• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince nerede yaayacaz?

Siz gerekli fedakarlığı göstermişsiniz, burada sorun nişanlınızda bitiyor. Madem sizi seviyor kendisi de fedakarlık yapmak zorunda. Beni seviyorsan sende bazı şeyleri gözden çıkart demeniz lazım.

elbette kurbanlık koyun değilsiniz.en mantıklısı eşit uzaklık. hem her iki aileyede o kadar yakın olmak iyi değil.. bence kararlı olun fikrinizde :hulya:

burada işte böyle bayanlar görmek istiyoruz. alkisalkisalkis
taviz vermeyin..

sağolun kızlar değerli fikirlernz için..
ya işte zaten iş güç meselesi de rahat olduğu için ben bu kadar rahat konuşyorum ona ikimz için en uygun olanını yapalım diyorum çünkü ikimz de öğretmen adayıyız atama bekliyoruz ve eş durumu vs. seçim bize ait.ülkenin dört bi yanı bizm ben doğu bile olsun onunla olsun kabulum ama ikimzn ortak seçimi olsun dayatma değil..

daha bi atanında sonrasını sonra düşünün:lepi:

daha atama olmadan evimiz nerde olsun diye konuşursanız gecen 4 yıl gibi bir sonuca ulaşamazsınızkafamçokkarıştı

sana "sen haklısın" diyemeyeceğim:delphin:

aşkımın ocak ortasında tayini belli olacak..büyük ihtimal BURSA / BANDIRMA / ıSTANBUL.. ihtimal sırasıyla kaydirigubbakcemile4

aşkımın ocak ortasında tayini belli olacak..büyük ihtimal BURSA / BANDIRMA / ıSTANBUL.. ihtimal sırasıyla kaydirigubbakcemile4

bunun bu konuyla ne alakasi var??

konuya yapayacagim yorum sudur: eger kararinda kesinlikle eminsen ve ikinizinde ailesinin bulundugu sehirde oturmak istemiyorsan sevgiline bunu cok net ifade et. benim kararim budur bundan sonrasini da sen dusun de ve geri cekil. bu konuda baski gostermesi sana cok yanlis. ama bana kalirsa cok gecerli sebepleri olabilir onun da nedenlerini ciddi bicimde sorgula. ona gore ortak karariniz olsun evliliginiz de evinizde de.. ne senin ne onun karari yani ortak kararlar alin.. ayrica su aile meselesi.. cok dusundurucu ve can skci.. umarim bir orta yol bulursunuz..

Son düzenleme:
bence de bambaşka bır sehırde baslayın hayata. sevgılınız bu konuda fedakarlık yapmalı, cunku siz zaten yeterınce yapıp orta yolu bulalım dıyorsunuz.

inşallh hayırlısı olur...
bir an önce olsun da hayatımızı düzene sokalım..
ama az kaldı sabır...:Saruboceq:

canımsın opuyorumnanaktan inş. hepimiz içinde hayırlısı olur canım..başka şehire gitmek zor geliyo ama sevdiğim yanımda olsun yeter diyosun.. çok uzak olmasın ama :kedi:

bunun bu konuyla ne alakasi var??

konuya yapayacagim yorum sudur: eger kararinda kesinlikle eminsen ve ikinizinde ailesinin bulundugu sehirde oturmak istemiyorsan sevgiline bunu cok net ifade et. benim kararim budur bundan sonrasini da sen dusun de ve geri cekil. bu konuda baski gostermesi sana cok yanlis. ama bana kalirsa cok gecerli sebepleri olabilir onun da nedenlerini ciddi bicimde sorgula. ona gore ortak karariniz olsun evliliginiz de evinizde de.. ne senin ne onun karari yani ortak kararlar alin.. ayrica su aile meselesi.. cok dusundurucu ve can skci.. umarim bir orta yol bulursunuz..

ama benim aşkım benimmmmmm aşkımmmm bennnnnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

-tatlicadiarzu-

benim de sorunum bu. nişanlım asla dayatma yapmıyor fakat benim memleketimde oturmamız zor. tayini zor yani.inşallah ilerde gelicez ama bu tarafa söz verdi.evlenince orda oturcaz ama aileme 20 saat uzakta. bi kere dedim ortada oturalım die nişanlım kızdı.iki tarafa da faydamız olmaz öyle dedi

valla düşünmekte çok haklısınız...bencede ortak nokta bulun;ben batının ucunda;eşimin ailesi doguda..
istemeye gelmedeen önce tek bişey söyledim ortada bir yerde yaşıyalım;eşimde onayladı..
inanın izmire tayinimiz çıksa şu anda (merkeze)gitmem.
öyle huzurluyum ki;kimse karışmıyor;kapım kapalı;gelmek isteyen geliyor;gitmek istedigimizde gidiyoruz..
umarım sizinde istediginiz gibi olur;yoksa bir çok evlilik bu sebeplerden harcanıyor..biz eşimle buna izin vermedik..

erkekler kadınlar gibi olmuyor malesef kızın ailesine yakın olunca içgüveysi gibi hissediyorlar kendilerini galiba
madem aileisni gibip gördünüz ve hoşlanmadınız bakın burda birçok insan topikler açıyo ailevi sorunlarıyla ilgili ne kadar eşimi seviyorum diolarsada hep bi mutsuzlar kayınvaldeleri görümceleri kayınpederleri eltileri yüzünden
kafanızda bunca sorun varsa evlenmekten vazgeçebilir ,flörte devam eder veya herkes kendi yoluna diyebilirsiniz

maalesef bazen bi tarafın daha fazla fedakarlık yapması gerekiyor
şimdi siz niye ben olayım fazladan fedakarlık yapan diceksiniz ama karşı tarafta böyle düşünürse orta yol nasıl bulunur...
ben işimi gücümü istanbulda bırakıp bursaya geldim.yeni bi hayat kurdum.benim ailemin yaşadığı yerde yaşama imkanımız sıfır olduğundan onun ailesinin tarafını seçtik.kaldı ki belki bazı hanımlar karşı çıkıcak ama eğer mevzu istanbul vs değilse ben de erkeğin düzenini bırakıp kızın tarafına gitmesine pek sıcak bakmam...
bazen ailelere ihtiyaç duyuluyor bilmediğiniz bi şehirde çevrenizde tanıdıklar aileler olmadan bi yaşam çok zor.sözlünüzün ailesinin davranışları size karşı tutumları nasıldır bilemem ama şuan için iyi iseniz orayı düşünebilirsiniz.ama dersenizki hazetmiyorum anlaşamıyorum o zaman sizin bileceğiniz iş...umarım bu konuda bir anlaşmaya varırsınız.

en mantıklısı karşılıklı fedakarlık.. siz nasıl ailenizden fedakarlık ediyorsanız o da edecek ki yeni bir aile oluşturabilesiniz..

Back
X