Bakin hanimefendi, ben 26 yasindayim. 2 yildir is icin geldigim yerde yalniz yasiyorum ve bekarim. Her gece bombos eve gitmek, sokakta el ele insanlari gorunce ne kadar yalniz oldugunu hatirlamak ne kadar zor herhangi bir fikriniz var mi? Rahatca nasip, kismet vs diyenlere hayret ediyorum, ben 2 yildir yapayalnizim, bir de konu sahibesinin yerine koyun kendinizi. Etrafta herkes evli, cocukluyken onun yerinde oldugunuzu dusunup oyle bir yorum yapin bence. Benim yasimda bile etrafimdaki her erkek evli-nisanli, bu kadin nasil bunalmasin? Psikolog icindeki bunalimi temizledi diyelim, eee ne olacak, sonuc degismeyecek, durum yine ayni. Sacma sapan yorumlar yazacaginiza hic yazmasaydiniz daha iyiydi bence.
Ya biraz girişken davransanız,sonuçta put gibi durmakla biriyle tanışamazsınız ki.
Hani işiniz var heralde,bunun dışında kurslara,sinemaya,tiyatroya çeşitli sosyal aktivitelere falan filan katılabilirsiniz mesela.
Çünkü güzellikle falan da alakası yok bu durumun.Ne bilim yani böyle canlı,hareketli,güler yüzlü olun
Bence evleneceksiniz dert etmeyin kendinize[/QUOTE
karsına cıkmıyosa ne sıneme ne tıyatro ıstersen stadyuma gıt bulunmuyor.... butun evlenenler bukadar ugrasıpmı evlendı herkez güler yuzlu canlımı yanı
Şimdi pardon da abliş,ben evde put gibi durursam kim gelir benle tanışmaya,e biraz girişken ,güleryüzlü olmak lazım ,asık suratlı biri antipatik gelir insanlara,gerçi siz böyle misiniz bilmiyorum ama.
Evlenenleri bilemem zira bekarım ancak ilişki konusunda yorum yapabilirim. Evet güleryüz, cana yakınlık çok çok büyük etken.
Somurtuk, yüzü her daim asık, tüm enerjisi çekilmiş gibi halsiz dolanan bi'erkek senin dikkatini çeker mi? Şahsen benim çekmez.
Aksine pozitif enerjisi, yaşam sevinci olan birine tav olurum ben. İki tane arkadaşım var 25 yaşlarına girecekler ikisinin de hayatına hiç erkek arkadaş girmedi. Neden mi? Kendilerine söylediğim gibi feci somurtuk duruyolar, heycanlanınca yüzlerine somurtma olarak yansıyo ve memnuniyetsizlermiş gibi bi'izlenim oluşuyo karşı tarafta. Bi'de çok sessizler karşı taraf konu aç aç bi'yerden sonra ister istemez susuyo ve sıkılıyo:44:Sen de mi böylesin acaba?[/QUOT
her gordugunuz ilişkisi ınsan cana yakın sıcak güler yuzlumu
peki 35 imizde de 45 imizde de bulamazsak?
Kesinlikle katılıyorum
benımde öz abim bana aman boşver erkekleri gördün cocugunda var cokta yoruldun evlenmene gerek yok diyordu
halbuki ben aile kurmayı ailen olmasının nasıl bır duygu oldugunu hıc anlamamıstım evlılıgımde cesıtlı sorunlarla tüp bebek tedavılerıyle bogustuktan sonra ihanetten oturu terk edıldgımde yenı dogum yapmıştım en agır darbe tabıkı buradan gelmıstı ve son nokta
bence baskaları ıcın hayat yasanmaz fakat gore gore bıle bıle bıtecek bır evlılıge baslamakta hıc mantıklı degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?