Evlenince kayınvalide ile yaşar mısınız?

Kayınvalide isterse dünya iyisi olsun ev üstüne ev olmaz. Bunu bilir bunu söylerim. Herkes kendi evinde rahat, kendi evinde huzurlu.

ayyy nazlı nasıl dayanıyorsun sen canım ya. iyi bile anlaşsan ev ordu gibi anacım. valla bi yolunu bul evini ayır ya da hır çıkar ezdirme kendini.bak ne biçim akıl veriyo demeyin senelerdir alttan alan bir insan olarak elimde kalanın "0" olduğunu söyleyebilirim. hayatta kimse kendinizden değerli değil, zamanla insanlar gerçekten onları hoş tutmak, sularına gitmek, uyumlu olmak sanki sizin vazifenizmiş gibi algılıyor. yani bu durumda ezilen taraf hep alttan alan taraf oluyor.

bende kayınvalidemle kayınpederimle oturdum 2 sene üst katta da eltim vardı. ayy şimdi düşünüyorum da nasıl dayanmışım şaşırıyorum.üstelik çok aksi olmadıkları halde. ama ne bileyim eksik bi yan var rahat değilki her an hazıl olda durmak gibi bişey. ama kendimi öyle salmışımki o zaman şimdi eski resimlere bakınca anlıyorum.

sakın!
Ben zaman zaman oturmak zorundayım..
nasl bi duygu anlatamam ölmek istediğim anlar oldu
geceleri sabahlara kadar ağladıım anlar oldu..
sabah hiç olmasın yada sabaha çıkmim diye dualar ettim
anlatsam duvarlarımın dili olsa anlatsa..
ilaç tedavisi görüyorum panik atak oldum
sakın böyle bi cahillik yapmayın..
cahildim evt ses etmedim ama kafamı duvarlara vuruyorum aklımaaa ben....

Dul kadın(kaynana) tehlikeli..

aynı apartmanda oturmaya tahammül edemedik nasıl aynı evde otururuz

katiliyorum

bende evliligimin ilk 8 ayini kaynanam ve kayinpederimle birlikte ayni evde gecirdim.. üstelik bu yetmiomus gibi birde hamile görümce ve esiyle bile yeri geldiginde o evde kalmak zorunda kaliyordum. sonradan evimiz ayrildi ama kaynana ve görümcelerle ayni apartmanda kaldim ve bu beni son derece rahatsiz etti. karsimda ve üstümde görümcelerim kaldigindan ufak bir tartisma oldugunda bile maalesef duyuluyordu ve onlara yansiyordu. böylece kaynananin kulagina gidiyordu ve mutlaka bi sekilde araya girip evliligimizde özel diye birsey birakmiyordu..

birakin ayni evde yasamayi ne kadar iyi olursaniz olun ayni apartmanda bile yasamayi tavsiye etmem ne kaynana kayinpeder ile nede kendi ailenizle en güzel uzak olmak kendi halinize evliliginizi yasamak hic kimseyi araya sokmadan...

kesinlikle yaşamam ne kadar iyi olursa olsun ev üstüne ev olmaz herkesin özeli var her kapıdan bir insan çıkan evde evlilik yürütmek zor olur açıkçası ben kendi annemlede aynı evde oturmak istemem

ben bu soruya evet dedim şimdi binbir pişmanım hayatımı zindana çevirdi.sinir krizlerine sokuyor beni .sakın ama sakın kaynanayla oturmayın.kaynana bile demek istemiyorum kaynanalığın bile bi itibarı var.bizimkinde oda yok.

bu durumdan muzdarip arkadaşlara sabır diliyorum..bnde istemem sevgilime de dedim ztn biraz bozuldu önce ama dedim hastalık olmadığı sürece istemem yani hastalık da fln seve seve bakarım ama bazen de düşünmüo değilm evlenmeden önce babası ölse ve annesi yalnz kalsa haklı olrak oğlunda kalmak ister ve bnm sevglm da ister anne kuzusu birazo zmn biraz düşünürm acırım yani ona ama istemem..

her insan aynı olmaz aama yaa ben kayın valdemle yaşıyorumm çokta mutluyum arkaşa gibiyizz sohbet ederizz şakalaşırız bol bol öpüşürüzz benim kayınvaldemm iii davranıyo bana ama tabiki bende ona eşime yaptıramadığımı ona sölerimm yapıveriri yada eşimm beni üzdüğünde kavga felan ettiğimizde kendi oğluna kızar alllaha şükür çok şanslıyımm ben geçinemeyenlerede alah sabır versinn valla bende buralarda görüyorumdaaa ben olsamm valla bilmiyorumm

Kesinlikle hayır ve sende kesinlikle kabul etme. Sonradan kötü olacağına baştan kötü ol. Çok sıkıntı çekersin o az bir süreler bitmez kalıverirsin orda haberin olsun.

Kayinvaldem iyi insan, onunl otururdum ama kayinpederimle asla. 2 Haftada bir ziyarete gidiyoruz esim kirilmasin, darilmasin diye, ozaman bile illaki vukat yaratiyor kayinpederim yaa. Bide aynievde yasasak aman allahim.

kayınvalideyle oturmak istememek onun kötü olduğu anlamına gelmez.. eşlere bunu anlatmak lazım..
annen şurayı süpür dese batmaz ama yabancı bi kadın sonuçta kayınvaliden dese batar bi süre sonra..
arada mesafe olmalı bence aynı apartman bile olmamalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…