Evlenip başka şehirde yaşamak.

Değiyor mu ya bütün bunlara ? Hayatta o kişiden başka sevilecek erkekler de var. Illaki onun üstüne de severdiniz.hani attığın taş ürküttüğün kuşa değsin derler ya o hesap.ya da astarı yüzünü karşılamıyor. Bu tarz kadın erkek ilişkilerinin abartıldığını düşünüyorum ya.15 yaşında kız değilsen unutup gidersin.bir de bence asker kişilerin evlilikle işi olmamalı.bu nedir allah aşkına. Koca var ama yok aslında. Evli misin değil misin belli değil ? Gençliğini harcamaya değer mi ?
Ben eşimi sevdiğimde 15 yaşındaydım ve asker filan değildi sonradan oldu birlikte bir karar verdik . Değer değmez tartışılır karşındaki adama bağlı bence kimi adama değmez kimisine değer . Benim eşime değerdi şimdi olsa şimdi de evlenirdim mükemmele çok yakın çünkü çok az kusuru var .

Yazsana tercihine gitme ihtimali %50 😁En azından bizim oyle😂Genelde tercih dışı gidiyoruz hep.Doğuda çalışmayacağım demeside saçma doğuyu bırak Irak Suriye buralara gitmeyen personel kalmadı
Seni etiket yapacaktım gelmişsin 🤣🤣🤣

Siz daha acik ve net gorursunuz her seyi fakat ben baska sehire evlendim ailemden oturu surekli uzak uzak uzak diye diye diye bende bu psikolojiye girip uzuldum hep ve hala uzuluyorum.Hatta gecen gun annem arka sokaga evlenen kizlari övdu bende cok kizdim yeter artik dedim . Bence öncelille size esinize ve ailelere bagli . Benim bu durumumda size ornek olsun diye yazdim . Ama kati olmasida iyi degil . Illa ben burada duracam gibi . Benim esimde israrla kendi ailesini istiyor . Kaynim mesela esinin memleketine atandi bilerek ve isteyerek . Evlenmeden once benim esimde her yere gideriz diyordu . Kaynimda tam tersiyken esinin memleketine gittiler. Fikirler zamanla degisede bilir . Sen esin ve aileler mutluysa her sey harika . Tanidiklarimdan biliyorum.
Hayırdır kreştemiyiz ya. Koskoca insanlarsınız aile istemek nedir ya.benim yan şehire atanma ihtimalim varken Van'a geldim.eahat etmek için. Ne ilginçsiniz.bizim insanımız birey olmayı nasıl öğenecek hâlâ bekliyorum.erkeklerden ana kuzusu diye şikayet edenler maşallah kocalarından geri kalmıyor.

Aileme çok düşkün biriydim evlendim ailemden uzaktayim eşimin ailesinden de uzaktayiz bu konuda kafam rahat.
Zorluklari çok fazla ama kisiye gore değişir diye düşünüyorum.

Hayırdır kreştemiyiz ya. Koskoca insanlarsınız aile istemek nedir ya.benim yan şehire atanma ihtimalim varken Van'a geldim.eahat etmek için. Ne ilginçsiniz.bizim insanımız birey olmayı nasıl öğenecek hâlâ bekliyorum.erkeklerden ana kuzusu diye şikayet edenler maşallah kocalarından geri kalmıyor.
Uslubunu duzelt oyle konusalim

Gorumcemin esi asker dogu gorevini tamamlayip batiya atandi canakkale kendi tercihi sonra bir tane daha dogu gorevi olacakmis 5 sene sonra o bitince daha dogu gorevi yok tercih etmeme kisminda yalan soylemiyor bence. Ayrica ben karadenizliyim karadenizden birisi dogu istemez zaten bundada abes bisey yok size bunlar uyuyorsa evlenin uymuyorsa evlenmeyin yani

Hanımlar benim hiç aklımda yokken biri çıktı karşıma. Uzun zamandır hissetmediğim şeyleri hissettim kendisinde ve bi anda bu iş ciddiyete doğru gitti bir anda aklıma giriverdi işte. Kendisi mükemmel biri fakat biraz kültür farkı var nasıl anlatsam bilemiyorum. Ben doğuluyum kendisi Giresun'da yaşıyor. Evlenirsekte orda yaşayacağımızı söyledi bir kac kez buluştuk şuan iyi gidiyor fakat bu Giresun'da yaşama fikri nasıl olur bilemedim aklımda çok fazla soru işareti var. Evlenip başka yerde yaşayan hanımlardan fikir almak istedim, alışabildiniz mi kısa sürede ? Bi çevre edindiniz mi? Ya da zorlanıp pişman oldunuz mu? Aileniz karşı çıktı mı hiç. Bu arada kendisi askeri personel. Mecburi olarak şuan orda kalıyor fakat tayini olsa dahi doğu taraflarinda yaşamayı kesinlikle istemiyor yani ne olursa olsun o taraflarda kalmak istiyor.
Bu arada kendisi askeri personel. Mecburi olarak şuan orda kalıyor fakat tayini olsa dahi doğu taraflarinda yaşamayı kesinlikle istemiyor yani ne olursa olsun o taraflarda kalmak istiyor.
Benim eşimde askeri personel tayini çıksa dahi orada yaşama kalma fikrini unutun tayin nereye çıkarsa oraya gideceksiniz. Şahsen bize hep dogu görevleri eş götürülemeyen garnizon çıktığı içimin ben 5 yıl ayrı kaldım.Aileden uzak kalmayı bırak kendi aile düzenini bile kuramıyorsunuz buna hazırlıklı olun öncelikle. İleride cocuk olunca onuda yalnız büyütmeye hazırlıklı olun.Aniden görev çıkmasına nöbet değişikliğine iptal olan izinlere hazırlıklı olun öncelikle😂
Evlenip başka yerde yaşayan hanımlardan fikir almak istedim, alışabildiniz mi kısa sürede ? Bi çevre edindiniz mi? Ya da zorlanıp pişman oldunuz mu? Aileniz karşı çıktı mı hiç
Başka şehir değilde Başka başka şehirlerde yaşadım alıskinımda ailemde karşı çıkmadı.Çalıştığım için genelde iş yerinden çevrem oldu oluyorda.Lojmanda yaşarken lojmanda arkadaşlarım oldu hala görüşüyoruz. Siz iyiyseniz herkes iyi bu hayatta.Cocuk olduktan sonra ben çok zorlandım çünkü bilmediğim yerlerde çoğu zaman yanlız yasamak zorunda kaldım. Eşim görevde falandı eş götürülmeyen yerdeydi tek basıma mücadele ettim çokta yıprandım.Başka bir çocuğa cesaretim yok o yüzden. Eşimi sevmesem katlanılabilir bir yaşam tarzı değil.Seçme sansim olsa asker seçermiyim bilemiyorum çok düşünmem lazım😁Çalıştığı sınıfta önemli eşiyle heryere giden arkadaslarımda var bizim öyle olmadı malesef.İş yerimde 25 yıldır evli bir abla var eşi aldatmıs boşanıyorlar asker eşi çok pişman ömrüm geçti taşınmayla diyor. Hayat ne getirir bilemeyiz ama asker polis eşi çocuğu olmak gerçekten çok zor.Ailenizden çok bence kendi aile düzenimi nasıl kurarım diye düşünüyor insan.

Back
X