Evlenince esinin ilgisi artan oldu mu?

Evlenince olumlu anlamda değişen erkek var mıdır ?

• Kesinlikle yoktur

OY: 35 35,7%
  • Evet vardır benim eşimde de olumlu değişimler oldu.

OY: 43 43,9%
  • Yorumsuz

OY: 20 20,4%

• Ankete Katılan
    98
Hımm anket hiç beklediğim gibi değil. Kocam ; TV karşısında donla uzanıyor, çıplak TV önüne geçsem ekranı göremiyorum çık diyor....
diyenler uykuda kesin
Tv karşısında grantuvalet mi uzansın kız adamlar, don gömlek ne bulursalar onla uzanıyorlar işte

Kızlar evlendikten sonra ilgisizlesen olumsuz anlamda değişim gösteren erkekleri biliyoruz.Peki evlendikten sonra ilgisi artan değişimı olumlu olan es-koca yok mudur acaba?
Meraba cnm benm esim evlendikten once zaten ilgiliydi evlendikten sonra ilgisi daha cok artti ..! Ben azalr diye dusunuyodum ama tam tersi oldu elhamdulillah baya ilgili. İnshaAllah boyle devam eder evliligim .

Benim esim sevgiliyken de cok ilgiliydi ama evlenince daha da artti cok sukur.

Kızlar evlendikten sonra ilgisizlesen olumsuz anlamda değişim gösteren erkekleri biliyoruz.Peki evlendikten sonra ilgisi artan değişimı olumlu olan es-koca yok mudur acaba?
Benim eşimin ilgi durumu işine göre değişiyor yani haklı olarak işi yogunken kafası doluyken pek ilgi göstermez bı de eşim ilgi ihtiyacını ve iltifat isteğimi hiç anlamadığını söyler . Ama sırf ben istiyorum diye yapar. İtiraf etmeliyim ki zorla iltifat ettiriyorum :))) ince düşüncelidir eşim ama o ince düşüncenin içinde iltifat yok:)

Ewet var... benim aşkım tabi ki tanıdığım ilk gün nasılsa hâlâ aynı hatta daha da düşkün çok şükür..

Benim olumlu oldu sanirim. Ayni evde yasarken de severdi bilirdim ama mic mic degildi hic. Nikahi basinca daha mi benimseni noldu kalbinin kilidi aciliverdi sanirim. Baskalarina buz gibi olan adam bana yumus yumus tavsana dondu:) onceden de ilgiliydi ama simdi daha bi sevgi dolu yaklasiyor. Ha hala odun ona lafim yok. Oyle super romantik biri diil ama zaten onceden de diildi. Kendine gore jestler yapar. Ben de onu gittikce daha cok benimsiyorum sanirim. Nikahin bizdeki etkisi olumlu oldu ama genelde tam tersine isliyor.
Bu da bikac sebepten oturu sanirim. Birincisi sevgiliyken calan alarm zillerini kadinlar gormuyor evlenince degisir saniyor hani 180 derece babinda. O is bi kere imkansiz. Kimse oyle degismez.
İkincisi, Dugun nisan vs sureclerinde ciftler birbirini ve aileleri cok yipratiyor. Biz kimseyi karistirmadik dugun yapmadik sacma sapan adetlere takilmadik cogu yerde ailelerimizi takmadik. Olaylarin altinda alt metin aramadik o ne dedi bu ne yapti onemsemedik. Hepsinin ustune evlenirken yapilan borclar su bu giriyor ve stres artiyor.
Bir digeri ise birseylere doymadan evlenmek. Ozelikle erkekler 10 yillik sevgilisiyle evleniyorsa misal, evlenince e bunun tadina baktim acaba oburleri nasildir diye dusunebiliyor ( bu benim sahsi gorusum). Yani iki tarafin da biraz iliski tecrubesi olunca karsinindakinin ozelliklerini daha iyi tartiyor ve disarda ne var ne yok biliyor. Benim adima boyle oldu. Esimin onca sevgilisi olmus cogu da uzun sureli e onlardan sonra benimle evlendiyse aradigini bulmustur diye dusunuyorum. Benim icin de aynisi gecerli. O yuzden disarda bizi daha cok sevicek ya da daha yakisikli guzel gelen insanlar pek ilgimizi cekmiyor artik.
Evde pijama ile oturup tv izlemek neden kotu bisey olsun. Bazan tum gece tek kelime etmedigimizi bilirim:) arada kalkip su almaya giderken bi buse kondurunca da pek guzel oluyor. Hersey sosyal medya iliskileri gibi degil. Her saniye mutluluk sacmak da gerekmiyor. Mutlu oldugunuz anlarda tadina varin yeter.

