Evlenince kayınvalide ile yaşar mısınız?

Biz teklif ettik anne birlikte oturalım diye onlar kabul etmedi hala daha diyoruz gene istemiyolar bizi neden istemiyo bunlar bizi

ne kadar uzak o kadar iyi sevgililik donemlerinde bile igneleyici lafları oluyor kayınvalidelerinki aynı evde yasamak Allah korusun hic evlenmem daha iyi Allah gostermesin

AYNEN katılıyorum

bende evlenirken böyle konular gündeme gelmişti.Kayınvalidem beraber oturmak istemişti çünkü yılın 7-8 ayını köyde yaptıkları evde geçiriyorlardı kayınpederim ile beraber. Daha önce 2 gelinide 9-10 yıl kadar beraber oturduklarından benimde oturmam söz konusu idi. Nişanlımda aynı apartmanda dahi oturmayı istememesine rağmen durumlardan dolayı aynı eve bile razı olmak üzereydik ki sevgili kayınpederim ben artık rahat etmek istiyorum diyerek bize evimizi bile tutmuş.Allah bin kere razı olsun şu anda evimde yaptıklarımı düşündükçe orda aynı ev de ne yapardım bilemiyorum.Bunun yanısıra kayınvalidem de her kadın kadar biraz kaynanalik yapıyo ama gerektiği yerde lafı üzerine alıp herşeyi üstüne alınmazsan sorun çıkmıyo.Bana tek kötü lafı olmadıo hep bişeyler öğretme çabasında ,o ,öğretmeye heveslendiğinde bende bilsem bile gönlü olsun diye sesimi çıkartmıyorum. Karşı apartmanda oturyoruz. Ve evimize hiç gelmez.kapıdan bile.ben hep istediğimde giderim. bu bakımdan şanslıyım.Allah kimseyi yaşlanınca yanlız başına koymasın evde gidip de bi ses yapınca bile mutlu oluyolar.

Bakıma muhtaç olursa ve benden başka bakacak kimse yoksa olur ama onun haricinde aslaaa!!!! Oturmuyorum da zaten

Açıkçası ben hiç rahatsız olmam =) Nişanlandım,sık sık aile yemekleri oluyor. Nişanlımın annesi öz annem gibi,birlikte yemekler hazırlıyoruz. Nişanlım işteyken onlara gittiğimde anneyle nişanlımın gömleklerini ütülüyoruz,odasını toparlıyoruz sohbet yaparak. Gayet eğlenceli oluyor :)) İşten gelince de babamı da çağırrıyoruz,hep beraber yemeği yiyiyoruz. Bizim aileler daha bi özgür :) babam nişanlıma çok güveniyor ve nişanlımla da 3 yıllık ilişkimiz var. Bilmiyorum,benim nişanlımın annesi (kayınvalidem diyerek havalara girmek istemiyorum şimdilik) çok tatlı ve nazik biri. Bakımlı,özgür,kültürlü. Hoşuma gidiyor onunla sohbet etmek,birlikte bir şeyler yapmak. Ve de anlayışlı olması beni çok mutlu ediyor :)

Şehir dışı hatta mümkünsa yurt dışı olmalı He bakıma filan muhtac olur baska kimse olmaz filan neyse ama keyfe keder katiyen olmamalı..

aslında ben isterim ya yaşlı kadın ne zararı olucak
yemek yapsın çocuk falan baksın ii işte bende çalışırım:)

Valla ben zaten evliyim .. her zamanda buyuk konusmaktan korkmusumdur.. ama en azindan hislerimi belirteyim bu konuyla alakali :

:96::96::96::95::95::95:

sözü bile olmaz yeni bi hayat kurucaksak eşimle yalnız olmalıyım :)

evimiz çok soğuk diye mecburen yaklaşık 1 aydır kayınvalidemlerde kalıyoruz.son 3 gündür beni cinler basmaya başladı ve konuşmadım kimseyle.tabi herkes farkında.son 2 gündürde kayınvalideyle arada sürtüşmeler oluyo.bugün zorda olsa kendi evimize gitcez biz dedik.göndermeyi istemediler ama biz çok bunaldık.haftaya taşınıyoruz ama adamlar bizi ev toplamamız için bile zoraki gönderdiler.neyseki yeni evimiz inşşşşşş çok sıcak olacak ve yatılı gitmelerimiz olmayacak.AMA Bİ SORUN VAR.KENDİ ANNEMLERİN APARTMANINA TAŞINIYORUM.ACABA SORUN OLUR MU Kİ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…