Evlenip ayrılmış olmak ve yeni ilişki

neden hep boşanmış olan arkadaşlarım bunu bir düşünüyor soruyor?
kendinizi küçültmeyin boşandınız diye lütfen lütfen lütfen
bu bir kusur hata ya da yerin dibi değil
bence direk söyleyin buluşunca üslubunca
kendi düşünsün uzaklaşmak isterse uzaklaşır o zaman da üzülmeyin demek ki takıntıları varmış der geçersiniz

Kızlarla eekekler bir değil.O hemen söylediğinde sen "dur şundan cinsel olarak yararlanim" demezdin.Ama erkekler diyebilir.Canın sıkılır.Durum bu.

Kızlarla eekekler bir değil.O hemen söylediğinde sen "dur şundan cinsel olarak yararlanim" demezdin.Ama erkekler diyebilir.Canın sıkılır.Durum bu.

Kişilik meselesi .. Eğer öyle bir düşüncesinin olduğunu hissediyorsa konu sahibi , hiçbir şey anlatmadan ilişkisini kessin tabi ki.

Mesela benim çalıştığım yerde duyulmuş belliki.Hoş olmuyor. Keşke gizli tutulmasını isteseydim çalışan bayan arkadaşlara ilk söyledipimde.

Bencede cocuk dha 24 yasinda sen evlenip ayrilmissn bazi seyleri gornus gecirmis o olgunluga ulasmissin senin karsinda olgun bi erkek lazm herseyi kaldirabilicek dgru dusunmussn ilskin husranla sonuclanir

Kişilik meselesi .. Eğer öyle bir düşüncesinin olduğunu hissediyorsa konu sahibi , hiçbir şey anlatmadan ilişkisini kessin tabi ki.

Aramızda şöyle bır konuşma geçti bunu paylaşmak istiyorum. İşte "bizim orda 3 gün 3 gece düğün olur oynanır 3.günün sonunda gelin damat odasına gider ve düğün biter".Bu nasıl bır anlatım tarzı Allah aşkına. Yani alttan alttan cinsellik mi konuşmaya çalıştı anlayamadım. Ertesi gün yine evlilik konusunu açtı ve dediki "ben seninle evlenirsem ilk gece uyumak yok " bunu yazdı bana ve ben şok geçirdim. Konuyu değiştirdim. Hoşuma gitmedi daha tanışır tanışır bunları konuşması. Çok iyi anlasiyoruz ama bunu diyecek yüz vermedim ben ona. Kafamda soru işaretleri bıraktı. 2 gündür tık yok hicmi 5 dk zamanı yok. Bana güven vermediği için zamana bıraktım şimdilik. Ya o şekilde mesajı gerçekten benden çok hoslandigi için yazdı yada art niyetle.

Bence ilerlemeden soylemelisin.aslinda zaten bir boşanma yasamissin .uzulmemek için cok dusunmen gerekir.senden yaşça büyük bir erkek dusunmen daha mantıklı olabilir.genc bir erkek çok mantıklı hareket edemez bence

inşallah söylersiniz, sizde rahatlayacaksınız emin olun. söyledikten sonra paylaşımınızı bekliyorum, izlemedeyim.

erkeklerin çoğu evlenmiş ayrılmış kadınlarla sevgili olmak isterler...Amaç belli...hele helede hiç evlenmemis erkekler...yaş itibariylede pek evlenmeye yönelik sevgili olucagini düşünmüyorum.bu yüzden bir süre arama..soğuk davran...yüzyüze karşılaştığınizdada hakkımda bilmedigin bisey var de sonra söyle...Bu yüzden olmaz senle de...orda artık onun vereceği tepki onemli..ama yinede pek inanma..burda erkek arkadaşının kisiligi önemli..serserinin tekiyse niyeti belli...yok efendi,agirbasli,oturakli kendini bilen ciddi biriyse o zaman görüşmek devam etmek isterse sende yelkenleri suya indirmeden gorusursun.zamanlarda anlarsin zaten niyetini...baktın niyeti kotulesiyor salla tepigi gitsin..bulanmaz hint kumaşı değiller ya...senden kiymetlimi..