Son düzenleme:

Eşim evlendikten sonra başka bir adama dönüştü iyi yönde. İçkiyi bıraktı, son derece ilgili, bensiz adım atmayan bir adam oldu. İlk zamanlar bazı gerginlikler yaşadık ama 6 yıl içinde başka bir adama dönüştü. Bazen ben bile inanamıyorum ama oldu çok şükür. Bazen bu ilgi bana zor gelse de genel anlamda memnunum

Benim de tıpkı böyleydi aile konusunda. Sevgiliyken arada boşladığı zamanlar olsa sa gün içinde hep hissettiriyordu sevgisini ilgisini. Kavga etsek ödü patlardı. Evlendik ailesi bir sürü şey yaşattı o da gerçekleri gördü kısa zamanda şimdi çok çok iyi davranıyor, benim delirttiğim zamanlar oluyor bazen. Bazen o yorgunluktan ilgilenemiyor. Dengeliyoruz. Gerçekten kötü günler kaşısında ben onun yanında durdum şimdi o benim yanımda duruyor çok şükür.

7 yıllık evliyim, sevliyken de ilgiliydi esim ama evlilik ve cocuklarla beraber çok daha anlayışlı ve merhametli bana karşı, evliliğin ilk zamanları daha fevri ve sinirliydi simdi çok daha sakin..

Ay korkutmayin nolur su bikac haftadir cocuk konusuyoruz. Hersey iyiyken bozuluyor mu cocuk gelince??
bence değil bozulmuyor ama evriliyor diyelim siz zaten mutluysaniz bebeginiz olunca evet hayatin degisicek evet zorlanicaksin el ele sinemaya gitmek gezmek bir sure olmicak bocaliyacaksin amma o süreçten çıkınca her sey cok daha guzel oluyor yani bizde böyle oldu 2 evladim var oglum 2.5 yasinda cok zorlandik esimle bazen cok karsi karsiya geldik ama simdi şükürler olsun ki yerli yerine oturdu her sey gecen gun kizim bir resim çizmiş psikolog yorumlasi mutlu bir çocuk ve mutlu bir aile deyince tamamdir biz olmuşuz dedim

Ay korkutmayin nolur su bikac haftadir cocuk konusuyoruz. Hersey iyiyken bozuluyor mu cocuk gelince??

Yok bozuluyor diyemem
Ama eşim lohusa depresyonuna girdi
2,5 aylık ve sakin bir bebeğimiz var
Bizi bunaltan misafirler oldu
Eşim fazlaca bunaldı. Ben de mecburen çoğu ilgi ve zamanımı bebeğe verince biraz ilişkimizin dinamiği bozuldu. Ama son misafirler şu an evde
İnşallah onları da gönderince düzeliriz

Evlenmeden önce ilgisiz olan evlenince nasıl değişecek?
Adam elde ettim psikolojisine girer hiç sallamaz.erkekler bir kadını elde etmek için koşar sonrası malum..

Evet evet koca buldunuzzz hatırladım sizi.Hala kızını aile yemeğinden çıkartmayı başardınız ve ilginizi kocanıza yönelttiniz sonunda bravo gelin hanım.Soruya gelecek olursak ay dizideki tutkulu aşkları yaşayayım ,beni uçan kuştan kıskansın ,prenses olayım gibi saçma beklentiler yerine gerçekçi seçimler yaptıysanız değişmez.Eşimin evlilikten önce de abartılı ,boğucu bir ilgisi yoktu hala da aynıdır.Birbirimize çok düşkünüz.Normal yetişkin çiftlerin olması gereken gerçeklikte.

Evlenmeden öncede ilgiliydi evlendikten sonrada hiç değişmedi. Ben seninle karı koca olmayı sevdiğim kadar sevgili gibi olmayıda seviyorum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…