Evlenip balayına gitmeyen var mı ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.665
Selam kızlar evlenip balayına gitmeyen var mı ?
Biz gitmedik .. evlendiğimzde soğuktu kasım 2014 de evlendik yazın gideriz dedik öyle anlaştık .
Neyse yaz geldi temmuzdayız hala gitmedik . 1 2 günlüğüne bari bi yerlere gidelim dedik tüm oteller dolu .
Para biriktircez diyoz gider çok biriktirmedik henüz . İkimizde gitmek istiyoruz . Ama oteller aşırı pahalı .
Hadi dedik 1,2 gün bari gidelim . işi dolayısıyla daha çok kalamıyoruz haftasonu dedik 1 gece kalmalı gidelim . 2 gece minimu kalma şartı varmış ki zaten tüm oteller doluymuş ..
Çok sıkıldım evde oturmaktan .. Önceden gitmek isterdim ailem ya da çıkan sorunlardan gidemezdim zor buluşurdum . Eşimi görmek ister göremezdim . Şimdi yan yanayız daha evliliğimizin ilk yazında evde ooturuyoruz :KK43:

Onemli olan birlikte olmaniz huzurlu olmaniz biz evlendigimizde esim uzun sure issiz kaldi taa 3 sene sonra birlikte tatil yaptik evlilik anlayis uzerine kurulu olmali butcenizi zorlamayin birbirini seven insan evindede mutlu olur bu sene gitmeyiverin nolcak seneye kadar her ay koseye atin biriktirin gidin butcenizi zorlamayon esinizi uzmeyin 1 hafta tatil yapcaz ddiye 3-5 ay sıkıntıya gitmeyin

tatil dediğin nedir ki yaşadığınız şehrin gezilecek yerlerine gidin deniz varsa denize gidin illa şehir dışına çıkmak gerekmiyor hem yorulmaz hem daha çok keyif alırsınız açıkçası tatil bana yorgunluk gibi geliyor.....

bence 3-4 günlüğüne de olsa gidin yani paradan kaçmayın bu yaşlarınız bir daha gelmez ki. en kötü gidin bi pansiyona kalın çok da para harcamanıza gerek yok

biz de gitmedik.balayı paramızı saolsun eşim kardeşine verdi o gezdi bizim yerimize

Biz gitmedik .. evlendiğimzde soğuktu kasım 2014 de evlendik yazın gideriz dedik öyle anlaştık .
Neyse yaz geldi temmuzdayız hala gitmedik . 1 2 günlüğüne bari bi yerlere gidelim dedik tüm oteller dolu .
Para biriktircez diyoz gider çok biriktirmedik henüz . İkimizde gitmek istiyoruz . Ama oteller aşırı pahalı .
Hadi dedik 1,2 gün bari gidelim . işi dolayısıyla daha çok kalamıyoruz haftasonu dedik 1 gece kalmalı gidelim . 2 gece minimu kalma şartı varmış ki zaten tüm oteller doluymuş ..
Çok sıkıldım evde oturmaktan .. Önceden gitmek isterdim ailem ya da çıkan sorunlardan gidemezdim zor buluşurdum . Eşimi görmek ister göremezdim . Şimdi yan yanayız daha evliliğimizin ilk yazında evde ooturuyoruz :KK43:
Canim illaki otele gitmek zorunda degilsiniz durumunuz yoksa zorlamayin kendinizi. Ben pek anlamam ama bi pansiyon fln tutsaniz denize girersiniz gezer stres atarsiniz.

