- Konu Sahibi Red Phoenix
Son durum nedir merak ettim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mayıs ayının içinde belli olacak gidip gitmeyeceğimiz, haziran başına da sarkabilir dedi nişanlım. Ruhsal olarak son durum da; konuyu açarken çok endişeliydim ama şu an gitmek için can atıyorum :)Son durum nedir merak ettim?
İnsanlar iş için,eğitim için dünyanın öbür ucuna gidiyor.Ağustos'ta nasipse evleniyorum kızlar biliyorsunuz. İstanbul'da yaşayacaktık ama şimdi şehir dışı ihtimali doğdu. Nişanlım Antalya'dan bir teklif aldı, maaşı şimdiki maaşının neredeyse 2.5 katı kariyer imkanı da iyi, önü açık yani. Henüz net bir şey yok 1.5 ay içinde netleşecek.
Ben bir anda stres küpü oldum. Gidersek İstanbul'daki işimi de bırakmak durumunda kalacağım. Çalışmamak bana kendimi nasıl hissettirir bilmiyorum, üniversite okumaya başladığım yıldan beri çalışıyorum. Hiç tanımadığım bilmediğim, arkadaşımın olmadığı bir şehirde üstüne bir de işsiz nasıl olacak bilemiyorum ama tabi nişanlımın işi olursa mecbur gideceğiz.
Evlenip başka şehre gidenler zorlandınız mı? Alışması zor mu? Fikirlerinizi almak istiyorum.
NOT: İş yerindeyim, yorumlarınıza geç cevap verebilirim şimdiden kusura bakmayın.
Mayıs ayının içinde belli olacak gidip gitmeyeceğimiz, haziran başına da sarkabilir dedi nişanlım. Ruhsal olarak son durum da; konuyu açarken çok endişeliydim ama şu an gitmek için can atıyorum :)
Ağustos'ta nasipse evleniyorum kızlar biliyorsunuz. İstanbul'da yaşayacaktık ama şimdi şehir dışı ihtimali doğdu. Nişanlım Antalya'dan bir teklif aldı, maaşı şimdiki maaşının neredeyse 2.5 katı kariyer imkanı da iyi, önü açık yani. Henüz net bir şey yok 1.5 ay içinde netleşecek.
Ben bir anda stres küpü oldum. Gidersek İstanbul'daki işimi de bırakmak durumunda kalacağım. Çalışmamak bana kendimi nasıl hissettirir bilmiyorum, üniversite okumaya başladığım yıldan beri çalışıyorum. Hiç tanımadığım bilmediğim, arkadaşımın olmadığı bir şehirde üstüne bir de işsiz nasıl olacak bilemiyorum ama tabi nişanlımın işi olursa mecbur gideceğiz.
Evlenip başka şehre gidenler zorlandınız mı? Alışması zor mu? Fikirlerinizi almak istiyorum.
NOT: İş yerindeyim, yorumlarınıza geç cevap verebilirim şimdiden kusura bakmayın.
bence yapabılırsın. sonucta nişanlında orada bır yabancı olacak sen de. daha dogrusu nısanlının orda hıc tanıdıgı var mı yanı antalyalı mı yoksa o da mı ılk defa gıdecek oraya? siz size yetersiniz. sen kadar yabancı ve alısmakta zorluk cekersen oda oyle olcak. o hemen işe baslayacagı ııcın belkı cabuk alısır cevre edınır ama sız geç adepte olursunuz. ama esiniz zaten bu sreci güzel bi şekilde doldurur. bende nısanlıyım nısanlm farklı sehırlı ben farklı . ama o suan ankarada gorev yapıyor bende evlennce oraya gıdcem ordakı gorev bıtınce farklı bır sehıre sarka gıtcez aynı kaygıları ben de senn gıbı yasıyorum ama artık hayatımda onun olcagını bılmek basbasa bız bıze olacagımızı herkesten uzak inşallah sorunsuz bır evlılık olacagını hayal etmek yetıyor. sen ne akdr aılenden dostlarından uzaksan oda oyle bızımkı canda onlarınkı patlıcanmı demişler. esınınde bı aılesı cevresı var sen ona o sana destek olacaksınz artık. bu boslukları en guzel eskılde doldurmaya bakınAğustos'ta nasipse evleniyorum kızlar biliyorsunuz. İstanbul'da yaşayacaktık ama şimdi şehir dışı ihtimali doğdu. Nişanlım Antalya'dan bir teklif aldı, maaşı şimdiki maaşının neredeyse 2.5 katı kariyer imkanı da iyi, önü açık yani. Henüz net bir şey yok 1.5 ay içinde netleşecek.
Evde oturmak zor gelirAğustos'ta nasipse evleniyorum kızlar biliyorsunuz. İstanbul'da yaşayacaktık ama şimdi şehir dışı ihtimali doğdu. Nişanlım Antalya'dan bir teklif aldı, maaşı şimdiki maaşının neredeyse 2.5 katı kariyer imkanı da iyi, önü açık yani. Henüz net bir şey yok 1.5 ay içinde netleşecek.
Ağustos'ta nasipse evleniyorum kızlar biliyorsunuz. İstanbul'da yaşayacaktık ama şimdi şehir dışı ihtimali doğdu. Nişanlım Antalya'dan bir teklif aldı, maaşı şimdiki maaşının neredeyse 2.5 katı kariyer imkanı da iyi, önü açık yani. Henüz net bir şey yok 1.5 ay içinde netleşecek.