Evlenince neden kilo alınır?

ben evlenemdn once 50 kıloydum esımde 68 dı sımdı evlendıkten 2 ya sonra bı tartıldık ben 60 esım 75 neyse hamıle kaldım hamılıkte 76 ya cıktım sımdı 1 yasında kızım var yıne 60 a dusutum ama bekarlıktakı kılomda cok zayıftım boyum var cunku 50 de zayıftım hedefım 55 esım suan aldı basını gıdıyo 85 olmus ya herhalde evlenıce yemek saatlerımız daha duzenlı 3 ogun yıyoruz ee artık ev kadını oluncada gelen gıden onlarada kek pogaca falan alıyoz ıste bı 5 kılo verbılsem yaza kadar yaa :teytey:

kızlar eşinizle birlikte kilo alıyorsanız sorun yok sayılır ya birde sadece siz alsanız ve eşiniz iki de bir kilolarınızdan şikayet etse:teytey:

kızlar eşinizle birlikte kilo alıyorsanız sorun yok sayılır ya birde sadece siz alsanız ve eşiniz iki de bir kilolarınızdan şikayet etse:teytey:

doğru eşle birlikte alınca daha bi çekilir yanı oluyor ama doğum flanda girdmi işin içine kilolar katlana katlana çoğalıyor.bende bu duruma bi dur diyenlerdenim evlenince 10 kilo civarında kilo aldım şimdi hepsini verdim ama epey zor oldu..
bebiş düşündüğümüz zaman bi 7-8 kilo daha verirsem tam süper olurzemuszemus

bende evlenmeden önce 53 kiloydum 1 sene oldu evleneli şu an 60 kiloyum mafoldumben eşimde aynen benim gibi 7 kilo aldı saolsun aynı kiloyu alarak beni bunalımdan kurtardı kaydirigubbakcemile3
doğum kontrol hapı kullandığım için aldığımı düşünüyorum büyük çoğunu çünkü beslenme alışkanlığım çok fazla değişmedi. malesef bu aralar çok dikkat etmeme rağmen veremiyorum ki çok kolay kilo veren bir yapım vardı evlenmeden önce. neden böyle oluyo anlamış değilim. umarım verebilirim bebiş düşününce ne yaparım yoksa

seni korkutmak istemem ama asıl doğumdan sonra kilo vermek zorlaşıyor eyvahedigeldismile çünkü karın kasları hasar görüyor uzmanlar ne kadar spor yapılsa bile biraz fazla kaçırınca hemen göbek belirir diyor.ama doğum öncesi hiç öyle olmuyor.sen şimdiden vermekte zorluk çekiyorsan doğum sonrasını düşün artık.ama sana tavsiyem metabolizma hızlandırıcı şeyler tüket belki verirsin ve mutlaka zayıfken hamile kal çünkü nasılsa alacaksın bari doğum sonrası normal olursun.:teselli:

ah ah bu konu tam benlikkk 2.5 ay oldu evleneli ben 3-4 kilo aldımm..
sebebii
düğünden sonra rahatlama o stresin bitmesii
eşimin çok iştahlı olması ona eşlik ederken kilo alıyorum
bidee yeni gelin olunca her gittigin yerde şunu ye bunu ye allah aşkına şundanda al diyinceee :)böle kilo aldım:)ramazandan sonra iyi bi diyet yapmam lasımmm yoksa sonum iyi deil valla:)

bende bu topiğin mağdurlarındanım evlendiğimde 60 kiloydum ama boyumda olduğundan incecik görünüyordum sonra evlilik hamilelik derken hamileyken 30 kilo aldım şimdi 66 larda kilom çok şükür ve hiç diyet yapmadım yapamıyorum zaten ama o 6-7 kilo yapıştı kaldı bedenime nasıl vericem bilmiyorum
ee burda eşleinde faktörü çok bence eşiniz iştahlıysa kilo alıyosunuz benimkide 100kilonun üstünde olunca sonuç biraz kaçınılmaz oluyoeyvahedigeldismile

yaklaşık 9 yıllık evliyim.evlenince hiç kilo almadım hatta 1. çocuğumda bile doğumdan hiç kilo kalmadı bende 48 kiloydum
2. ve 3. çocuklardan sonra kilo aldım.bunun sebebide sanırım metabolizmanın yaş geçtikçe ağır çalışması.ben boğazlı bir insan değilim eşimde öyle.yani insan yediğine içtiğine dikkat ederse ister bekar olsun ister evli fazla kilo almıyor
şimdi 54 kiloyumzemuszemus

