ben burda sonuçtan bahsettım boşanmış kadına soyle derler böyle derler degıl ıste konu gecmıse bır bakınca yaslanınca gene aynı sekılde yanlızssın dıyorum bekarada cok kulp takıyorlar bu nıye evlenmiyor bıseymı yasamıs yoksa yok evde kalmış... bekar yaslanıp gıder dulda bekar gıbı yaslanıp gıder sonuç aynı... elbet boşanırken sıkıntılar var erkek kardesım den bılıorum boşanan cok yakın tanığım. ama bekarında yasadıgı sıkıntılar var ben sonuç acısından soyluyorum
bence sen bı psikologla görüşmelisin profosyonel bı yardım alman gerektıgını dusunuyorum cok karamsar umıtsızsını ustelık bu evlılık ısını cok kafaya takıyosun bıraz akısına bırak rahat ol sen kendını kastıkca hayatını zorlastırıyosun madem severek evlenemıyosun mantık evlılıgı yap görücü usulu evlen ne bıleyım evlenmek cok zor bısey degıldır heralde acayıp takıntı yapmıssın konularına baktım da sureklı evlenemedıgınden sıkayet etmıssın bence ne ıstedıgını de bılmıyosun ne olursa olsun evlenmek mı ıstıyosun anlamadım ki ayrıca cok hırçınsın saldıracak yer arıyosun her konunda tartısma yasamıssın burada yardım ıstıyosun fıkır ıstıyosun fıkır verenlere saldırıyosun bence durumun gıttıkce kotulesıyo kendını bı kutuya kapatmıssın cıkmak ıstıyosun ama kutuyu acıp sana el uzatanların elını ısırıyosun bıraz sakın ol nedır bu hırcınlık saldırganlık begenılıyorum ısteyen var ama ben ıstemıyorum severek olsun demıssın bı konuda olmuyosa zorlamıycaksın tatlım gorucu usulu ıle evlenıp bırbırıne asık olan cok ınsan var ve severek evlenenlerden cok daha mutlu olanlar var madem senın ıcın dul kalmıs olmakla bekar kalmıs olmanın arasında bı fark yok ozaman evlen senı begenenlerden bırı ıle olmaz sa sevemezsen bosanırsın aslında senın sorunlarının çözümleri sende. bide bunu dene nede olsa kaybedecegın bısey yok öyle anlıyorum yorumlarından ve sorularından.
buraya bu konuyu açmak ıcın zaten uye oldum bukadar dar bı alanda benım yardım almam gerektıgını yada halımın kötüye gıttıgını nerden bılıyorsun ben bana yardım etmek ısteyenlere saygı dudyuyorum sadece dakga geçer gıbı cvp verenler yada sızın gıbı doktor tanısı koyanlara cok sınır oluyorum en burda sızın benımle ılgılı klavyede teshıs koymanıza acayıp sınır oldum mesela... ben evlenıpte boşanayım dıye bırsey soylemedım sadece sonuç aynı dedım bazen... bu savunduğum bısey degıl lütfen duzgun okuyun yorum yapın... evet yuva kurmak evlenmek ıstıyorum allah bana sonsuza kadarda bu mutluluğu yasatsın ıstıyorum ve her ısteyende yasasın ınsallah... gorucu usulude karsıma çıkmıyor yoksa onuda degerlendırırım zaten benım sorunum sadece kısmetımdekı durum ne zamn degısecek
işte bu mesajından anlasılıyo aslında ama ben yınede tedavı olman gerekıyo demıyorum boyle dusundugumu soyluyorum sadece bu konunla yorum yapmıyorum hıc usenmeden butun konularını okudum senı anlayabılmek adına arkadaslarınla yasadıgın tartısmalar arayısların eskı erkek arkadasınla yasadıkların vs vs Allah yardımcın olsun senın bende sana cok sınır oldum acıkcası ozellıkle saldırganlıgına sankı burada bırılerı sana evlenme yasagı koymus gıbı davranıyosun ben doktor degılım teshıste koymadım dusuncemı soyledım. konu acıp yardım ıstıyosun ama yorumları kabul etmıyosun vallahı hıc bısey anlamadım Allah bana sonsuza kadar bu mutluluğu yasatsın ıstıyorum demıssın amın inşallah en kısa zamanda yasatır o mutlulugu sana ama bız ne yapabılırız bu durumda onu anlayamadım tövbe haşa Allaha mektup mu gonderelım baskı mı yapalım oturup dua edebılırsın ancak kendın soylemıssı kısmet bak bunu senın bılemedıgın kadar hıc bırımız bılemeyız nasıp kısmet bakarsın bugun cıkmıs karsına bakarsın 3 yıla 5 yıla bılemeyız kı. gorucu usulunu de benı begenıp ısteyenler var ama ben begenmıyorum demıssın baska bı konuda cumle olarak bırebır olmayabılır ama bu tarz bı cumleydı o yuzden soyledım onu degerlendır dıye hakkında hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda kısmetın degısır gonlune gore olur.
bence sen bı psikologla görüşmelisin profosyonel bı yardım alman gerektıgını dusunuyorum cok karamsar umıtsızsını ustelık bu evlılık ısını cok kafaya takıyosun bıraz akısına bırak rahat ol sen kendını kastıkca hayatını zorlastırıyosun madem severek evlenemıyosun mantık evlılıgı yap görücü usulu evlen ne bıleyım evlenmek cok zor bısey degıldır heralde acayıp takıntı yapmıssın konularına baktım da sureklı evlenemedıgınden sıkayet etmıssın bence ne ıstedıgını de bılmıyosun ne olursa olsun evlenmek mı ıstıyosun anlamadım ki ayrıca cok hırçınsın saldıracak yer arıyosun bide bunu dene nede olsa kaybedecegın bısey yok öyle anlıyorum yorumlarından ve sorularından.
