maddi durumlarında bi sorun olmayan ve bakmak zorunda olduğu hasta bi anne babası olmayan erkeklerin neden aynı evde oturma gibi bi düşünceleri olur hiç anlam veremem :umursamaz:
yahu hiçmi istemezler eşleriyle rahatça vakit geçirmek.. bi erkek tanıdığımın dediği laf aynen şuydu: tabiki annemlerle bir otururum ilerde, hatun evde napcam tek başıma diyemez nasılsa desede cvp hazır annemler var ya, rahatça çıkarım akşamları dışarı.. hem öleyken çok dırdırda edilmez evde yanlız değiliz duyarlar die...
ben yapamam ya, mecburi olmadığı sürece böle yapcak kocayıda istemem, evde kalim :umursamaz:
ben çalışmadığım sürece istediğim saatte uyanmalıyım, kocamla şöle bi yatak keyfi yapmalıyım, kendi eşyalarım olmalı, mutfaktaki düzen sadece benim düzenim olmalı, eşime özenli sofralar hazırlayıp akşamı sabırsızlıkla beklemeliyim, şöle bi ayaklarımı uzatıp tv keyfi yapmalıyım, eşime istediğim gibi hitap etmeliyim resmi olmak zorunda hissetmemeliyim, istersem gidip kucağına kıvrılmalıyım, yaaa kavgayı bile ağzımın tadıyla yapmalıyım kardeşimm..
kim yapabilio bunları kayınvalidesiyle aynı evde oturup
aman arkadaşım aman ne aynı evde nede yakın, hiç gerek yok..
karşılıklı binalarda, yada aynı mahalledede otursanız bile hergün gitmek orda oturmak vakit geçirmek zorunda hissetceksin kendini bi süre sonra.. :hulya: