neden hep boşanmış olan arkadaşlarım bunu bir düşünüyor soruyor?Merhaba bayanlar. Ben daha önce evlendim ayrildim. 25 yaşındayım. Şu an okuyorum ve konuştuğum bi cocuk var önceki konulardan belki biliyosunuzdur. Henüz sevgili değiliz ama karşılıklı hoşlanti var. Sevgili değiliz ama sevgili gibi davraniyor. Neyse sorun şu ki benim bır evlilik gecirdigimi bilmiyor. Benden 1 yaş küçük kendisi ayrıca. Bunu ona söylemek istemiyorum su an çünkü henüz tanımıyorum tanıma asamasindayiz ve guvenmiyorum. Pat diye ben evlendim ayrıldım ona göre benimle bır hayal kur yada kurma diyemem. Yani bu ilişkinin bır oluru olmayacağını da biliyorum çünkü benim yasanmisliklarim var o ise toy daha. Size sorum şu ben bu ilişkiye bır ad konulmadan çocuktan bir bahaneyle uzaklasmalimiyim, yoksa biraraya geldiğimizde dürüstçe söylesem mi evlilik yaptığımı. Düşüncelerinizi benimle paylasirssniz çok mutlu olurum başından böyle bişey geçen varsa ...
Kızlarla eekekler bir değil.O hemen söylediğinde sen "dur şundan cinsel olarak yararlanim" demezdin.Ama erkekler diyebilir.Canın sıkılır.Durum bu.Bizim hikayemizin tam tersi.
Eşim evlenip ayrılmış. Biz tanıştıktan sonra çok arada derede kalmadan adını koymak istedi ve ilk buluşmamızda başından geçen her şeyi dürüstçe anlattı. Ben dürüstlüğünü ayrıca sevdim , kolay olmadı tabi aileme kabul ettirmek için çok çabaladım .
Eğer karşındakinin doğru kişi olduğuna inanıyorsan hiç zaman kaybetme anlat .. Tamamen şeffaf olursan ve seni seviyorsa sorun etmeyecektir..
Kızlarla eekekler bir değil.O hemen söylediğinde sen "dur şundan cinsel olarak yararlanim" demezdin.Ama erkekler diyebilir.Canın sıkılır.Durum bu.
Kişilik meselesi .. Eğer öyle bir düşüncesinin olduğunu hissediyorsa konu sahibi , hiçbir şey anlatmadan ilişkisini kessin tabi ki.
Bencede cocuk dha 24 yasinda sen evlenip ayrilmissn bazi seyleri gornus gecirmis o olgunluga ulasmissin senin karsinda olgun bi erkek lazm herseyi kaldirabilicek dgru dusunmussn ilskin husranla sonuclanir
Evet çoook haklısınız bende çekinmiyorum vd ben kendimi bu sekildede zaten çok seviyorum değer veriyorum. Vize haftası ve kafasını karistirmak istemiyorum. Benim içinde zamansız .. 2 hafta sonra bulusacagiz o günü bekliyorum.
inşallah söylersiniz, sizde rahatlayacaksınız emin olun. söyledikten sonra paylaşımınızı bekliyorum, izlemedeyim.
Şu mesaja kadar güzeldi de buradan sonra fikirlerim tamamen değişti. Aranızda bir ilişki yok, sevgili değilsiniz sadece hoşlanma var bu nasıl bir cümle şimdi. Çocuğun niyeti cinsellik veya ciddi bir ilişki olmadan sadece takılma. Doğru düzgün bir ilişki beklentisi olsa daha birbirinizi tanımadan etmeden bu cümleyi kurma ihtimali yok.Ertesi gün yine evlilik konusunu açtı ve dediki "ben seninle evlenirsem ilk gece uyumak yok " bunu yazdı bana ve ben şok geçirdim.
Ne hoşlanması bunun aklı başka şeyde . Ayrıca sınav dönemi diye bir şey yok , biraz sevse iki eli kanda da olsa mesaj atar. Sakın söyleme , kimseye böyle ısrar etmedim . Bende oralardanım , aile yapısını bilemem herkes aynı değil ama zor hemde çok zor insanlar.Aramızda şöyle bır konuşma geçti bunu paylaşmak istiyorum. İşte "bizim orda 3 gün 3 gece düğün olur oynanır 3.günün sonunda gelin damat odasına gider ve düğün biter".Bu nasıl bır anlatım tarzı Allah aşkına. Yani alttan alttan cinsellik mi konuşmaya çalıştı anlayamadım. Ertesi gün yine evlilik konusunu açtı ve dediki "ben seninle evlenirsem ilk gece uyumak yok " bunu yazdı bana ve ben şok geçirdim. Konuyu değiştirdim. Hoşuma gitmedi daha tanışır tanışır bunları konuşması. Çok iyi anlasiyoruz ama bunu diyecek yüz vermedim ben ona. Kafamda soru işaretleri bıraktı. 2 gündür tık yok hicmi 5 dk zamanı yok. Bana güven vermediği için zamana bıraktım şimdilik. Ya o şekilde mesajı gerçekten benden çok hoslandigi için yazdı yada art niyetle.
