Evlenince kayınvalide ile yaşar mısınız?

baştan sona okumadım ama yaşarım diyen arkadaşlar varsa ben de aklımı şaşarım :roflol:

hayatın ne getireceği belli olmaz. büyük konuşmamak gerek. amaaaa.... ben de kesinlikle istemem :bbo:

Sevgilimin 17 yaşında bir erkek kardeşi var. Annesi babası ile değil de onun bizimle yaşamasını çok isterdim. Kendi kardeşim olsa bu kadar sevebilirim. Benim 2 ablam var, belki kardeşim olmadığından belki erkek kardeşim olmadığından. Ama çok seviyorum onu:))

Ben sevgilimin ailesiyle geçen hafta tanıştım. Annesini çok sevdim, çok ilgilendi benimle, çok içtendi. Ama gerek burda okuduklarım olsun, gerek çevremden duyduklarım olsun sanki ileride bu kadar iyi davranmayacak gibi geliyor bana. Kimi görsem kaynanasından şikayetçi, iyisi var da bana mı denk geldi yani? Ne bileyim. Bu yüzden aynı evde yaşamak istemem.

ne eşimin ailesiyle ne de kendi ailemle yaşayamam.herkesin bir hayatı var,belki kocamla koyun koyuna uzanmak isteyeceğim tv nin karşısında :umursamaz:

istemezdim.. ne kdr safhane duygularla yaklaşılsa da şeytan araya girer.. ki insan kendi annesiyle bile zaman zaman husumet yaşıyorsan başka birinin annesiyle hayli hayli yaşar.. bunlara sebebiyet vermemek icin ayrı çatı altında oturmak lazım..
insanın eşiyle özeli olmalıdır .aynı ev içinde büyüklerin yanında özelde yaşanamaz.. zamanla evlilikte kopma bile olabilir

yasamazdım.kesınlıkle..zaten yasarsam boşanırdım..hıç anlasamayız aynı evde..alsanaalsanasmile

yaşamazdım
aşkından ölsemde asla evlenmezdim sempatiksalakcinni
zaten aynı evde yaşayıpda güzel geçinen pek görmedim görüp duysamda gıptayla bakıyorum sempatiksalakcinni

tatillerde 1 hafta bile tahammül edemiyorum süreklü yaşamak mı asla
allah böle bişeyi yaşatmasın ne bana nede kimseye

tatillerde 1 hafta bile tahammül edemiyorum süreklü yaşamak mı asla
allah böle bişeyi yaşatmasın ne bana nede kimseye

aynenn 1 hafta bile sanki aylar olmuş gibi geliyor
sürekli hazır ol modunda ne yemek bitiyor ne bulaşık ne ev işi gelen gidenleri bitiyor akannehir

ne kadar uzakkkkk o kadar iyiiiii:1closedeyes:

Ben de istemezdim.Düşünsene televizyon izlerken eşine sarılacaksın,öpeceksin falan ama yanınızda 3. bi kişi :bbo:...Bazı kayınvalideler iyi huylu olabiliyor ama bi eve iki kadın fazla

benim kaynana 2 dk boş otutturmaz beni beraber yaşıyo olsam kocamla hiç yanyana oturamam herhalde

Konuyla alakalı güncel bir haberi paylaşmak istiyorum.

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, ilginç bir karara imza atarak, kocasının ailesiyle oturmaya zorlanan kadının terk edilmiş sayılacağına işaret edip, kadının boşanma davası açabileceğini kaydetti.

Davaya konu olan olayda, kocasının kendi ailesi ile oturmaya zorladığını ileri süren davacı kadın, evi terk ederek boşanma davası açtı. Başvuruyu inceleyen yerel mahkeme ise dava açılmadan önceki ayrılık süresinin 6 ay olması gerektiğini belirterek davayı reddetti.
Dava temyiz edilince dosyayı inceleyen Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, tarafların kendilerinin seçtikleri bağımsız bir konutun bulunmadığını belirtti. Eşini, rızası olmadan kendi anne ve babasıyla oturmaya mecbur bırakan kocanın, eşini terk etmiş sayılması gerektiğini kaydeden daire, bu durumda terk edilenin kadın olduğuna işaret etti. Daire, bu halde terk sebebiyle boşanma davası açma hakkının, Türk Medeni Kanunu’nun 164. maddesine göre, terk edilen eşe (kadına) ait olduğunun “açık ve tartışmasız” olduğuna karar verdi. Kararda “Terk edilen eş boşanma davası açabilir. Diğerini ortak konutu terk etmeye zorlayan veya haklı bir sebep olmaksızın ortak konuta dönmesini engelleyen eş de terk etmiş sayılır” denildi.

(Milliyet)

Ben de istemezdim.Düşünsene televizyon izlerken eşine sarılacaksın,öpeceksin falan ama yanınızda 3. bi kişi :bbo:...Bazı kayınvalideler iyi huylu olabiliyor ama bi eve iki kadın fazla

Ah hayatım bırak iki kadını 4 görümce bi kayınvalide vede görümcelerin hiç bitmeyen arkadaşları ve ben ayrıca arkamdan iş çevirmek için dört dönen insanlar düşünün artık öldürücem yani ya onları ya kendimi:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…