Evlenince esinin ilgisi artan oldu mu?

Evlenince olumlu anlamda değişen erkek var mıdır ?

• Kesinlikle yoktur

OY: 35 35,7%
  • Evet vardır benim eşimde de olumlu değişimler oldu.

OY: 43 43,9%
  • Yorumsuz

OY: 20 20,4%

• Ankete Katılan
    98
Benim ilk zamanlara göre gittikçe arttı.. hayat ilk başlarda işti güçtü..borctu derken zor oluyor..19 yıl geride kaldı şimdi kesinlikle daha çok birbirimizi anlıyor anlaşıyoruz...daha çok ilgili eşim.. sevgisi yoktu diyemem ama şimdi daha çok göstermeyi öğrendi....

Eşim nişanlıyken de ilgiliydi ama evlendikten sonra bana aşırı düşkün oldu siyam ikizi gibiyiz .Sanırım tek lababodayken ayrıyız

Hala herkez şaşar bu adam seni nasıl tavladı diye benimki bildiğin büyükbaş da alıştık yuvarlanıp gidiyoruz
Evlenene kadar gözümün içine bakardı o telefonu hiç kapatmak istemezdi şimdi en uzun konuşma 1 dk ise oda ne alıncak diye pufff yani
Ben o dönem galiba safmışım yoklukdan çabuk kanmışım sana diyorum gülüyoruz oda diyo zaten zor olur sanmıştım çabuk oldu diye 2ay içinde evlenince tabi

Genellikle azalır. Çünkü aynı evin içinde yaşayınca cepte görüyorlar kadınları. Nasıl olsa benim artık diye bakıyorlar.

Kendi açımdan örnek vermem gerekirse evlenmeden önce nasılsa hala öyle. Kendisine göre çok ilgili ama bana göre o kadar değil mesela :)

Ama en azından değişim olmadı çok şükür hala ilk başta tanıdığım adamla evliyim :)

Valla benimkinin ilgisi artsa başka kadın mı hayatında diye şüphe ederim. İlgi milgi artmadi benimkinde. Düz model Türk erkeği kendisi.

Kocanin ilgisini salla.. ben kendimle ilgilenebilirsem seviniyorum:) cokta lazim degil esimin ilgisi o yuzden:))

Insanin ya iyiye, ya kötüye bir meyli vardır. Bunu anlamadığınız kisilerle zaten evlenmeyin bi zahmet.
Eşim evlendikten sonra cok değişti, cok gelişti, zaten cok anlayışlı, düşünceli biriydi. Daha da arttı. Ayni evde yasadikca, anlastikca güzelleşiyor

İlgi artması değil de normal seyrinde devam etti desem daha doğru olur.
Eşim çocuktan sonra bile hala ilgilidir. Planlarımızı birbirimize göre ayarlarız. İsteklerimizi gözardı etmeyiz. Ortak karar alırız.

İlgisi artmadı ya da azalmadı.

Davranışlarında ekstra bir incelik ya da kabalık söz konusu değil. Yapı itibariyle beyefendi bir adamdır.

Durum stabil yani.

Yorumuma ek olarak aynen böyleyiz. Doğru kelime stabil evet..

Her şeyi dört dörtlük bir adam değil tabi ki. Kim öyle ki zaten?

Ama kendi kafasına göre takılan, haftada bir kaç gün arkadaşlarıyla takılan, bana ve çocuğuna karşı umursamaz sorumsuz bir adam değil. Elinden geleni yapar. Yaparız..

Bu biraz erkeğin karakterinden, biraz evlilikten beklentiyle alakalı bence..

Çocuğa kadar 7 senelik evliliğimiz harikaydı. Eşimle her geçen gün birbirimize daha düşkün oluyorduk ki çocuk yaptık

Daha çok yeni bir duruma alışmaya çalışıyorsunuz..
Zaman lazım kafaların rahatlayıp birbirinizle ilgilenmeniz için..

Daha çok yeni bir duruma alışmaya çalışıyorsunuz..
Zaman lazım kafaların rahatlayıp birbirinizle ilgilenmeniz için..

Evet eşimin yeni durumlara alışma süreci biraz daha zor geçiyor. Ben daha iui adapte olduğumu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…