Söylemee şuan....zaman geçsin izle...Aramızda şöyle bır konuşma geçti bunu paylaşmak istiyorum. İşte "bizim orda 3 gün 3 gece düğün olur oynanır 3.günün sonunda gelin damat odasına gider ve düğün biter".Bu nasıl bır anlatım tarzı Allah aşkına. Yani alttan alttan cinsellik mi konuşmaya çalıştı anlayamadım. Ertesi gün yine evlilik konusunu açtı ve dediki "ben seninle evlenirsem ilk gece uyumak yok " bunu yazdı bana ve ben şok geçirdim. Konuyu değiştirdim. Hoşuma gitmedi daha tanışır tanışır bunları konuşması. Çok iyi anlasiyoruz ama bunu diyecek yüz vermedim ben ona. Kafamda soru işaretleri bıraktı. 2 gündür tık yok hicmi 5 dk zamanı yok. Bana güven vermediği için zamana bıraktım şimdilik. Ya o şekilde mesajı gerçekten benden çok hoslandigi için yazdı yada art niyetle.
erkeklerin çoğu evlenmiş ayrılmış kadınlarla sevgili olmak isterler...Amaç belli...hele helede hiç evlenmemis erkekler...yaş itibariylede pek evlenmeye yönelik sevgili olucagini düşünmüyorum.bu yüzden bir süre arama..soğuk davran...yüzyüze karşılaştığınizdada hakkımda bilmedigin bisey var de sonra söyle...Bu yüzden olmaz senle de...orda artık onun vereceği tepki onemli..ama yinede pek inanma..burda erkek arkadaşının kisiligi önemli..serserinin tekiyse niyeti belli...yok efendi,agirbasli,oturakli kendini bilen ciddi biriyse o zaman görüşmek devam etmek isterse sende yelkenleri suya indirmeden gorusursun.zamanlarda anlarsin zaten niyetini...baktın niyeti kotulesiyor salla tepigi gitsin..bulanmaz hint kumaşı değiller ya...senden kiymetlimi..
Ya okul ortamı bir de sakın söyleme.Ondan sonra herkese söyler herkes sırasıyla şansını dener.Demedi deme bak.Ortalık şerefsiz dolu.İş ortamında üç kişi bana bu amaçla yaklaştı.Açık açık biri metres tutmak istedi ikisi de evlenene kadar geçici sevgililik teklif etti..Duymuşlar belliki.Ya bir de hanım hatun kızım erkeklerle doğrudürüst konuşmam bile.Bir de o taraklarda bezim olsa nolacakmış bilemiyorum.Şu mesaja kadar güzeldi de buradan sonra fikirlerim tamamen değişti. Aranızda bir ilişki yok, sevgili değilsiniz sadece hoşlanma var bu nasıl bir cümle şimdi. Çocuğun niyeti cinsellik veya ciddi bir ilişki olmadan sadece takılma. Doğru düzgün bir ilişki beklentisi olsa daha birbirinizi tanımadan etmeden bu cümleyi kurma ihtimali yok.
Bu kişiyle bir ilişki beklentisine girmeyin, belli etmiş kendini. Sizin için sorun yoksa devam edin konuşmaya ama özelinizi anlatmayın. Okul ortamındayız diyorsunuz, güvenilir bir tip mi belli değil riske atılmaz.
Şu mesaja kadar güzeldi de buradan sonra fikirlerim tamamen değişti. Aranızda bir ilişki yok, sevgili değilsiniz sadece hoşlanma var bu nasıl bir cümle şimdi. Çocuğun niyeti cinsellik veya ciddi bir ilişki olmadan sadece takılma. Doğru düzgün bir ilişki beklentisi olsa daha birbirinizi tanımadan etmeden bu cümleyi kurma ihtimali yok.
Bu kişiyle bir ilişki beklentisine girmeyin, belli etmiş kendini. Sizin için sorun yoksa devam edin konuşmaya ama özelinizi anlatmayın. Okul ortamındayız diyorsunuz, güvenilir bir tip mi belli değil riske atılmaz.
Bir yaşı evlenmemişliği sorun etme....Adamın kişiliğine sana davranışıma bak.Hemen söyleme...Bak izle .Değecekse söylersin.Aynen canım benim yani ne cesaret dedim bende . Sonra konu değişti de allahtan. Bi kanı kaynıyor bi anda sonra duruluyor. Fizigimi dış görünüşü mu çok beğenmiş mesela hep bunu diyor küçük bebekler gibisin tatlısın diyor . Bi yandan da böyle konuşma yapması zaten beni bu kadar düşündüruyor. Yani yüz yüze gelsek bi ne yapmaya calistgini anlayacagim zaten. Bu işin oluru yok gibi ya 1 yaş var ama. Beni çekici mi bulduda dayanamadı bilemiyorum. Eğer amacı takılmaksa zaten bitirrim. Hiç bişeyde soylemeden
Ne hoşlanması bunun aklı başka şeyde . Ayrıca sınav dönemi diye bir şey yok , biraz sevse iki eli kanda da olsa mesaj atar. Sakın söyleme , kimseye böyle ısrar etmedim . Bende oralardanım , aile yapısını bilemem herkes aynı değil ama zor hemde çok zor insanlar.
Yok tatlım beklemedeyim yani bana Bur adım atsın adam gibi desinki ben seninle sevgili olmak ciddi bır ilişkiye başlamak istiyorum işte o zaman ben aciklarim. İşine gelirse . Yok böyle bır gün msj atıp sonra 3 gün yazmayip ne hatlar ettiginide görmüyorum. Takilircasina devam ederse bitirecegimBir yaşı evlenmemişliği sorun etme....Adamın kişiliğine sana davranışıma bak.Hemen söyleme...Bak izle .Değecekse söylersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?