Bakin hanimefendi, ben 26 yasindayim. 2 yildir is icin geldigim yerde yalniz yasiyorum ve bekarim. Her gece bombos eve gitmek, sokakta el ele insanlari gorunce ne kadar yalniz oldugunu hatirlamak ne kadar zor herhangi bir fikriniz var mi? Rahatca nasip, kismet vs diyenlere hayret ediyorum, ben 2 yildir yapayalnizim, bir de konu sahibesinin yerine koyun kendinizi. Etrafta herkes evli, cocukluyken onun yerinde oldugunuzu dusunup oyle bir yorum yapin bence. Benim yasimda bile etrafimdaki her erkek evli-nisanli, bu kadin nasil bunalmasin? Psikolog icindeki bunalimi temizledi diyelim, eee ne olacak, sonuc degismeyecek, durum yine ayni. Sacma sapan yorumlar yazacaginiza hic yazmasaydiniz daha iyiydi bence.
Ya biraz girişken davransanız,sonuçta put gibi durmakla biriyle tanışamazsınız ki.
Hani işiniz var heralde,bunun dışında kurslara,sinemaya,tiyatroya çeşitli sosyal aktivitelere falan filan katılabilirsiniz mesela.
Çünkü güzellikle falan da alakası yok bu durumun.Ne bilim yani böyle canlı,hareketli,güler yüzlü olun
Bence evleneceksiniz dert etmeyin kendinize[/QUOTE
karsına cıkmıyosa ne sıneme ne tıyatro ıstersen stadyuma gıt bulunmuyor.... butun evlenenler bukadar ugrasıpmı evlendı herkez güler yuzlu canlımı yanı
Ya biraz girişken davransanız,sonuçta put gibi durmakla biriyle tanışamazsınız ki.
Hani işiniz var heralde,bunun dışında kurslara,sinemaya,tiyatroya çeşitli sosyal aktivitelere falan filan katılabilirsiniz mesela.
Çünkü güzellikle falan da alakası yok bu durumun.Ne bilim yani böyle canlı,hareketli,güler yüzlü olun
Bence evleneceksiniz dert etmeyin kendinize[/QUOTE
karsına cıkmıyosa ne sıneme ne tıyatro ıstersen stadyuma gıt bulunmuyor.... butun evlenenler bukadar ugrasıpmı evlendı herkez güler yuzlu canlımı yanı
CANIM ÜZÜLME SEN BNDE SEN GİBİYİM HEP BN NE ZMAN MUTLU OLCAM DİYE KIVRANIP DURUYORUM İNAN OLMAYINCA OLMUYOR AMA Bİ AN GELİCEK YÜCE RABBİM BU MUTLULUGU SONSUZA KADAR GÖSTERECEK BİZE İNŞALLAH TÜM İSTEYENLERE TABİİ..BENİM DOSTHANE TAVSİYEM PSKOLOG DİYE SACMALAYN İNSAN YERİNE BNCE NAMAZ KIL CANIM V DUA ET İNAN ALLAHIM KABUL EDECEK DUALARIMIZI İNŞALLAH..BEN SON GÜNLERDE ÖYLE YAPIYORUM NORMALDE NAMAZ KILMAZDIM NAMAZA BASLADIM İNSALLAH ALLAIHM KABUL EDER İBADETLERİMİZİ AMA KENDİNİ MANEVİYATA ADA ALLAHA DUA ET..HAYIRLISI OLSUN CANIM BENİM.HANG,İ SEHİRDENS,N SEN?
hanı hıc evlenmeyenlere evlenip boşanmaktan ıyıdır hıc evlenmeme derler ya pekı soyle degılmı her ıkısınınde sonucu yanlızlık degılmı evlensende evlenmesende gerıye dondugunde gene sonucu yanlızlık degılmı.. Sımdı sunu dıyenler olacak boşanma aşaması nekadar sorunlu neler yaşanıyor tamam haklısınız yakın çevremde bunu yasayan tanık olduum ınsanlar var..ama bekarında hayatında cok ınısler cıkıslar sorunlar var.. Ama sonuç gene yanlızlık 30 yasımdayım mılletın colugu cocougu var ben hala hayal kuruyorum hıc gelmeyecek sankı
evlenipte napican bosver senin yerinde olsam asla evlenmezdim diyen evlilerin evliliklerini devam ettirip mutluluklarini gözumuze sokmalarida ayri bi ironi.......
Keşke hayatın bu kadar basit formülleri olsa :)) ama yok...
Evlenirsen mutlu olacağın kesin mi? Hayır. Evlenmezsen ya da boşanırsan mutsuz olacağın kesin mi? O da değil. O yüzden mutluluğu tek bir şarta indirgememek, mutlu olmak için birşeyleri beklememek lazım.
Ben yaşı geçmeye başlayıp da şikayet eden arkadaşlarıma şunu soruyorum; "Belki hayatının aşkını 35'inde bulacaksın. Beklemeye değmez mi?" :))
peki 35 imizde de 45 imizde de bulamazsak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?