Ben de kaçarak evlendiğim için ve maddi durumumuz da iyi olmadığı için balayına çıkamadık,sonra hep başka şeyler girdi araya,derken evlendikten 5 buçuk sene sonra yaptık ilk tatilimizi ve 4 yaşında kızımız da yanımızdaydı,yani eşimlebaş başa romantik bi tatil ortamı yaşayamadım,bence hafta sonu için de olsa ne yap et eylül ayında da olsa yap bakayını derim çünkü yoksa araya hep başka şeyler giriyo çocuk oluyo derken romantizm hep erteleniyo ve ilişkinin tadı kaçıyo,e gençlik de elden gidiyo

evlendikten hemen gitmedik biz.. 2 hafta sonra gidebildim sinavlarim vardi malumn.. sinavlar biter bitmez hemen tatile çiktim. Gazlıgölde annemlerin terminali vardi ordaydik biz. ailemle yaptık biz yoksa kalicaktim eşim bbenden çok istedi başbaşa tatili.. yinede istiyor hamileyim nasıl olcak bilmem.

Bizde gitmedik canim. Esim cok ustune dusmedi balayi olayinin. Bende maddi yonden aman bir kere olcak harcayalm nolcak diyen biro degilim. O kadar para harcamak bizi asicakti o yuzden vazgectim. Ekimde evlenmistik ama havada kotuydu esimde yaza gideriz dedi.yaz geldi is guc derken gidemedik. 2senelil evliyiZ artik balayi yalan tatile gitsek bari diyorum ama sonrada 1 haftalk tatl icin kredi kartinin dibine vurup tum yil borc odemek zor geliyor. Istanbuldaysaniz yada yakinsaniz sile agva silivri taraflarina 1 gecelik gidebilirsiniz

Bence ist'daysanız Yalova'ya gidin hem fiyat olarak konaklama çok uygun,hem de gezip görecek yerleri de var orman da var deniz de Kaplıca da ohh misss :)

Canım meraba...Bence balayı evlilikte olmazsa olmazlardan biri.Hatta evlilik denilince aklıma hemen balayı tatili gelir benim bi heyecanlanırım.Siz kışın evlendiğiniz için biraz sıkıntılı olmuş.Ama yine de yurtdışında uygun fiyatlarda turlar oluyor sıcak yerlere gidebilirdiniz mesela.Daha yeni evlisiniz evde oturmayın çıkın gezin,tozun.Günübirlik bile olsa gitmeye çalışın.Rezervasyonunuzu 6-7 ay önceden yaptırın böylece yer problemiyle karşılaşmazsınız..Kaç yaşındasınız bu arada?

Canım meraba...Bence balayı evlilikte olmazsa olmazlardan biri.Hatta evlilik denilince aklıma hemen balayı tatili gelir benim bi heyecanlanırım.Siz kışın evlendiğiniz için biraz sıkıntılı olmuş.Ama yine de yurtdışında uygun fiyatlarda turlar oluyor sıcak yerlere gidebilirdiniz mesela.Daha yeni evlisiniz evde oturmayın çıkın gezin,tozun.Günübirlik bile olsa gitmeye çalışın.Rezervasyonunuzu 6-7 ay önceden yaptırın böylece yer problemiyle karşılaşmazsınız..Kaç yaşındasınız bu arada?

Yurt dis deglde mugla tarafini gezmeyi dsunuyoruz esimin yillik izni bu ayin sonnda onu bkliyoruz cok borcumuz var kredi kartiyla gtcz . 20 yasndayin esim 25

Hic gtmedim cok istiyorumm :)) sagol cnm bkalm insallah gideriz
İnşallah canım..Akyaka,gökova vs oraları mutlaka gidip görün cennet gibi yerler..Fethiye,ölüdeniz falan da aynı şekilde.Ölüdeniz zaten Fethiyenin beldesi oluyor:KK68:Ölüdenizde Kelebekler vadisi diye bir yer var bu arada o kadar güzel ki..:21:

İnşallah canım..Akyaka,gökova vs oraları mutlaka gidip görün cennet gibi yerler..Fethiye,ölüdeniz falan da aynı şekilde.Ölüdeniz zaten Fethiyenin beldesi oluyor:KK68:Ölüdenizde Kelebekler vadisi diye bir yer var bu arada o kadar güzel ki..:21:

Biliyorum hepsini netten arastrmstim insallah gezip gormek nasip olur :))

X