hanı hıc evlenmeyenlere evlenip boşanmaktan ıyıdır hıc evlenmeme derler ya pekı soyle degılmı her ıkısınınde sonucu yanlızlık degılmı evlensende evlenmesende gerıye dondugunde gene sonucu yanlızlık degılmı.. sımdı sunu dıyenler olacak boşanma aşaması nekadar sorunlu neler yaşanıyor tamam haklısınız yakın çevremde bunu yasayan tanık olduum ınsanlar var..ama bekarında hayatında cok ınısler cıkıslar sorunlar var.. ama sonuç gene yanlızlık 30 yasımdayım mılletın colugu cocougu var ben hala hayal kuruyorum hıc gelmeyecek sankı
sonuç ikisi de yalnızlık ama 35 yaş altı boşanmışlarda boşanmışlık evlilik açısından çok fazla sorun oluyor.35 yaş sonrası zaten boşanmış erkekle karşılaşma olasılığı daha fazla gibi ama her halikarda boşanmış adam bulmak bile zor..Boşanmışlığın yıkımı da cabası...Hiç evlenmemiş olmak daha iyi..En azından bir tık önde oluyor milletin gözünde..
mılletın ne dusundugu degılde benım hıslerım daha onemlı sankı hıc karışma bırı cıkmıyacak gıbı gelıyor
Çocuğum olsaydı,yine de yanmazdım bir daha evlenemediğime..Ona adardım kendimi..Boşanmışlığın tek artısı bir çocuk olur....Tekrar evlenilmeyeckse..
bı arkadaş sana dul dıyolar dıyo boşanınca hıc evlenmemısede evde kalmış dıyorlar yanı ınsana takacak kılıf hemen buluyorlar ama o ınsan neler yasıyor ne hıssedıyor bılmıyorlar evlenmısler aman evlenip napccan dıyorlar sen nıye evlendın ozamn
26 yaşındayım 1 oğlum var, ilerde boşanma ihtimalim var, boşansam da evlendiğim için hiç pişman değilim. Yaşadıklarım tecrübedir, yaşanmışlıktır, mutsuzluğum varsa mutluluğum da var, oğlum var. Aşkı, aşık olduğum insanla birlikteliği, aynı evde yaşamayı tattım ve aşkın geçinmeye yetmediğini anladım.
Ağladığım, sinir krizi geçirdiğim günler çok oldu, mutluluktan kahkahalarla gülüp dans ettiklerim de. Boşandığım gün bile iyi ki evlenmişim diyebilirim. Hiçbir şey için olmasa da eşimin kopyası olan karagözlü oğlum için derim. O sebeple, benim için boşanmak hiç evlenmeyip yaşayıp gitmekten çok çok daha iyi.
Bu sozleri ancak bosanmamis, bosanma travmasini yasamamis bir insan soyleyebilir.. Bir gun bosanirsaniz gercek bosanmis kadin dunyasi hakkinda o vakit gorus belirtirsiniz :)
Bu sozleri ancak bosanmamis, bosanma travmasini yasamamis bir insan soyleyebilir.. Bir gun bosanirsaniz gercek bosanmis kadin dunyasi hakkinda o vakit gorus belirtirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?