Yanıt yazmadan önce neler yazılmış bir okuyayım dedim. Bunu okuyunca yazmama gerek kalmadı. Çünkü harfiyen katılıyorum, ben de yazsam aynısını hatta bazılarını aynı cümlelerler yazacaktım.Kesinlikle çalışmaya devam etmelisin, zaten eşinle aynı işyerinde olmanda doğru değilmiş. Hazır o işten ayrılmışken bence sen işi bırakma derim ben. Eğer illaki ayrılıcaksan yeni bir iş bulduğunda ayrıl. Benimde maddi durumum çok iyi bir oğlum var şu an yine hamileyim ama hala çalışıyorum. İkinci doğumdan sonra yine çalışıcam Allah kısmet ederse. Çalışmamın maddiyatla ilgisi yok kesinlikle özgüven ve sosyallik meselesi. O yüzden iyi düşün canım.
Sevgiler..
Anlam düşük olmuş çünkü bir sözcük unutmuşum. "Çünkü harfiyen katılıyorum, ben de yazsam aynısını hatta bazılarını aynı cümlelerleri kullanarak yazacaktım." olacak doğrusu. Edit butonu olmadığı için böyle düzeltiyorum, kusura bakmayın.Çünkü harfiyen katılıyorum, ben de yazsam aynısını hatta bazılarını aynı cümlelerler yazacaktım.
bence ara ver biraz ev hanımlıgının tadını cıkar sıkılınca çalısırsın evliligin ilk günleri tekrar gelmez.. maddi problem yoksa bence dinlen biraz hem evine hem eşine daha cok vakit ayırırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?