Ertesi gün yine evlilik konusunu açtı ve dediki "ben seninle evlenirsem ilk gece uyumak yok " bunu yazdı bana ve ben şok geçirdim.
Şu mesaja kadar güzeldi de buradan sonra fikirlerim tamamen değişti. Aranızda bir ilişki yok, sevgili değilsiniz sadece hoşlanma var bu nasıl bir cümle şimdi. Çocuğun niyeti cinsellik veya ciddi bir ilişki olmadan sadece takılma. Doğru düzgün bir ilişki beklentisi olsa daha birbirinizi tanımadan etmeden bu cümleyi kurma ihtimali yok.
Bu kişiyle bir ilişki beklentisine girmeyin, belli etmiş kendini. Sizin için sorun yoksa devam edin konuşmaya ama özelinizi anlatmayın. Okul ortamındayız diyorsunuz, güvenilir bir tip mi belli değil riske atılmaz.

Ne hoşlanması bunun aklı başka şeyde . Ayrıca sınav dönemi diye bir şey yok , biraz sevse iki eli kanda da olsa mesaj atar. Sakın söyleme , kimseye böyle ısrar etmedim . Bende oralardanım , aile yapısını bilemem herkes aynı değil ama zor hemde çok zor insanlar.

Söylemee şuan....zaman geçsin izle...

Canim aynen bende zaten bunu düşündüğüm den cesaret edemiyorum. İşte ağırbasli efendi saygılı biri ama mesajları hoşuma gitmedi pek. Hiç aramiyorum mesajda atmiyorum. Yani o atarsa ancak. İçimde bu iş olmaz diyor ama daha niyetini anlayamadım . Zaten bu iş olsada olmasada olur yani benim için en iyisi yaşı büyük daha olgun birisi diye düşünüyorum. Ama bır araya gelsekte bi görsem daha çözemedim işin açığı.

Ya okul ortamı bir de sakın söyleme.Ondan sonra herkese söyler herkes sırasıyla şansını dener.Demedi deme bak.Ortalık şerefsiz dolu.İş ortamında üç kişi bana bu amaçla yaklaştı.Açık açık biri metres tutmak istedi ikisi de evlenene kadar geçici sevgililik teklif etti..Duymuşlar belliki.Ya bir de hanım hatun kızım erkeklerle doğrudürüst konuşmam bile.Bir de o taraklarda bezim olsa nolacakmış bilemiyorum.

Son düzenleme:

Aynen canım benim yani ne cesaret dedim bende . Sonra konu değişti de allahtan. Bi kanı kaynıyor bi anda sonra duruluyor. Fizigimi dış görünüşü mu çok beğenmiş mesela hep bunu diyor küçük bebekler gibisin tatlısın diyor . Bi yandan da böyle konuşma yapması zaten beni bu kadar düşündüruyor. Yani yüz yüze gelsek bi ne yapmaya calistgini anlayacagim zaten. Bu işin oluru yok gibi ya 1 yaş var ama. Beni çekici mi bulduda dayanamadı bilemiyorum. Eğer amacı takılmaksa zaten bitirrim. Hiç bişeyde soylemeden

Bir yaşı evlenmemişliği sorun etme....Adamın kişiliğine sana davranışıma bak.Hemen söyleme...Bak izle .Değecekse söylersin.

Bu gidisatla soylemeyecegim canım. Guvenmiyorum çünkü ona. Bizde doguluyuz ama benim ailem çok anlayışlı rahat insanlar. O biraz daha zor birine benziyor . Sen de mi van lisın peki ? O mesajı yazdığında ben şakaya vurdum konuyu değiştirdim . Onu sallamamiş gibi davrandim. Sonra normal yine dersle alakali konuştuk. Abim falanda gördü biliyo . Yani başka bır teklife cesaret edemez diye düşünüyorum ama erkek işte nasıl guvencen. Zaman ne gösterecek bakalım

Bir yaşı evlenmemişliği sorun etme....Adamın kişiliğine sana davranışıma bak.Hemen söyleme...Bak izle .Değecekse söylersin.
Yok tatlım beklemedeyim yani bana Bur adım atsın adam gibi desinki ben seninle sevgili olmak ciddi bır ilişkiye başlamak istiyorum işte o zaman ben aciklarim. İşine gelirse . Yok böyle bır gün msj atıp sonra 3 gün yazmayip ne hatlar ettiginide görmüyorum. Takilircasina devam ederse bitirecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…