Evlenince heycan kalmayacak...

Aha aynı benimki.

Evlenirken aynen buna benzer bir şey dedi,heyecan bu kadar olmayacak çocuk falan derken monotonlaşıcaz diye.

Adam haklıymış. Tamam seviyorsun ama itesin geliyor bazen,sıkılıyorsun. Gayet romantik duygusal biriyim ama valla heyecan yok pek,anca 1-2 hafta görmemem gerek o zaman dönünce bir hafif heyecan oluyor :)

Dürüst davranmış,hoş olmasa da

Kesinlikle..
Yalandan nefret ederim ve bence romantizm koca bir yalandan ibaret. Defalarca oynanmış bi senaryo, samimiyetsiz formalite hareketler..

Tabi siz romantik olabilir, bunu talep edebilirsiniz saygı duyarım. Ama evlilik malesef dizilerde ki gibi değil. Söz konusu evlilikse, tüm beklentilerinizi minimize etmenizi tavsiye ederim.
Çok ümitsiz bir yorum olmuş. Fikrimi belirtmek istedim sadece.
Saygı duyuyorum fakat tek bir kelimesine katılmıyorum.

Sevgililik dönemi gibi olmuyor evlilik.söyledikleri doğru ama söyleme şekli sadece yanlış

gerçekçilik ve hödüklük arasındaki o ince çizgiyi göremeyen bi eş adayınız var bence.. ben olsam tamam o zaman ayrılalım der bi süre aramazdım.. o zaman o çizgiyi bi daha geçmemesi gerektiğini farkeder bence ;)

Brad Pitt'le Angelina Jolie'nin ayrıldığını öğrendiğimden beri ben de eşinizle aynı fikirdeyim.
Beklentileri paralel şekilde değiştirebiliyorsak evlilik sürer, mutlu da oluruz. Heyecan yerine güven, sevgi beklersek, ihtiras yerine sadakat beklersek, sürprizler yerine olgunluk, oturmuşluk, saygı, merhamet beklersek sorun olmaz.

Opucuk kondururuz tekrar prense donusur olmaz mi :-)

Valla dönüşmüyorlar =))))
Moralinizi bozmayın
Biraz fazla dürüst davranmış hepsi bu
Evet ilk tanıma döneminin verdiği heyecanlar kalmıyor, bir zaman sonra adamın yemeği nasıl yediğini bile ezberliyorsun
Evlilik bir yaşam biçimi, bekarken ne kadar heyecanlıysan evlilik de o

aklında soru işaretimi var yoksa evliliktenmi korkuyor diye düşünürüm,üstelik ailelerde tanışmış,işin evliliğe doğru gittiği apaçık meydanda ,oturup iyice konuşurdum

Aslında doğru bir yaklaşım olmuş..
GelenKutusu GelenKutusu doğru yaklaşmış konuya.
Düşünsene böyle söylemediğini de tam tersini söylediğini, hiç heyecanımız bitmeyecek, ay şöyle yaparsın ay böyle yaparım ah tutku ah ihtiras derken alır da yürür konu, bırak yürüse yine iyi beklentiler Allah'u Ekber dağlarına varır..
En iyisi böyle, mis gibi dingin hayat zaten olacağı bu, adam peşin söylemiş.. :)

Gereksiz ve yersiz davranmış. İlerleyen yıllarda heyecan biraz düşer ama o heyecanı tekrar yakalamak eşlerin elinde. Ben de evliyim, çocuklarımız da var. İlişkimize renk katmak için mesajlaşıyoruz (ihtiyaç listesini kastetmiyorum), kafeye gidiyoruz, bazen evde film izliyoruz (eşimle beraber, internetten), oturma odamızda TV yok (evimizde 2 TV var) sürekli sohbet ediyoruz, en önemlisi de çocukları annemde bırakıp tatile çıkıyoruz (denize gidiyoruz).

Boyle bir evlilik istiyorumm işte ..

Kesinlikle..
Yalandan nefret ederim ve bence romantizm koca bir yalandan ibaret. Defalarca oynanmış bi senaryo, samimiyetsiz formalite hareketler..

Tabi siz romantik olabilir, bunu talep edebilirsiniz saygı duyarım. Ama evlilik malesef dizilerde ki gibi değil. Söz konusu evlilikse, tüm beklentilerinizi minimize etmenizi tavsiye ederim.

Romantizm zorla olursa tabi yalandan ibaret olur, seviyorsam sevdigimi mutlu etmek isterim hem kendim icin hem onun icin bunun ne'si senaryo herşey hislerle duygularla o an'ın heyecaniyla oluyor.

Aha aynı benimki.

Evlenirken aynen buna benzer bir şey dedi,heyecan bu kadar olmayacak çocuk falan derken monotonlaşıcaz diye.

Adam haklıymış. Tamam seviyorsun ama itesin geliyor bazen,sıkılıyorsun. Gayet romantik duygusal biriyim ama valla heyecan yok pek,anca 1-2 hafta görmemem gerek o zaman dönünce bir hafif heyecan oluyor :)

Dürüst davranmış,hoş olmasa da

Çevremden yeterince duyuyorum evlilikten sonra herseyin monotonlastigini..ama sevdigimden duymak hosuma gitmedi.

Bu konunun nasıl konuşulduğu ve hangi açıdan bakıldığına göre değişir.

Heyecan, aşk yani duygular bitecek dediyse kızmakta haklısınız.

O ilk heyecan bitecek ama huzurlu sevgi dolu bi monotonluk başlayacak gibi dediyse sevgiliniz haklı.

Back
X