şimdi bekarım ama evlenince kilo almaktan çok korkuyorum erkek arkadaşım çok zayıf hiç kilo almıyacakmış gibi geliyor bana ya benden şikayet ederse diye ödüm patlıyor. Ama evlenince bekarlığımdaki gibi yemem herhalde o zaman eş korkusu olur aldatma korkusu olur diye motive ediyorum kendimi

Evlenince kadınlar erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye düşündüklerinden olanca maharetlerini bir bir göstererek kocalarına yediiriler.Bu duurmdan hayli memnun olan eş birde bakar ki bir ayda 10 kilo almış sonra çevreden övgüler gelmeye başlar hmmmmmmm gelin kızımız sana iyi bakıyor diye bide böyle gaz.Eeee midemiz çok ve lezzetli şeyler yemeye alışmıştır ve bu alışkanlık kısa sürede bırakılamaz.Ve zamn geçtikçe yaşımız ilerler ve metabolizmamız yavaşlar.Eskiden çok yiiyip kilo almazken artık az yediğimizde de kilo alır hale gelmişizdir.

iyi de niye genelde hep türk kadınları evlenip çocuk doğurunca çok kilo alıyor da yabancılar tığ gibi kalıyor??

kimse kızmasın bence oburluktan, hamurişi ve ekmek düşkünlüğünden ve de spor yapmamaktan (miskinlik ve tembellikten) kaynaklanıyor bence.. kocayı bulan kendini salıyor..

evlenene kadar kadınlarımız fit kalmak için çabalıyor,ama koca bulununca mutfaktaki hünerlerimi sergileyecem derdine bir dalınıyor bütün ipler kopuyor.kabul edelim ki bizim kadınlarımız kocayı bulunuca kendini salıyor,ve bu hataya düşüyor.belli bi yaştan sonra da alınan kilolar cok zor veriliyor üstümüze yapışıp kalıyor.

kizlar dogru soyluyorsunuzda birazda psikolojik galiba.evlenip farkli sehire yada yurt disina gidiyorsunuz.kimseyi tanimiyorsunuz sosyal cevreniz yok surekli evdesiniz...eee ne yapiyoruz moralimiz bozuluyor butun gun evde tv.nin yada internetin basinda abur cubur.... maalesefffffffffff

Evlendikten sonra neden kilo alınır size hemen açıklayayım...kadın çalışıyordur veya ev hanımıdır fark etmez, yemeği pişirir eşi ile sofraya oturur, yemeği aslında 2 kişilik yapmıştır hesaplarına göre ama o 2 kişilik yemek hep artar o artan yemekten bir kaç kaşık zorla kocaya verilir kalanınıda çöpe gitmesin diye kendine alır...Eh doyma sınırından sonraki o 1 kaşıklarda uzun vadede topak topak yağa dönüşür...şimdi gözünüzü kapatıp bir evlenmeden evvelki kendi evinizi ve annenizi düşünün, artan yemekleri kim yiyordu? Eğer evde ergen bir kardeşiniz veya bir bobiniz(köpek) yoksa muhtemelen ihale annenize kalmıştır :)

yahu işte artık her şey garantilenmiştir adam eldedir nasılsa salarsın kendini
halbuki içinden bir ses hep kadını uyarır bak bu erkek milleti sana bayıldığı zamanki halini korumazsan adamın gözü kayar işte yolda şurda burda flörtlere başlar

erkek milletine güven olmaz der ama işte kadında bir kere o rahatlık yerleşmiştir her yerine

iyice bir silkelenmesi gerekir ya da adamın gözünün çekici alımlı kadınlara kaydığını anlayınca ...

7 aylık evliyim ve deli gibi kilo almaya başladım...53 kilo ile evlendik şimdi 59 oldum offf yazasım bile kaçtı

evlenmeden önce 49 kiloydum şimdi 80 brn eski kilomu istiyoooooooruuuum... tabi tek kilo alan ben değilim eişimde 30 kilo aldı bence iştahlı yemekten kaynaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…