- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Selam kk uyecanlari, 1 buçuk senelik bir ilişkiniz var evliligi duşunuyorsunuz aileler tanişti ve sevdiginiz size baslikta belirttigim gibi "evlenince heycanimiz kalmayacak" dedi telefonda tepkiniz ne olurdu ?? Gerekçe olarak ta beyfendi kendini soyle izah etti : o ilk el ele tutusmalari, bulusmalari, gezmeleri yasamis olcakmisiz da bilmem ne..Bana cok sacma geldi ve tartistim sen evliligi dusundugun insana nasil boyle birsey dersin diye
Selam kk uyecanlari, 1 buçuk senelik bir ilişkiniz var evliligi duşunuyorsunuz aileler tanişti ve sevdiginiz size baslikta belirttigim gibi "evlenince heycanimiz kalmayacak" dedi telefonda tepkiniz ne olurdu ?? Gerekçe olarak ta beyfendi kendini soyle izah etti : o ilk el ele tutusmalari, bulusmalari, gezmeleri yasamis olcakmisiz da bilmem ne..Bana cok sacma geldi ve tartistim sen evliligi dusundugun insana nasil boyle birsey dersin diye
Onlar gidecek haklı evet ama yerine yeni heyecanlar gelecekSelam kk uyecanlari, 1 buçuk senelik bir ilişkiniz var evliligi duşunuyorsunuz aileler tanişti ve sevdiginiz size baslikta belirttigim gibi "evlenince heycanimiz kalmayacak" dedi telefonda tepkiniz ne olurdu ?? Gerekçe olarak ta beyfendi kendini soyle izah etti : o ilk el ele tutusmalari, bulusmalari, gezmeleri yasamis olcakmisiz da bilmem ne..Bana cok sacma geldi ve tartistim sen evliligi dusundugun insana nasil boyle birsey dersin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?