon faturası geldi muhabbetlerine dönüyor.Önceden gizli kaçamak öpüşürken kokusunu özlediğinde sonra olay direk yatakta başlayıp bitiyor:kedi:Sadece erkekler değil tüm yaşam değişiyor.

Bu konuyu bende hep merak ederim.CADIARZU Bence evlenınce değişme olmuyorda hayat şartları yüzünden farklı görünüyorlar bırbırlerine.Nişanlıyken sevimli tatlı yüzler evlenınce neden değişsinki, ama şöyle bir durum var:evlenınce o kadar çok sorumluluk alıyorlarki çiftler sormayın. Yazarken bıle o yoğunluğu sanki sırtımda taşıyorum inanın bana.ee birde çocuk oluyor unutmuyalım yaramazı sonra anne ve baba olma durumlarınada alışalım derken geçiyor bır haylı zaman.aaa bir bakmışınız çocuk buyumuş sizler değişmiş bana nolmuş böyle deyip ayna karşısında hayretler içinde kalıyorsunuz.Hey gidi nışanlılık hey, günleri istenmezmı hiç.:1hug:
önemli olan burda bence arkadaşlar, hayatın yükünü paylaşırken yıne sevgiliymiş gibi davranabılmek heralde.İlgi özen, bakım ve erkeği donatmak her konuda, ki onun içinde aynı şeyler geçerli böyle işte, ooo çook yazmışım yahu hadi kalın sağlıcakla....opuyorumnanaktan

değişiyorlar eşim değişti bambaşka bir insan oldu evlenmeden melek oluyorlar evlendikten sonra içlerinden şeytan çıkıyor.

cok ılgınc, herkes evlenmeden önce melek demıs,
eee evlenmeden evvel melek olmayanlar ne oluyor cok merak ettım sımdı
benımkısı zaten melek degıl şu halıyle bıle.

Evlenince, KıMSE değişmez aslında hiçbir zaman hiç kimse değişmez.
Gerçek yüzleri ortaya çıkar hepsi bu.
yerimseniben
Kadınlar hep hayallerinde bir masal prensi yaratıp ona aşık olurlar.
Gördüklerinin de o olduğuna kendilerini ve karşıdakilerini öylesine inandırırlar ki, erkek de artık evet ben prensim der içten içe o da bilir olmadığını öyle gibi davranır bir süre.
Sonra evlilik olur...
Hazin son: Kadın asıl rüyası evliliğini gerçkleştirmiş olduğu için eskisi kadar etkilemez onu masal prensi her yeni gün başka bir eksiğini hisseder kocasının...
Anlar ki, o masal prensi o erkek değildir. Değiştiğini zanneder öyle hayatını çürütür,bitirir...
Aslında hiç bir zaman bilmez ki, o erkek HıÇBıR ZAMAN prens olmamıştır...
:1no2:

bende kocamdan hep şikayet den bi kadın oldum yaws:)ama daima gerçekleri konuşmaktan yanayım erkekler evlendikten sonra 180 derece dönüyor.size aşık kapınızdan ayrılmayan adam azcık kavga ettğinizde kız gibi kapris naz yapıp sizi üzmeye canınızı yakmaya çalışıyor.şöyle olcak böyle yapcam seni yaşatcam mutlu etcem die vaatler veren adam gidiyor elinde kumanda ve ikinci eşi evet ikinci eşi olan yani kumam benim:)pcyle vakit geçiriyor.ailenize ve size eski saygısı ve hürmeti kalımıyor.bilmiyorum genelleme yapmak istemem ama çevremde çok arkadaşımda bu böle.genelde bukalemun gibi renkten renge giriyor erkekler.nişanlıykende görüyorsunuz gerçek yüzünü ama tam deil.yada şöyle diyorsunuz nasılsa değişri değiştiririm ben onu:)yani kendimizi kandıryoruz.sonundada eşimize yenilip değişmye çabalayan biz oluyoruz maalesef

kesinlikle değiştiklerini düşünüyorum sadece erkeklerin değil bayanlarında...evlilik,sorumluluk coluk cocuk sahibi olmak herkezin kusursuzca başarabileceği bişey değil maaleseff....

ewt çewremde çok örneği war değişiyor erkekler. ama ne yönde değişeceğininde sinyalini nişanlılık döneminde weriyorlar yasakkelime

Offfff içim karardı :gitme:

Evlenmeyelim valla yaa, feminist olalım cümbür cemaat kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…