Evlenince heycan kalmayacak...

Adam gercekci davranmis. Ha biraz gereksiz olmus bunu sizle paylasmasi ama yalan da degil yani bence sorun yok

Canim zaten bende biliyorum fakat simdilik aklima getirmek istemiyorum !! Onun asil soylemek istedigi sey gorucu usulu evliliklerdeki heycanin daha cok oldugu. Durup dururkende bunu soylemesini hic normal bulmadim. O zaman gorucu usulu evlenicektin dedim

Doğru diyo ahanda yavrum benim için gec e 2 de uyanıp evin terası na çıkardı ben ile esim o zaman sevgiliydik el ele tutustutusurduk herşey çok farklıydı şimdi? Içerde knight online oynuyo. Yemek yapıyorum bu saatte

Masal dunyasinda yasamiyorum bende gerçekci olmayi severim fakat, hele dur bi bee adamm evlenelim o zamana gelelim de oyle soyle niye hevesimi kiriyosun. Simdi her elimi tuttugunda aklima gelecek bu soyledigi ve aceba siradan mi onun icin diye dusuncemm...

Evlenmesin o zaman. Boyle insanlar kendileri gibi ruhunu erken teslim edenlerle evlensin ki digerlerinin basini yakmasinlar.
Evlendikten 1 sene sonra tv karsisinda elinde kumanda salyasini akita akita uyuyacak koca tipi potansiyeli var seninkinde, ona gore iyi düşün dogru karar ver.

bence fazla alinganlik yapmayin. Hele erkekler soz konusu olunca aslinda bunu dedi ama altında su niyet vardi demeye gerek yok, zaten onlar bizim kadar ayrinti dusunmuyor. Sanmiyorum niyetinin farkli oldugunu, düşündugunu dumduz soylemis hepsi bu

Heyacanin dorukta oldugu anda soylenecek lafmi bu simdi sacmalamis gereksiz konusmus.

Benim gibii dusunenn biriii

Hani o lafi soylediginde direk kestirip atmadimda... dedim neden boyle dusunuyorsun biz aşık olarak evlenicez sonucta. Benim dusuncem boyle dedi .

Inaninki kendi kendime baska bir niyet aramiyorum altinda kendisi soyledi bunu nedenini sordugumda aynen soyle dedi : baskalari gibi evlendikten sonra yasanan tanima surecinin heycanini yasamayacagiz.

E ancak gorucu usulu olan evliliklerde esler 0dan birbirlerini tanimaya basliyor...

Isin ters tarafi can atiyor beni gelip gormek icin. Bulusmadan gunler oncesi basliyor simdiden heycanliyimlarr demeye ...ne kadarr saçma ya

Gereksizligine bozuldum zaten, işten cikmisim musait oldugunda telefonlasalim diye mesaj atmisim. Konusma sirasinda pat diye birden bunu soyledi.

Yanii insan bile bile heycanini kaybedecegi biriyle neden evlenir ki ? Odun

Herşey vaktiyle güzel. .
Sevgililik başka. .
Nişanlılık başka. .
Evlilik bambaşka. .
Yaşarak görelim derdim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…