- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Adam gercekci davranmis. Ha biraz gereksiz olmus bunu sizle paylasmasi ama yalan da degil yani bence sorun yok
Doğru diyo ahanda yavrum benim için gec e 2 de uyanıp evin terası na çıkardı ben ile esim o zaman sevgiliydik el ele tutustutusurduk herşey çok farklıydı şimdi? Içerde knight online oynuyo. Yemek yapıyorum bu saatteSelam kk uyecanlari, 1 buçuk senelik bir ilişkiniz var evliligi duşunuyorsunuz aileler tanişti ve sevdiginiz size baslikta belirttigim gibi "evlenince heycanimiz kalmayacak" dedi telefonda tepkiniz ne olurdu ?? Gerekçe olarak ta beyfendi kendini soyle izah etti : o ilk el ele tutusmalari, bulusmalari, gezmeleri yasamis olcakmisiz da bilmem ne..Bana cok sacma geldi ve tartistim sen evliligi dusundugun insana nasil boyle birsey dersin diye
Gercekler bunlar :) evlenince kocanin koca koca donlari var ,evde geğireni var ,pis koku yayani var varda var ben bunumu sevmisim dicen .Oyle sevgiliyken gordugun filinta bakmissin bir kurbaga.
Gercekler bunlar :) evlenince kocanin koca koca donlari var ,evde geğireni var ,pis koku yayani var varda var ben bunumu sevmisim dicen .Oyle sevgiliyken gordugun filinta bakmissin bir kurbaga.
Heyecanlıyım
Daha yolun başındayım
Hep yanımda ol
Aşkına sevdalıyım
Deseydiniz...
Dedim ki o zaman ikimizde farkli heycanlara yonelelim degisiklik olur ne dersin ?
Doğru diyo ahanda yavrum benim için gec e 2 de uyanıp evin terası na çıkardı ben ile esim o zaman sevgiliydik el ele tutustutusurduk herşey çok farklıydı şimdi? Içerde knight online oynuyo. Yemek yapıyorum bu saatte
bence fazla alinganlik yapmayin. Hele erkekler soz konusu olunca aslinda bunu dedi ama altında su niyet vardi demeye gerek yok, zaten onlar bizim kadar ayrinti dusunmuyor. Sanmiyorum niyetinin farkli oldugunu, düşündugunu dumduz soylemis hepsi buCanim zaten bende biliyorum fakat simdilik aklima getirmek istemiyorum !! Onun asil soylemek istedigi sey gorucu usulu evliliklerdeki heycanin daha cok oldugu. Durup dururkende bunu soylemesini hic normal bulmadim. O zaman gorucu usulu evlenicektin dedim
Heyacanin dorukta oldugu anda soylenecek lafmi bu simdi sacmalamis gereksiz konusmus.
bence fazla alinganlik yapmayin. Hele erkekler soz konusu olunca aslinda bunu dedi ama altında su niyet vardi demeye gerek yok, zaten onlar bizim kadar ayrinti dusunmuyor. Sanmiyorum niyetinin farkli oldugunu, düşündugunu dumduz soylemis hepsi bu
Evlenmesin o zaman. Boyle insanlar kendileri gibi ruhunu erken teslim edenlerle evlensin ki digerlerinin basini yakmasinlar.
Evlendikten 1 sene sonra tv karsisinda elinde kumanda salyasini akita akita uyuyacak koca tipi potansiyeli var seninkinde, ona gore iyi düşün dogru karar ver.
Hayatınız boyunca hissetmek isteyeceginiz duygu heyecan olmayabilir. Bu kadar gözünüzde büyütmeyin heyecan meselesini.
Başlardaki heyecanlar yerine başka heecanlar olacak. Sonra heyecandan yorulup belki de başka bir şeye ihtiyac duyacaksiniz. Bunu da zaman gösterecek.
Kötü niyet yok, gereksiz bir tespit var sadece. Geri dönüşü de gereksiz tepki olMuş.
valla benim hevesim kaçardı herhalde "evlenmeyelim ohalde derdimmonotonluğa şimdiden alıştırıyor sizi sanki yada siz fazla pırpır kanatlandınız heyecan yaptınız yanında size hayal kırıklığı yaşatmamak için doğruyu konuştu.kısacasısı benim hiç hoşuma gitmezdi ..tutku yoksa hayaller yoksa nie evleniyoruz ki mantık evliliği olsa anlarım bilemedim
Gereksiz gerçekçi gördüm nişanlıyı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?