Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman niye dert edindin kendine. Erkek arkadasim diyorsun daha soz yok nisan yok. Annen sicak bakmiyorsa sende bir dur dusun derim. Aileler hep en iyisini bilirKirada oturmak da istemiyorum. Tabiki durumumuz duzelince evlenecegiz. Daha bir iki sene var.
Genç insanlar her şeyi kendileri alacak kadar kazanamıyorlar ne yazık ki. Neden alternatif yollar üretmeyelim ki? Hem diyorlar kiraya çıkın her şeyi kendiniz yapın diye, hem de hayatın pahasını bilmiyorlar.
Okul bitmeden yarin mi evleniyorsun? Okulunu bitir, calis, para kazan bu sekilde daha açik yazinca okuyabildin mi aklimdakileri?Okulum yeni bitecek. O yüzden olabilir mi? Aklımızı mı okudunuz?
Sagol tatlim:) senin kalkmis da villalardan falan bahsetmiyorsun yanlis mi okudum:)
Biri kulustur biri koy evi:)) ozguvenine hayran kaldim bunlarla:)))
Okul bitmeden yarin mi evleniyorsun? Okulunu bitir, calis, para kazan bu sekilde daha açik yazinca okuyabildin mi aklimdakileri?
neden onun senin ailene muhtaç olması için uğraşıyorsunuz ki? hayır bence tam olarak kavrayamadığınız şey ailenizden ayrılıp başka bir aile olacağınız..Ailemin evi var. İlla orada durmak zorunda değilim. Erkek arkadaşımı ikna etmem gerek bu konuda. Neden onun ailesine muhtaç olayım ki? Ayrıca kendim de kazanırım.
Köye gitme benceMerhaba kızlar...
Erkek arkadasimla evlenince nerde kalacağımız konusunda bir karara varamadik. Onlarin köyde evleri var üstte ailesi oturuyor alt kat da boş. Bir de merkezde evleri var ama o evin içi cok masraflı cok eski bir ev. Her yeri bastan aşağı yapılmalı. Orada kalamayacagiz cunku yaptiracak paramiz yok. Koyde kalmamiza da annem izin vermez. Zaten annem bize sıcak bakmıyor. Bende köyde yapabilir miyim bilmiyorum. Her ne kadar erkek arkadasim köy isi yapmayiz dese de, ailesi erkek arkadasimi çalıştırır ve sinirlerim bozulur. Ona da söylüyorum. Haklısın diyor. Kirada da kalamayız durumumuz musait olmayacak. Öneriniz var mı bu konuda?
Merhaba kızlar...
Erkek arkadasimla evlenince nerde kalacağımız konusunda bir karara varamadik. Onlarin köyde evleri var üstte ailesi oturuyor alt kat da boş. Bir de merkezde evleri var ama o evin içi cok masraflı cok eski bir ev. Her yeri bastan aşağı yapılmalı. Orada kalamayacagiz cunku yaptiracak paramiz yok. Koyde kalmamiza da annem izin vermez. Zaten annem bize sıcak bakmıyor. Bende köyde yapabilir miyim bilmiyorum. Her ne kadar erkek arkadasim köy isi yapmayiz dese de, ailesi erkek arkadasimi çalıştırır ve sinirlerim bozulur. Ona da söylüyorum. Haklısın diyor. Kirada da kalamayız durumumuz musait olmayacak. Öneriniz var mı bu konuda?