- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi Ayparcamm59
-
:) )))Hımm anket hiç beklediğim gibi değil. Kocam ; TV karşısında donla uzanıyor, çıplak TV önüne geçsem ekranı göremiyorum çık diyor....
diyenler uykuda kesin
Tv karşısında grantuvalet mi uzansın kız adamlar, don gömlek ne bulursalar onla uzanıyorlar işteHımm anket hiç beklediğim gibi değil. Kocam ; TV karşısında donla uzanıyor, çıplak TV önüne geçsem ekranı göremiyorum çık diyor....
diyenler uykuda kesin
Meraba cnm benm esim evlendikten once zaten ilgiliydi evlendikten sonra ilgisi daha cok artti ..! Ben azalr diye dusunuyodum ama tam tersi oldu elhamdulillah baya ilgili. İnshaAllah boyle devam eder evliligim .Kızlar evlendikten sonra ilgisizlesen olumsuz anlamda değişim gösteren erkekleri biliyoruz.Peki evlendikten sonra ilgisi artan değişimı olumlu olan es-koca yok mudur acaba?
Benim eşimin ilgi durumu işine göre değişiyor yani haklı olarak işi yogunken kafası doluyken pek ilgi göstermez bı de eşim ilgi ihtiyacını ve iltifat isteğimi hiç anlamadığını söyler . Ama sırf ben istiyorum diye yapar. İtiraf etmeliyim ki zorla iltifat ettiriyorum :))) ince düşüncelidir eşim ama o ince düşüncenin içinde iltifat yok:)Kızlar evlendikten sonra ilgisizlesen olumsuz anlamda değişim gösteren erkekleri biliyoruz.Peki evlendikten sonra ilgisi artan değişimı olumlu olan es-koca yok mudur acaba?
Ewet var... benim aşkım tabi ki tanıdığım ilk gün nasılsa hâlâ aynı hatta daha da düşkün çok şükür..Kızlar evlendikten sonra ilgisizlesen olumsuz anlamda değişim gösteren erkekleri biliyoruz.Peki evlendikten sonra ilgisi artan değişimı olumlu olan es-koca yok mudur acaba?
Kim nasıl uzanırsa no problem. Burada şair, ilgisizliğe değinmek istedi :)Tv karşısında grantuvalet mi uzansın kız adamlar, don gömlek ne bulursalar onla uzanıyorlar işte
Kızlar evlendikten sonra ilgisizlesen olumsuz anlamda değişim gösteren erkekleri biliyoruz.Peki evlendikten sonra ilgisi artan değişimı olumlu olan es-koca yok mudur acaba?
Çocuğa kadar 7 senelik evliliğimiz harikaydı. Eşimle her geçen gün birbirimize daha düşkün oluyorduk ki çocuk yaptık
Benim de tıpkı böyleydi aile konusunda. Sevgiliyken arada boşladığı zamanlar olsa sa gün içinde hep hissettiriyordu sevgisini ilgisini. Kavga etsek ödü patlardı. Evlendik ailesi bir sürü şey yaşattı o da gerçekleri gördü kısa zamanda şimdi çok çok iyi davranıyor, benim delirttiğim zamanlar oluyor bazen. Bazen o yorgunluktan ilgilenemiyor. Dengeliyoruz. Gerçekten kötü günler kaşısında ben onun yanında durdum şimdi o benim yanımda duruyor çok şükür.Biz esimle sevgiliyken pek anlasamazdik iki günde bir kavga gürültü. Tabi uzakligin verdigi etkiydi bu. Evliligimin ilk 1.5 yili ise ailesinden sebep sorunlarimiz oldu hatta bitme derecesine geldik. Ama 4 sene olacak yakinda her gün ilgisini alakasini arttirdigini düşünüyorum. Birbirimize daha cok baglandik açıkçası. Bence kötü gunler guzel sekilde sonuclanirsa gerisi geliyor ve zamanla düşkünlük artıyor. Yeter ki sabretmeyi bilelim.
bence değil bozulmuyor ama evriliyor diyelim siz zaten mutluysaniz bebeginiz olunca evet hayatin degisicek evet zorlanicaksin el ele sinemaya gitmek gezmek bir sure olmicak bocaliyacaksin amma o süreçten çıkınca her sey cok daha guzel oluyor yani bizde böyle oldu 2 evladim var oglum 2.5 yasinda cok zorlandik esimle bazen cok karsi karsiya geldik ama simdi şükürler olsun ki yerli yerine oturdu her sey gecen gun kizim bir resim çizmiş psikolog yorumlasi mutlu bir çocuk ve mutlu bir aile deyince tamamdir biz olmuşuz dedimAy korkutmayin nolur su bikac haftadir cocuk konusuyoruz. Hersey iyiyken bozuluyor mu cocuk gelince??
Ay korkutmayin nolur su bikac haftadir cocuk konusuyoruz. Hersey iyiyken bozuluyor mu cocuk gelince??
DuymadımKızlar evlendikten sonra ilgisizlesen olumsuz anlamda değişim gösteren erkekleri biliyoruz.Peki evlendikten sonra ilgisi artan değişimı olumlu olan es-koca yok mudur acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?