Evet haklısınız diyorum ki yüz yüze geldiğimizde söyleyeyim ama sonra düşünüyorum ki ya bunu kullanmak isterse ya önemli değil geçmişin diyip beni kullanmak için duygularimla oynarsa. ..Bastan soylemelisiniz. Bunun icinde sizi terkedicekse bastan etsin. Sonra uzulen siz olursunuz. Gerçekten seven erkek icin bakireymis evlenmis ayrılmış önemli olmadigini düşünüyorum. Yine en iyi siz bilirsiniz
Çünkü hoşlanıyorum ondan yani çok iyi anlasiyoruz uzun zaman sonra sanırım ilgi alaka hoşuma gitti ... sevmek sevilmek istiyorum ama bır yandanda mantigimi bır kenara atamiyorum. Okul ortamindayim ve erkeklerin bunu bilip bana öyle muamele etmelerini istemiyorum bır nevi savunma mekanizması sanırımevlenmiş olup olmadığınız değil benim takıldığım nokta. oluru yok dediğiniz halde neden bişeylere başlamak istiyorsunuz onu anlamadım.
ayrıca ayrılmış olmak ayıp bişey değil. 'bakire değilim' demek gibi bişey gibi geliyo bana. ben mi yanlış düşünüyorum? ya da belki tam anlayamıyorum sizi o da olabilir.
aslında demek istediğim şu; evlenip ayrılmış olmanız ayıp bişey değil.
haklisinÇünkü hoşlanıyorum ondan yani çok iyi anlasiyoruz uzun zaman sonra sanırım ilgi alaka hoşuma gitti ... sevmek sevilmek istiyorum ama bır yandanda mantigimi bır kenara atamiyorum. Okul ortamindayim ve erkeklerin bunu bilip bana öyle muamele etmelerini istemiyorum bır nevi savunma mekanizması sanırım
Ya şimdi bu normal muhabbette bile evlenirsek söyle olur böyle olur diyor ben bi kötü oluyorum gecistiriyorum. Soyleyecek olursam Mesajlami yoksa yüz yüze mi söylemeliyim canım ?Canım ben de boşandım şuan erkek arkadaşım var ama biz arkadaşken söylemiştim zaten yani sevgililiğe sonradan dönüştü, sen de öle muhabbet ederken söyle laf arasında
Yüzyüze söyle canım bi yemekte başbaşa mesela utancak çekincek bişey yok bak benim üstelik bi oğlum var,kabullenmez ya da bırakır diye korkma seviyorsa inan belli eder, kendini aciz gösterme, boşandıysak nolmuş bi daha evlenmeye de sevmeye de aşık olmaya da hakkımız varYa şimdi bu normal muhabbette bile evlenirsek söyle olur böyle olur diyor ben bi kötü oluyorum gecistiriyorum. Soyleyecek olursam Mesajlami yoksa yüz yüze mi söylemeliyim canım ?
Çok teşekkür ederim güzel düşünceniz için .. şu an flört gibi birsey yani zamana bıraktık ama böyle çocuğu kandirmis gibi hissediyorum yani benimle hayaller kuruyor falan . Bır yandan da benden 1 yaş küçük ve hiç söylemeden bahaneyle uzaklassammi diyorum . Öyle zor bır durumdayım ki .....benim kızım da 14 aylık bir evlilik sonunda boşandı...3 yıl sonra hiç evlenmemiş gibi isteme,söz,nişan,düğün gibi herşeyini yaparak hiç evlenmemiş biriyle evlendi...fakat eşine 2. buluşmalarında söylemiş evlenip ayrıldığını...açık ve net olun...kurallarınız olduğunu söyleyin ve hissettirin... ezik durmayın...boşanmış olmak değerinizi asla düşürmez çünkü...Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inş..
Evet canım haklısın bende zaten kendimi kötü hissetmiyorum ama sadece bunu kullanmasindan korkuyorum. Yani biraz daha taniyip mi söylesem diyorum sonra bu arada yalan girmiş oluyor işin içine. Kafam çok karışıkYüzyüze söyle canım bi yemekte başbaşa mesela utancak çekincek bişey yok bak benim üstelik bi oğlum var,kabullenmez ya da bırakır diye korkma seviyorsa inan belli eder, kendini aciz gösterme, boşandıysak nolmuş bi daha evlenmeye de sevmeye de aşık olmaya da hakkımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?