- Konu Sahibi LadyDelarose
......
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolun kızlar değerli fikirlernz için..
ya işte zaten iş güç meselesi de rahat olduğu için ben bu kadar rahat konuşyorum ona ikimz için en uygun olanını yapalım diyorum çünkü ikimz de öğretmen adayıyız atama bekliyoruz ve eş durumu vs. seçim bize ait.ülkenin dört bi yanı bizm ben doğu bile olsun onunla olsun kabulum ama ikimzn ortak seçimi olsun dayatma değil..
aşkımın ocak ortasında tayini belli olacak..büyük ihtimal BURSA / BANDIRMA / ıSTANBUL.. ihtimal sırasıyla![]()
aşkımın ocak ortasında tayini belli olacak..büyük ihtimal BURSA / BANDIRMA / İSTANBUL.. ihtimal sırasıyla![]()
inşallh hayırlısı olur...
bir an önce olsun da hayatımızı düzene sokalım..
ama az kaldı sabır...:Saruboceq:
bunun bu konuyla ne alakasi var??
konuya yapayacagim yorum sudur: eger kararinda kesinlikle eminsen ve ikinizinde ailesinin bulundugu sehirde oturmak istemiyorsan sevgiline bunu cok net ifade et. benim kararim budur bundan sonrasini da sen dusun de ve geri cekil. bu konuda baski gostermesi sana cok yanlis. ama bana kalirsa cok gecerli sebepleri olabilir onun da nedenlerini ciddi bicimde sorgula. ona gore ortak karariniz olsun evliliginiz de evinizde de.. ne senin ne onun karari yani ortak kararlar alin.. ayrica su aile meselesi.. cok dusundurucu ve can skci.. umarim bir orta yol bulursunuz..