Evlenip başka şehirde yaşamak.

Aynen öyle, bir tanıdığım normalde batıdayken şu an sınır ötesinde görevde. Ben oraya gitmek istemiyorum deme gibi bir lüksleri yok. Konu sahibi kandırılmaya çok müsait bence.
Yok tabiki tayin neresiyse gitmek zorunda,birde beğenmiyor baksana .
Çıkar kokusu yakında bunun.

Ben evlenmezdim. Başka şehir kıstasım sadece metropoller olabilir. Yani İstanbul-Ankara-İzmir vs ise problem olmazdı benim icin. Ama kendi kültürü ailesinin baskın olacagı yere gitmezdim.

Tayin varmı bu sene bekliyormusunuz.
Uzattık bu sene artık son şansımızı da kullandık o arada ev sahibi evi sattı bizde taşındık sırf puanı harcamayalım diye lojmana girmedik bir siteye taşındık . Oğlum büyüyor seneye Temmuz tayinciyiz

Uzattık bu sene artık son şansımızı da kullandık o arada ev sahibi evi sattı bizde taşındık sırf puanı harcamayalım diye lojmana girmedik bir siteye taşındık . Oğlum büyüyor seneye Temmuz tayinciyiz
1 sene için değmez zaten lojmana geçmeye,hayırlısı olsun şimdiden umarım güzel bir yere gidersiniz.

Valla zor iş ama 1 şehir sizi korkutuyorsa sürekli tayin şehir değiştirme nasıl yapıcaksınız

Bu benim fikrim şahsen hiç alakam olmayan iki şehirde yasadim toplam 7 yildir, bu konuda insan gercekten seviyorsa sehrin onemi olmadigini dusunuyorum..konu sahibi cok az gorusmus kisiyle bence once o dogru kisimi ondan emin olmali
20 yasindayken evim sensin diyebilirdim yaşadığım ilişkilere. Bu yaşımda hiç de oyle olmadığını gördüm. Bu üye, askeri personellerin tayinlerinden bile habersiz bir üye. Belli ki küçük ya da çok tecrübesiz. Ona verdiğiniz bu öğüt de çok yersiz oldu. Şu anda evim sensin diyor zaten.

20 yasindayken evim sensin diyebilirdim yaşadığım ilişkilere. Bu yaşımda hiç de oyle olmadığını gördüm. Bu üye, askeri personellerin tayinlerinden bile habersiz bir üye. Belli ki küçük ya da çok tecrübesiz. Ona verdiğiniz bu öğüt de çok yersiz oldu. Şu anda evim sensin diyor zaten.
Yersiz olan bi yorumum yok fikrimi söyluyorum size hayat kotu seyler yasatmis olabilir ben guven bag sevgi sadakat varsa artik evimi o gorebiliyorsam sehir yada kultur farkini sorun etmem...tam tersi sekildede eger bunlari goremiyorsam evim degildir suphe ediyorsam hic o yola girmem...siz nasil kendi yorumunuzu yapiyorsaniz bende kendi yorumumu yapiyorum 🤷🏻‍♀️

Belli olmaz oda,gerçi sınır ötesi var birde ..
Aynen öyle akşamımızın bile garantisi yok ki . İkk evlendiğimizde gece geç yatamazdık gece arayıp operasyona çağırmayacaklarının garantisi yoktu .evlendikten 2 ay sonra annemle Kv bizi ziyaret geldiler bir pazar günü kahvaltı hazırlıyorum eşim iş yerine bir evrak bırakmaya gitti 3 gün sonra geldi çünkü gidince acil çağrı gelmiş operasyona çıktılar bunlar en basit örnekler tabi ki daha neler yaşadık ve yaşayacağız

Back
X